O
oofyaoof
Ziyaretçi
- Konu Sahibi selenayhan
-
cnm piiling cilci sıkılaştırır ve gözenekleri temizler düzenli olarak cild seyrine göre haftada 2 olmak üzere kullanılması önerilir ben adanaya gidemedim şimdi babe sivilceli cildler için yeni ürünler çıkarmış sivilcenin üstüne sürüyosun ve anında yok oluyo onun tanıtımı yapılmış edindiğim bilgiler bu kadar güzel cildli günler diliyorum herkeze :Saruboceq:
cnm piiling cilci sıkılaştırır ve gözenekleri temizler düzenli olarak cild seyrine göre haftada 2 olmak üzere kullanılması önerilir ben adanaya gidemedim şimdi babe sivilceli cildler için yeni ürünler çıkarmış sivilcenin üstüne sürüyosun ve anında yok oluyo onun tanıtımı yapılmış edindiğim bilgiler bu kadar güzel cildli günler diliyorum herkeze :Saruboceq:
Ben dün test yaptırdım ve kullanmaya başladım ölü hücrelerim çok yoğunlukta ve çok nemsiz ama yağlı bir cildim varmış.ben de şimdiye kadar cildimi kuru zannederdim.tonik ,jel ve nemlendirici aldım kullanıp bilgilendiririm sizleri..
bende cildimin kuru mu normal mi yoksa karma mı olduğunu bi anlasam çok güzel olacakta...
test yapıldığından haberim yoktu nerde nasıl yaptırılıyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?