Cilt Bakımı Ürünleri Babe cilt bakım ürünlerini kullanan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi selenayhan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben karma bir cilde sahibim 1 yıldır 5 ürününü kullanıyorum çok uzun gidiyor. Siyah noktalarım hemen hemen gitti yağlandırmıyor, parlatmıyor, deriyi kabuklandırarak soymuyor. düzenli kullanmak lazım bana güzellik uzmanı önerdi önceden amwayı kullanıyordum pek etkili değildi.Memnun kaldım yüzümdeki değişimler hemen farkedildi. Sadece şampuanı bana iyi gelmedi onu başka arkadaşıma verdim harika olduğunu söyledi yani herkese iyi gelir mi bilmem denemekte yarar var diğer kozmetikler gibi değil

arkadaşım benimde 6 yaşındaki kızıma dermotolog babe pediatrik şampuan verdi.kullanan varsa lütfen cevap yazsın.sende ne gibi sıkıntı yarattı şampuan.kızımın alerjik astımı vede cildinde egzama var.kafa derisindede pullanma ve kepeklenme var.işe yararmıki
:içelim:

kızlar ben babe nin yüz temizleme jelini kullanıyorum sarı bi rengi var doktor önerdi pahalı olmasına rağmen ne biliyim normal yaniii sivilceleri geçirmiyor ama cildi bi zararınıda görmedim normal işte benneyaptımki

değiştirsemmi yüz temizleme jelini ama doktor onu al demişti :sm_confused:

Kızım üç aylıkken doktor babe pediatrik şampuan önerdi.Bir kutu bitirdik.Yaklaşık bir sene gitti.Bütün sorunu çözdü.

merhaba arkadaşlar babe selülit kremi hakkında ne düşünüyorsunuz gerçekten yararı varmı

babenin nemlendiricisini dr tavsiyesiyle almştm memnun kaldım şimdi de temizleme sütünü kullanıyorum bir problem yok fakat geçen gün içindekiler kısmına baktım sütün DIMETHICONE dediğimiz meşhur madde yazıyodu şampuanlarda silikondan kaçarken yüzüme kullanıyomuşum bi de ecz ürünü ee napim yani şimdi silikonlu şampuanlarıma da dönüyüm bari şaşırdm kaldım yüzümede ii gelmşti

arkadaşlar merhaba.babenin nemlendiricisinin fiyatı nekadar acaba.yazarsanız memnun olurum.birde bu nemlendiriciler güneş korumalı mı oluyor?ayrıca çatlakla için neler önerirsiniz. şimdiden teşekkürler..kaydirigubbakcemile3

selam kızlar
ben çil sorunu olan bir bayanım yaklaşık 3 yıldır babenin
güneş kremini kullanıyorum
her zamnan güneşi görüp çoğalan çillerim
ki birsürü ürün denedim
babe kullanmaya başladığımdan beri
sadece solgun olarak duruyor
tamamen yok olmuyolar onlar benim bir parçam
ama kremimi kullandığımdan beri sayıları sabit olarak duruyor...

birde bonie nin ürünleri hakkında neler düşünüyorsunuz.özellikle çatlak kremleri bilgisi olan yazabilirmi acaba.

benim nemlendiricim 20 faktör içeriyo 46,5 a almıştım cilt tipine ve yaşa göre değişiyo yaş artıkça fiyatta arttıyo cnm istediğniz ürünün fiyatını sorabilirsiniz ecz ürün listesini ve fiyat listesini almştık annemle bilgilendirirm arkadaşlar sormak istediğniz herhangi babe ürünün fiyatı varsa kaydirigubbakcemile2

ben de çilli kızları çok seviyorum cnm yaa hiç çekinme yane eminim çok yakışıyodr yane benim yazın çillerim artıyo kışın geçiyoo güneş kremi sürüyom o yüzden burnumda çıkıyo yine de, çil tatlı bişey ama yine de bi dr a danış istersen alkisalkisalkis

teşekkür ederim lobelly.bana babe çatlak kreminin fiyatını yazarsan sevinirim.:teytey:

kızlar babenin çatlak kremini kullananlar ne diyorlar acaba.almak istiyorum ama işe yaramıyorsa paramıda çöpe atmak istemiyorum.şu aktarlarda satılan çatlak yağları daha ucuz işe yararmıki.hiç kullanan varmı.elifpr babenin çatlak kremini kullanıyodu ama artık yazmıyor galiba.nerdesin elifpr sonuçları yazsana.

irana sen i.d nin makyaj ürünlerini tavsiye etmişsin.fiyatlara şöyle bir baktım çok pahalılar.mesela bir ruj 55 tl.diğerlerini siz düşünün artık.çalıştığım halde alamayacağım ama kullanmak istiyorum.şimdilik yüz kremleriyle başlayayım bari diyorum.siz nsl karşılıyorsunuz?

doğru haklısın cnm bir ruj için de insan kıyamıyo tek eksik o deil ki pudrası ne kadar acaba yalnız ben int üzerinde görmüştüm bir ecz yapıyprdu satışını minarelli pudra falan die 60 tl die kalmış aklımda tercih konusuna gelince cildine öncelik tanı yanı krem temizleme olarak, kozmetikte loreal max faktor daha bi çok güzel markalar var fiyat olarak da uygun olanı seçersin kendin içina.s.

SELAM KIZLAR,
Bende aranıza yeni katılacağım..bugün artık pes diyerek cildimi test ettirip ona uygun ürünler almak için eczaneye gittim.cildimi kuru sanıyordum ama özellikle t bölgem çok yağlı ve sivilcelerim çıkıyor karmaya dönmüş cildim.eczacı BABE'nin temizleme jelini ve yulaf özlü toniğini önerdi onları aldım bisüre kullandıkltan sonra paylaşacağım sonuçları sizirler umarım iyi gelir bana da.ha buarada peelingden bahsetmişsin eczacıda kili onaylıyor kızlar doğal olan şeylere yönelmekte fayda var sanırım opuyorumnanaktan

tekrar slm kzılar ben vazge.tim bu ürünü almaktan ..bir arkdaşım saolsun uyardı beni bende buraya yazmadan geçemedim.babe ve diğer bir çoklarının içinde bir madde var ve bu özellikle şampuanlarda da var.DİMETHİCONE. yani silikon demek!bu maddeyi netten de araştırabilrsiniz gözenekleri kapatıyor.şampuanlarda da saç derisi...ciltte ve saçta geçici bir iyileşme gösteriyormuş sizde düzeldi sanıyorsunuz...onun için almaktan vazgeçtim...
bilginize kızlar ....lmaz:kafamçokkarıştı

Doğru düzgün bir nemlendirici bulamadım, eczanedekiler bunu önermişti ama burada da için slikon olduğu yazıyor ne yapacağım bilmiyorum. Madem silikon var neden doktorlar yazıyor bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…