Cilt Bakımı Ürünleri Babe cilt bakım ürünlerini kullanan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi selenayhan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Ben geçen sene Babe in Stop Acn serisini kullandım yalnızca nemlendiricisini farklı bi seriden almıştım yien babe indi ama. Stop Acn serisi güzeldi memnun kaldım yalnız nemlendiricisini de aynı seriden almadığıma pişman oldum çünkü benim aldığım nemlendirici rezaletti, jel nemlendiriciydi yüzümü çok fena geriyodu ondan hiç memnun kalmadım. Bir çok cilt makım ürününü kullandım; vichy,nuxe,dermalogica,neutrogena,clean and clear; babe in çok fazla mucizevi bi etkisini göremedim. Aralarından en memnun kaldığım ise nuxe dü. Birde avonun yeni solution serisi çok süper.

ben güneş kremini kullanıyorum.yüz için yağsız ve 50 faktör olanını.
tretin kullandıgım için güneş kremine ihtiyacım vardı.coopertone alıcaktım fakat eczacı bunu önerdi.memnunum.

babe'nin ;
yüz yıkama jelini,toniğini,nemlendiricisini ve göz altı kremini kullanıyorum..
oldukça memnunumşutarafagitti
bu zamana kadar pahalı ürünlere verdiğim paraya acıyorum şimdibilmiyorumkismile

akneye meyilli ciltler için temizleme jelini kullanıyorum temizlemesi ve kokusu hoş ama tabiki akneyi oluşturmaya engel değil
kullanılabilir bi ürün zararı yoktur tavsiye ederim

Cildimde hassasiyet var sivilce hiç olmaz ama mat ve bakımsız gibi duruyor.Hiç bi markaya güvenmiyorum çünkü hangisini araştırsanız hepsinde bir şey çıkıyor.Paraya kıyıp bi cilt bakımı yaptırayım dedim.Bakımı yapan eleman cildimin hassas olduğunu ve kozmetik değil tedavi amaçlı bir şeyler kullanmamamı söyledi.Ben de gül suyu diye rosense ürünlerini kullanıyordum.Sonra eczaneye gittim cilt analizi yaptırdım bana babe'nin ürünlerini tavsiye etti.Tavsiye ettiği ürünlerin tutarı 330 lira civarıydı.Bende sadece en ihtiyacım olanlarını aldım.temizleme jeli ,tonik ve nemlendirici 100 lira ödedim.1 haftadır kullanıyorum.Uygulama sonrası cildimde bir parlaklık oluyor.Artık geçici mi kalıcı mı bilmiyorum.Neye güveneceğimizi şaşırdık.Arkadaşlar silikon var demişler midem bulanmadı değil.artık para verdim kullanıcam ne kadar işe yarar bekleyip göreceğiz

ben aynı markanın her ürününü kullanma taraftarı değilim,
örneğin ,tonik,nemlendirici,yıkama jeli ve göz altı kremi babe'de hoşuma gitti ve memnunum ama peelingini ve inceltici kremini beğenmedim,peelingde ve inceltici kremde avene'i kullanıyorum ve tek kelimeyle mükkemmel diyorum:hulya:

eczacının tavsiyesiyle bu gün güneş koruyucusunu aldım..yağsız olanı.akne tedavim için güneş koruyucu kullanmam şartmış.leke bırakırmış.bakalım nolcak kullandıkça görücez..

Bende babenin tonik ve nemlendiricisini kullanıyorum yakın bir zamanda da göz kremine başlayacağım , çok memnunum...şakkıdı

ben bir faydasını göremedim 3 gün oldu.zararını da göremedim gerçi.etkili olması için ne olması lazım? yani ilk defa böyle güneş kremi kullanıyorum da ,bilmiyorum...

ben bir faydasını göremedim 3 gün oldu.zararını da göremedim gerçi.etkili olması için ne olması lazım? yani ilk defa böyle güneş kremi kullanıyorum da ,bilmiyorum...

sokağa çıkmadan önce ;
güzelce temizlediğiniz cildinize tıpkı nemlendirici gibi sürünbayanssulusmile

bazen diyorum mucize mi bekliyorum ama hiç olmazsa birileri sorsa cildin güzel cildin için ne kullanıyorsun ya da bu günlerde cildin güzelleşti..vs..insan o kadar para verdiği ve düzenli kullandığı üründen ister istemez bir sonuç almayı bekliyor.Mucize değil ama bir değişiklik bekliyorum..Siz ne dersiniz kızlarrr

:bbo:bugün eczanede cilt bakımı yapıyodu babe uzmanı güneş koruyucusunu aldım.normalde laroche kullanıyodum ama bide bunu deneyim dedim bakalım sonuç ne olacak

ben babe nin goz cevresini kullaniyorum bi faydasini gormedim evet zararsiz fakat kremi 3tur aldigim yerden degistiriyorum goz cevresi kreminde sanirim problem var sulaniyor krem ben tavsiye etmiyorum oz cevresini onun haricinde normal cilt bakim urunleri guzel ve cok zararsiz dermotolojik.:içelim:

babe yi 2007 den beri kullanıyorum.hem hemen bitmiyo hemde çok memnun kaldım.cildim normalde çok yağlı ve çok hassas hele de yazın daha da kötü kuruyor bir sürü ürün kullandım ama babe kadar iyi sonuç vermedi.ben tavsiye ederim...

:bbo:bugün eczanede cilt bakımı yapıyodu babe uzmanı güneş koruyucusunu aldım.normalde laroche kullanıyodum ama bide bunu deneyim dedim bakalım sonuç ne olacak

canım bende babenin pedietrik 50spf güneş koruyucusunu almak iştiyorum ama kararsızım sürünce parlama yada beyazlık yapıyomu iyi koruyomu kolay cıkıyomu bide tabiki içinde zararlı kimyasallar varmı (paraben paba oxybenzone parfüm )internetten bakıyorum ama içindekiler yazmıyo sen bi seninkilere bakarmısın cok zor durumdayım 2 gün once hamiltona dünya para bayıldım bembeyaz ruh gibi yaptı yuzumu bide sıvaştı kaldı yuzumde çıkaramadım çok acil yeni almam lazım

canım bende babenin pedietrik 50spf güneş koruyucusunu almak iştiyorum ama kararsızım sürünce parlama yada beyazlık yapıyomu iyi koruyomu kolay cıkıyomu bide tabiki içinde zararlı kimyasallar varmı (paraben paba oxybenzone parfüm )internetten bakıyorum ama içindekiler yazmıyo sen bi seninkilere bakarmısın cok zor durumdayım 2 gün once hamiltona dünya para bayıldım bembeyaz ruh gibi yaptı yuzumu bide sıvaştı kaldı yuzumde çıkaramadım çok acil yeni almam lazım

eczacının tavsiyesiyle bu gün güneş koruyucusunu aldım..yağsız olanı.akne tedavim için güneş koruyucu kullanmam şartmış.leke bırakırmış.bakalım nolcak kullandıkça görücez..

babenin güneş koruyucusunu kullanmadım ama solente 50 tavsiye ederim.tabaka gibi yüzünde kalmıyor.Krem gibi hemen emiliyor yoğun değil

slm babe nemlendiricisinden memnun kalan arkadaşlar kremin tam olarak adını verirmisiniz.çünkü çok çeşidi var bende güneş koruyucusunu kullanıyorum oil free krem olanını çok memnunum tavsiye ederim maske gibi kalmıyor yüzde:lepi:sırnaşık şey

ben sürekli yüz temizleme jelini kullanıyordum idare eder kesinlikle bi zararı yok
ama muhteşemde denemez idare eder yani ne yararı var ne zararı

şimdi la roche nin yüz temizleme jeline geçtim o daha iyi geldi sanki hem babeninki köpürmüyordu la roche den az bi döktüm hemen köpürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…