Cilt Bakımı Ürünleri Babe cilt bakım ürünlerini kullanan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi selenayhan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
babe' nin pediatrik 50 spf güneş koruyucusunu kullanıyorum. oldukça yağlı ve çok fazla sürersen bembeyaz yapıyor. bundan önce coppertone kullanıyordum. babe' yi daha çok sevdim. tavsiye ederim.
bir de babe' nin peelingini kullanıyorum. ondan da memnunum. bir sorun çıkmadı.

yarın (15 Eylül 2010 Çarşamba) BABE uzmanı tarafından ücretsiz saç ve cilt analizi yapılacaktır. Uzmandan ürün tavsiyelerini, sürpriz hediyeleri ve ürün tanıtımını kaçırmayın..
Yer : Yeni Umut Eczanesi
Adres: Acıbadem Caddesi No:27/B Kadıköy
Tel : 0216 418 28 23

bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

ben ekim ayından beri kullanıyorum ama istediğim sonuçları alamadım devam etsem mi yoksa yine değiştirsem mi bilemiyorum

BABE CLT YENLEYC YA 15 ML | ndirimli rn DERMOMARKET

BABE EKSTRA NEMLENDRC KREM SPF 20 / 50 ML | ndirimli rn DERMOMARKET

BABE GZ EVRES KREM 15 ML | ndirimli rn | En ucuz fiyat DERMOMARKET

kızlar vichy kullanıyordum. fakat son zamanlarda cildim kurumaya başladı. nemlendiricisi etkili değildi. 2 eczacı da babe nin vichy den daha iyi olduğunu söyledi. bitkiselmiş. vichy daha kozmetik bir ürünmüş. ilk olarak göz çevresi aldım. yaşım 27 bu arada. önlem almak istedim inşallah iyi olur.
geçenlerde de nemlendirici almaya gittim. bana nemlendiricinin yanında ilk koyduğum linki de gece nemlendiricime karıştırıp kullanmamı söyledi. daha fazla nem tutarmış cilt. ama içine baktığımda cilt yenileyici olduğu yazıyor. kullanan var mı bu ürünü. memnunum güzel ama gereksiz mi acaba

Son düzenleme:
doktor babe su bazlı nemlendiricisini tavsiye etti bulamadım heryerde bulunmuyor da.kullananlar var mı?yağsız güneş koruyucusunu kullandım memnun kalmadım gözenekleri tıkıyor

bende babe'in akn stop serisinin nemlendiricisi var ve ne zaman kullansam sivilce yaptı. bu nedenle masamda duruyor, kullanmıyorum. hiç ama hiç memnun kalmadım. onun yerine clyndoxyl krem daha mantıklı.

bende gözaltı kremini kullandım ne kadr da para verdim hiç bi faydasını görmedim.tavsiye etmem

38 yasındayım
yaklasık 20 gundur, BABE nin yuz yıkama jelini, yogun nemlendirici yüz kremini, depimentation kremini ve yagsız yuz icin gunes koruyucusunu kullanıyorum. Ayrıca botox etkisi veren goz altı antiagigng kremini ve extra yumusak sampuanını.
yuzumdeki degisime arkadaslarım inanamıyor gerçekten cok faydasını gordum. market sampuanı kullanan ve her gun saçını yıkamak zorunda kalan ben artık 3 gunder bir yıkasamda sacım asla yaglanmıyor. Benim cildime ve saclarıma BABE nin urunleri gerçekten cok yaradı ama elbette herkesin metabolizması farklı kimisine yarar kimisine yaramaz..

babe nin stop akn serisinden yüz yıkama jelini ve peeling kremini (siyah noktalar için) yıllar önce dermatologum önderdiği için kullandım. ve gerçekten çok işe yaradı. yılar sonra tekrar kız kardeşim için aynı ürünleri aldım ve onda da işe yaradı.

bunun yanında cildim kuru olduğu için babe nin yulaf özlü duş jeli ve vücut sütünü kullanıyorum. ikisinden de memnunum. özellikle süt cildimi nemlendiriyor.

genel olarak ürünleri iyi yani, şimdi de güneş kremini almayı düşünüyorum. ama o ve hamilton arasında kaldım :97:

bana da eczacı stop acn serisinden maskeyi ve kızarıklık için i harfi ile başlayan kreem önerdi.aldım ben de ..
bu ürünleri deneyen var mı?

bende eczacının tavsiyesiyle babenin yağsız güneş kremini aldım. çok memnunum.eşim başta herkes yüzün çok güzel olmuş diyor.

bugun dr. stop akn temizleme jelini ve clindoxyl +fucudine verdi bakalim kullanmaya baslayinca yazarim etkilerini :)

32 yaşındayım kuru hassas ve atopik bir cildim var 1 yıldır dermotolog kontrolü altında leke bakımı tedavis görüyorum uzun bugün doktorum bana Babenin atopik cilteler için olan nemlendiricisini önerdi bakalım umarım faydasını görürüm sonucu bildiririm

cilt analizi yaptırdm bugn banada eczacı babe önerdi ama kararsızm ıdc diye bi marka varmış onu dşünüyorum. var mı ıdcyi bilen?

merhaba arkadaşlar!!ben sivilcelrimden şikayetçiyim ve gözeneklerimden bunun için bende babe nin ürünlerini kullanmaya başladım bn yüzümü yıkama jeliyle yıkaduktan sonra toniğini sürüyorum ve daha sonra güneş koruyucu jelini....inşallah bir faydasını görürüm..4 gündür kullanıorum ve yüzümde daha çok sivilcelerim çıkmaya başladı cildim kızardı..yağlı bir cilde sahip olduğum için deri içindeki yağı dışarı atıyormuş ve çok düzenli kullanmak gerekiyormuş bun un için en başlarda yüzümde daha çok sivilce çıkcakmış.hatta çıkması çok iyiymiş çünkü ilaç etkisini gösteriyormuş...(UMARIM ÖYLEDİR)VE ben tretin diye soyucu bir krem kullanıyorum gözeneklerim için o cildimi soycakmış ve şimdiden kurutmaya başladı bile :( OOF ne yapcam bilmiorum bu sivilcelerle...Sizce babe nin ürünlerinin bir faydası olurmu yüzüme??Bilenler kullananalr lütfen yazsın arkadaşlarııım :(Ve bn bunları dediğim sıra ile arka arka sürüyorum yani beklemiorum çünkü sabahları okula yetişmem gerektği için0yani bununda olumsuz bir etkisi olurmu?? V bn tretin ide günaşırı sürüorum...BU ÜRÜNLERİ BİLENLER KULLANANLAR VARSA LÜTFEN BİLGİLERİNİ PAYŞAŞIRLARSA BNMLE ÇOK SEVİNİRİM VE BANA BİR AKIL VERİRLERSE :-)

devam ediyrmusun kullanmaya gerci baya zaman geçmiş msjının üzernden

Ben dün test yaptırdım ve kullanmaya başladım ölü hücrelerim çok yoğunlukta ve çok nemsiz ama yağlı bir cildim varmış.ben de şimdiye kadar cildimi kuru zannederdim.tonik ,jel ve nemlendirici aldım kullanıp bilgilendiririm sizleri..

devam ediyrmusnuz kullanamaya.. ? memnun kaldınızmı

32 yaşındayım kuru hassas ve atopik bir cildim var 1 yıldır dermotolog kontrolü altında leke bakımı tedavis görüyorum uzun bugün doktorum bana Babenin atopik cilteler için olan nemlendiricisini önerdi bakalım umarım faydasını görürüm sonucu bildiririm

devam ediyrmusnz kullanmaya sonuçları blidirirmisnz:(

Babenin göz çevresi kremini- leke kremini ve gül yağlı olan kremini kullanıyorum. Guneş lekesi için aslında bir arastırma yaptım tbı oncesnde expigment gibi süreçlerden geçtim 1 -2 hafta sonra lekeler aynen orada oldugu ıcın dermokozmetik bır urun kullanmak ıstedım. Murad ın urunlerı ıle içerik bakımından benzer ve ondan daha ucuz oldugu kesın ama elbette dermokozmetık urunler vichy-loreal yada avon s gibi ucuz da olamaz.
Babe Depigmentasyon Kremi SPF 20 kremi leke için ve henuz 1 hafta olmasına ragmen sanki ışıldadı acılmaya basladı cildim zaten sadece elmacık kemıklerımın uzerınde koyuluk
göz çevresi kremi gayet ıyı bence 30 dan sonra bazılarında ıse 26-27 gıbı göz kremıne baslamalı babe yada herhangı bır dermokozmetık urunune

babe cilt yenıleyici ıcın henuz fıkır uretmek zor cunku dönütü daha uzun surecektır.ama eşimin gözeneklerine sürüyorum gozume küçüldüler sanki.

1 aylık bır surec yasamadan hıc bır dermokozmetık urununu gözden cıkarmayın derim ben

Back
X