- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- 683
- Konu Sahibi selenayhan
Babenin göz çevresi kremini- leke kremini ve gül yağlı olan kremini kullanıyorum. Guneş lekesi için aslında bir arastırma yaptım tbı oncesnde expigment gibi süreçlerden geçtim 1 -2 hafta sonra lekeler aynen orada oldugu ıcın dermokozmetik bır urun kullanmak ıstedım. Murad ın urunlerı ıle içerik bakımından benzer ve ondan daha ucuz oldugu kesın ama elbette dermokozmetık urunler vichy-loreal yada avon s gibi ucuz da olamaz.
Babe Depigmentasyon Kremi SPF 20 kremi leke için ve henuz 1 hafta olmasına ragmen sanki ışıldadı acılmaya basladı cildim zaten sadece elmacık kemıklerımın uzerınde koyuluk
göz çevresi kremi gayet ıyı bence 30 dan sonra bazılarında ıse 26-27 gıbı göz kremıne baslamalı babe yada herhangı bır dermokozmetık urunune
babe cilt yenıleyici ıcın henuz fıkır uretmek zor cunku dönütü daha uzun surecektır.ama eşimin gözeneklerine sürüyorum gozume küçüldüler sanki.
1 aylık bır surec yasamadan hıc bır dermokozmetık urununu gözden cıkarmayın derim ben
Canım Merhaba, birşey sormak istiyorum, depigmentasyon kremini nasıl kullanıyorsun, gece o kremle yatılmaz demislerdi, sürüp bir kaç saat tutup çıkarıyormusun?