Cilt Bakımı Ürünleri Babe cilt bakım ürünlerini kullanan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi selenayhan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Babenin göz çevresi kremini- leke kremini ve gül yağlı olan kremini kullanıyorum. Guneş lekesi için aslında bir arastırma yaptım tbı oncesnde expigment gibi süreçlerden geçtim 1 -2 hafta sonra lekeler aynen orada oldugu ıcın dermokozmetik bır urun kullanmak ıstedım. Murad ın urunlerı ıle içerik bakımından benzer ve ondan daha ucuz oldugu kesın ama elbette dermokozmetık urunler vichy-loreal yada avon s gibi ucuz da olamaz.
Babe Depigmentasyon Kremi SPF 20 kremi leke için ve henuz 1 hafta olmasına ragmen sanki ışıldadı acılmaya basladı cildim zaten sadece elmacık kemıklerımın uzerınde koyuluk
göz çevresi kremi gayet ıyı bence 30 dan sonra bazılarında ıse 26-27 gıbı göz kremıne baslamalı babe yada herhangı bır dermokozmetık urunune

babe cilt yenıleyici ıcın henuz fıkır uretmek zor cunku dönütü daha uzun surecektır.ama eşimin gözeneklerine sürüyorum gozume küçüldüler sanki.

1 aylık bır surec yasamadan hıc bır dermokozmetık urununu gözden cıkarmayın derim ben

Canım Merhaba, birşey sormak istiyorum, depigmentasyon kremini nasıl kullanıyorsun, gece o kremle yatılmaz demislerdi, sürüp bir kaç saat tutup çıkarıyormusun?

Arkadaşlar ben yaklaşık 6-7 aydır bir dermatalog kontrolünde bir tedavi görüyorum izler vardı ve geniş gözenekler çok fazla olmasa da sivilce,

Babe temizleme jeli ve tonik kullanıyorum dr tavsiye etti,

Çok memnunum ben yüzüm de böyle doğal bir parlaklık var ama yağlanmadan değil zaten yağlanma kalmadı berraklaştı cildim,

Yumuşacık oluyor kurutma yapıp ciltte pullanma da yapmadı tavsiye ederim ben çok memnunum ama mesela nemlediricim ve güneş korumamı farklı markadan kullandırttı bilginize...

Ben de birçok ürününü kullanıyorum Babenin,
Peeling(haftada bir)
Temizleme jeli
Toniği
nemlendiricisi
Güneş kremi
Dudak koruyucusu
Göz kremi
Vücut losyonu ve sabunu (ama sadece ellerime kullanıyorum,çok iyi geliyor, zaten bu iki ürünü hediye verdiler)
Hatta bebeğim için şampuanını kullanıyorum, daha önce de nemlendiricisini kullanmıştım.
Hiç bir ürününden şikayetim yok, aksine memnunum, ama her üründe olduğu gibi düzenli kullanınca herşey daha güzel oluyor. Düzenli kullanıp öyle gözlemlemek gerekiyor. İlk zamanlar çok düzenli kullandım ve sonuçlar çok iyi. Özellikle peeling sonrası cildinizden elinizi alamıyorsunuz, müthiç bir yumuşaklık, bebek cildinden eliniz kayarya aynen öyle.
Ama toniğin gözeneklerini sıkılaştırıcı etkisini hala göremedim.

Peeling(haftada bir)
Temizleme jeli
Toniği
nemlendiricisi
Güneş kremi
Dudak koruyucusu
Göz kremi
Vücut losyonu ve sabunu (ama sadece ellerime kullanıyorum,çok iyi geliyor, zaten bu iki ürünü hediye verdiler)
Hatta bebeğim için şampuanını kullanıyorum, daha önce de nemlendiricisini kullanmıştım.
Hiç bir ürününden şikayetim yok, aksine memnunum, ama her üründe olduğu gibi düzenli kullanınca herşey daha güzel oluyor. Düzenli kullanıp öyle gözlemlemek gerekiyor. İlk zamanlar çok düzenli kullandım ve sonuçlar çok iyi. Özellikle peeling sonrası cildinizden elinizi alamıyorsunuz, müthiç bir yumuşaklık, bebek cildinden eliniz kayarya aynen öyle.
[/QUOTE
stop akne serısını mı kullanıyorsunuz acaba? ben o seriyi kullanıyorum toniği bitti ,jel de bitmek üzere.ben de toniği konusunda aynı fikirdeyim.

Peeling(haftada bir)
Temizleme jeli
Toniği
nemlendiricisi
Güneş kremi
Dudak koruyucusu
Göz kremi
[/QUOTE
stop akne serısını mı kullanıyorsunuz acaba? ben o seriyi kullanıyorum toniği bitti ,jel de bitmek üzere.ben de toniği konusunda aynı fikirdeyim.

Yok canım , diğer seriyi, yani beyaz ambalajlı olanları kullanıyorum. Problemli bir cildim yok çok şükür, sadece temiz olsun nemi eksilmesin ve gözeneklerim azalsın istiyorum.
Toniği peelingden sonra kullanınca ilk sürüşümde çok hafifi yakıp geçiyor , sende de oluyor mu?

Bebek urunlerınde bile kansorejenler var. Ben mustela kullanıyorum, cok memnum degılım ama napalım..

İcinde hiç kansaorojen madde olmayan cilt bakım ve makyaj urunleri var mı arkadaslar?

çok hafif oluyor cnm,dediğin gibi geçici ama... yani zararını görmedim aman amann bi faydasını da görmedim diyeyim.başka bir ürün araştırırken yine bu ürünlern stıldığı bi sitede müşteri temslcisi ile konuştum anlık görüşme yapabiliyorsun.bana babe ve awen i at çöpe bes para etmezler dedi başka bir marka önerdi ki önerdiği marka da şu baya pahalı olanlardandı satış amaçlı mı dedi bilemiyorum ..geçen konuşma böyle idi

çok hafif oluyor cnm,dediğin gibi geçici ama... yani zararını görmedim aman amann bi faydasını da görmedim diyeyim.başka bir ürün araştırırken yine bu ürünlern stıldığı bi sitede müşteri temslcisi ile konuştum anlık görüşme yapabiliyorsun.bana babe ve awen i at çöpe bes para etmezler dedi başka bir marka önerdi ki önerdiği marka da şu baya pahalı olanlardandı satış amaçlı mı dedi bilemiyorum ..geçen konuşma böyle idi

hımm, çok biliyor o zaman...

temizleme jelini + toniğini+ su bazlı nemlendiricisini kullanıyorum. 6 ay oldu sanırım. 2. paketleri bitmek üzere bende memnunum.

Babenin göz çevresi kremini- leke kremini ve gül yağlı olan kremini kullanıyorum. Guneş lekesi için aslında bir arastırma yaptım tbı oncesnde expigment gibi süreçlerden geçtim 1 -2 hafta sonra lekeler aynen orada oldugu ıcın dermokozmetik bır urun kullanmak ıstedım. Murad ın urunlerı ıle içerik bakımından benzer ve ondan daha ucuz oldugu kesın ama elbette dermokozmetık urunler vichy-loreal yada avon s gibi ucuz da olamaz.
Babe Depigmentasyon Kremi SPF 20 kremi leke için ve henuz 1 hafta olmasına ragmen sanki ışıldadı acılmaya basladı cildim zaten sadece elmacık kemıklerımın uzerınde koyuluk
göz çevresi kremi gayet ıyı bence 30 dan sonra bazılarında ıse 26-27 gıbı göz kremıne baslamalı babe yada herhangı bır dermokozmetık urunune

babe cilt yenıleyici ıcın henuz fıkır uretmek zor cunku dönütü daha uzun surecektır.ama eşimin gözeneklerine sürüyorum gozume küçüldüler sanki.

1 aylık bır surec yasamadan hıc bır dermokozmetık urununu gözden cıkarmayın derim ben

tşk ederim yazdığın için:) benm en büyük problemin cildimin cansızlığı ve geniş gözeneklerim asıl bun un için kullanmak istiyorum? denesemmi acaba:(

Arkadaşlar ben yaklaşık 6-7 aydır bir dermatalog kontrolünde bir tedavi görüyorum izler vardı ve geniş gözenekler çok fazla olmasa da sivilce,

Babe temizleme jeli ve tonik kullanıyorum dr tavsiye etti,

Çok memnunum ben yüzüm de böyle doğal bir parlaklık var ama yağlanmadan değil zaten yağlanma kalmadı berraklaştı cildim,

Yumuşacık oluyor kurutma yapıp ciltte pullanma da yapmadı tavsiye ederim ben çok memnunum ama mesela nemlediricim ve güneş korumamı farklı markadan kullandırttı bilginize...

canım gözeneklere etkisi ne oldu cvp verirsen cok sevinirim

temizleme jelini + toniğini+ su bazlı nemlendiricisini kullanıyorum. 6 ay oldu sanırım. 2. paketleri bitmek üzere bende memnunum.

Canım göz çevresi kremini denedinmi bende göz altı morlukları için iyi bir ürün arıyorum eczacı bana bunu hiçbir krem geçirmez dedi
Gerçektende morluk ve halkaları hafifletecek bir ürün yokmu bu konuda dr tavsiyesi alan varmı acaba????

Ben göz çecresi kremini kullanıyorum, öyle çok aman aman birşey farkettirmedi ama psikolojik olarak rahatlatıyor, En azından koruyucu oluyor.

babenin göz kremini kulladnm, 27 yaşındaym, ince çizgilerm için almştm hiç bi faydası yok, çok fazlada nemlendirmıyo zaten.. yalnız düzenli kullanılırsa morlukların rengini biraz açıyo..

ben babeyi çok beğeniyorum. özellikle su bazlı nemlendiricisi harika (Önceki kullandığım tüpteki günlük nemlendiricisini pek beğenmedim ama, çok yoğun gelmişti bana cildim çok kuru olmasına rağmen.). sürekli aldığım bi eczanem var, acayip de indirim yapıyor. (dudak koruyucusu hediye etmişlerdi, kışı onla geçirdim, çok beğendim.). yulaf özlü toniği çok çok güzel. daha önce 2-3 marka değiştirdim, en çok babeden memnun kaldım. güneş kremini de pediatric olanı kullanıyorum, 50 faktör, öyle yapışıp kalmıyor, ilk sürerken beyaz gibi ama hemen emiliyor ve yağlı hissi vermiyor. (Bu arada avene'den de memnundum). Pediatric vücut losyonu var, hem kızıma hem bana. Beraberce kullanıyoruz, çok hafif ve yumuşacık yapıyor. Pediatric duş jeli de çok çok güzel. (Pediatric ürünler hem ml olarak fazla hem de hassas cildi olanlara öneriyorlar)Anne ve minik bebişlerine tavsiye ediyorum :)) Fiyatı piyasaya göre biraz pahalı ama güvendiğim bi marka. hemen hemen tüm ürünlerinde parabensiz yazıyor, bu da benim için önemli.

Back
X