Bebek İkinci El baby 2 go park yatak

serrasu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
643
3
318
Çanakkale
•60 x 120 cm
•Çift katlı hem oyun alanı hem yatak olma özelliğine sahip
•Fermuarlı oyun kapısı..diğer yanında cebi var..
katlanıp çanta olabilmekte..özellikle seyahatlerde çok büyük kurtarıcıdr...
2-3 kez kullanıldı temizdir..85tl..

anladım ne kadar tutar acaba ptt kargo.Bebek karyolasından hariç yedek olarak düşünüyorum bunu tatile falan gidildiğinde iyi olur.

üstüne cibinliği var ama öle tente v.s yok ben seyahtler için özellikle almıştım fazla aparata gerek yok bence

Evet verdiğiniz link orjinali ama birde orjinaliyle bunun arasındaki fiyat farkına bak ve hiç kaçırma al derim ben 2 yıl önce suny baby park yatak aldım 150 tl verdim 6 ayda hurdaya çıktı ama napalım durumum olmadığı için kırık dökük idare ediyorum emin ol üzerindeki ıvır zıvır hiç kullanılmıyo çocuk az biraz ayaklansın tutup tutup kafasına geçiriyo zaten ara kat bile fazla kullanılmıyo alt içine at bir yatak bebeğin en az 3 yaşına kadar paşalar gibi yatar benimkisi 20 aylık oldu dahada uzun süre yatar alanada satanada hayırlı olsun.

benimkinin orjinali bu değil canım benimki daha sadesi böyle süsü ıvıırı zıvırı yok ki bence de kullanılmıyor gereksiz fazlalıklar
benimki bu üründen canım Baby2Go 4055 Oyun Park - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
ama biz hiç kullanamadık ilk oğlumda bi tane vardı onu paraladık o çok sevdi 3yıl yattı .. bu 2.oğlumundu o emdiği için hep koynumda uyudu bunda yatmadı hiç malesef...sıfır kutusunda duruyor..

çok teşekkürler canım aynn bende ilk oğlumda çok rahat ettim ama 2.oğlum yanımı daha çok sevdi
dedğin gibi ben hatta ilk oğlumda yatak bile almadım tek kişilik yorganı katladım güzelce içine yumuşacık yattı valla paşalar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…