kızlarrr içimde bir his bu ay bebiş olacak diyor, o sesi dinledikçe meraktan heyecandan delirecek gibi oluyorum sürekli test yapmak istiyorum halbuki bat 1 temmuz, nolur beni frenleyin :D :D kendi kendime belirti buluyorum sanırım sürekli, kafa iyice gitti sanırım 1 yıllık denemenin sonunda :( :D
Umutlu olmak pozitif düşünmek çok iyi🥰 ama fazlası stres yapar sende oyalancak bir şeyler bul en azından 1 haftayı geçirmeye çalış😊

Umutlu olmak pozitif düşünmek çok iyi🥰 ama fazlası stres yapar sende oyalancak bir şeyler bul en azından 1 haftayı geçirmeye çalış😊
1 yıldır ilk kez bu kadar umutluyum, olmazsa daha çok üzüleceğimi de biliyorum ama frenleyemiyorum da. bu 1 hafta çabuk geçsin, her gün bir aktivite de yapsam aklım hep bebiş olup olmadığında :) iş yerinde bile dakikalar geçmez oldu

Su testlerime bi bakarmisin kizlar 5. Gun hala net bir siliklesme yok. Ama 19 dan sonra bugun biraz siliklesmis gibi mi? Catlama olduysa bu kadar birbirine yakin cikar mi ya🤯

Eklentiler

• IMG_6431.webp
    IMG_6431.webp
    93,4 KB · Görüntüleme: 33
Su testlerime bi bakarmisin kizlar 5. Gun hala net bir siliklesme yok. Ama 19 dan sonra bugun biraz siliklesmis gibi mi? Catlama olduysa bu kadar birbirine yakin cikar mi ya🤯
Yaa senin hala çok koyu hamile olma ihtimalin yoksa farklı bi markanın ovulasyon testini dene istersen maşallah hepsi kıpkırmızı 😂

okuduğum kadarıyla gebelik testlerin negatifti, e 4 gün çatlama çok ki bence bugün de pik görünüyor. pkos da yoksa LH'ının yüksek seyretmesine sebep olan hormonal bir dalgalanma yaşıyorsun bence, çok ilginç gerçekten

Yaa senin hala çok koyu hamile olma ihtimalin yoksa farklı bi markanın ovulasyon testini dene istersen maşallah hepsi kıpkırmızı 😂

Dun gebelik testi yaptim negatif zaten reglim bitti testlere oyle basladim. Yukardaki ilk uc gun farkli marka mavili olanlar baska marka aslinda bilerek de degistirdim yine ayni yine ayniii

okuduğum kadarıyla gebelik testlerin negatifti, e 4 gün çatlama çok ki bence bugün de pik görünüyor. pkos da yoksa LH'ının yüksek seyretmesine sebep olan hormonal bir dalgalanma yaşıyorsun bence, çok ilginç gerçekten

Pcos da yok canim gecen aya kadar benim trstler iki gun koyu cikar ertesi gun catlama olur siliklesirdi. İlk defa boyle bisey goruyorum. Yumurtlama desteklensin diye beslenmeme cok dikkat ettim acaba fazla mi destekledim😂😂

Pcos da yok canim gecen aya kadar benim trstler iki gun koyu cikar ertesi gun catlama olur siliklesirdi. İlk defa boyle bisey goruyorum. Yumurtlama desteklensin diye beslenmeme cok dikkat ettim acaba fazla mi destekledim😂😂
maşallah arı gibi çalıştılar o zaman bu ay çünkü başka hiçbir açıklama gelmiyor aklıma :D değerlendirmek için harika bir ay o halde, umarım sağlıkla olurrr

nryyy nryyy bende takılıyorum eşimi bekliyorum 😅ovilasyon yaptım pik çıkmadı artık ne zaman çıkarsa o zaman başlarım çalışmalara da 😅😅 iki gün İstanbul’da olcaz hafta sonu umarım denk gelir rahat olurum ama koyulaşmadı hala 🥲

Ay bi de ha catladi catlayacak diye kac gundur degerlendiriyoruz valla takatim kalmadi imdattttt😂😂😂 daha fazla yapamam arkadaslar
biraz daha dayan bence ışık görünüyor :D 2 günde 1 en azından değerlendir belli ki bu ay bir şeyler karışmış, ovü testlerini yapsan da onlara bağlı kalma mümkün olduğunca değerlendir derimm

Kizlar pcos sonradan olan bisey mi boyle cikmasi beni suphelendirdi? Ulstrasona 3 ay once baktirdim herhangi bi sorun yoktu kan testlerimde bisey cikmadi anlamadim valla

Kizlar pcos sonradan olan bisey mi boyle cikmasi beni suphelendirdi? Ulstrasona 3 ay once baktirdim herhangi bi sorun yoktu kan testlerimde bisey cikmadi anlamadim valla
pkosluyum 16 yaşından beri. dönem dönem ultrasonda yumurtalarımın nadiren de olsa iyi göründüğü durumlar olmuştu. her pkoslunun hikayesi farklı. benim yaş aldıkça şiddetlendi. eğer ultrasonda polikistik görünüm yoksa ve kanların da çok normalse pkos değilsindir. aslında genetiğinde varsa oluyor, sonradan gelişmesi mümkün mü bilmiyorum fakat semptomları çok belirgin olmayıp pkos olan kadınlar da vardır muhakkak. bence pkos için endişelenme şimdilik, bir süre kendini takip et canım

Merhaba, beni de ekler misiniz. Son adet tarihi 7 Haziran, beklenen adet tarihi 5 Temmuz. Geçen ay idrar testleri beni çok yanılttı, yaptığım testlerin hepsi iki çizgiydi. Reglim de ilk defa bir hafta gecikince umutlandım, sabredip bir hafta gecikmede kan tahlili yaptırdım. Negatif çıktı. Bu yüzden bu sefer idrar testi asla yapmayacağım, çok üzüldüm💔 umarım birlikte güzel haberler alırız. Bu arada testlerin hepsi Artımed'di. Eczanelerde neden hep o var bilmiyorum, nereye gitsem bunu verdiler. Umutlandırıyor 🥹

nryyy nryyy bende takılıyorum eşimi bekliyorum 😅ovilasyon yaptım pik çıkmadı artık ne zaman çıkarsa o zaman başlarım çalışmalara da 😅😅 iki gün İstanbul’da olcaz hafta sonu umarım denk gelir rahat olurum ama koyulaşmadı hala 🥲

Ben sana vereyim iki tane pik ovulasyon sec begen al😂😂😂

Back
X