pkosluyum 16 yaşından beri. dönem dönem ultrasonda yumurtalarımın nadiren de olsa iyi göründüğü durumlar olmuştu. her pkoslunun hikayesi farklı. benim yaş aldıkça şiddetlendi. eğer ultrasonda polikistik görünüm yoksa ve kanların da çok normalse pkos değilsindir. aslında genetiğinde varsa oluyor, sonradan gelişmesi mümkün mü bilmiyorum fakat semptomları çok belirgin olmayıp pkos olan kadınlar da vardır muhakkak. bence pkos için endişelenme şimdilik, bir süre kendini takip et canım

Oyle yapicam canim ben de sanmiyorum pcos olacagini ama dedigim gibi 2 aydir cok titiz beslenme programi uyguladim takviyeler aldim belki onlarin etkisidir diyorum. Benim de senin gibi bu ay icimde bi his var lutfen gercek olsun guzel haber verelim insallahh

nryyy nryyy bende takılıyorum eşimi bekliyorum 😅ovilasyon yaptım pik çıkmadı artık ne zaman çıkarsa o zaman başlarım çalışmalara da 😅😅 iki gün İstanbul’da olcaz hafta sonu umarım denk gelir rahat olurum ama koyulaşmadı hala 🥲
Benim yaklaşık bir hafta kadar var bakalım inşallah bir an bulup yakalayabilirim😂😂

Oyle yapicam canim ben de sanmiyorum pcos olacagini ama dedigim gibi 2 aydir cok titiz beslenme programi uyguladim takviyeler aldim belki onlarin etkisidir diyorum. Benim de senin gibi bu ay icimde bi his var lutfen gercek olsun guzel haber verelim insallahh
inşallahhh inşallahh, hiçbir şeyin seni endişelendirmesine izin verme <3 :)

ElizabethBennettt ElizabethBennettt 2 tane yollasan ne iyi 😅
nryyy nryyy bakalım bizim ne zamana denk gelecek 25inden önce olsa iyi düğün var alkollü olur eşim kesin bi kaçamak yapayım der bir senedir ağzına sürmemişti😒

ElizabethBennettt ElizabethBennettt 2 tane yollasan ne iyi 😅
nryyy nryyy bakalım bizim ne zamana denk gelecek 25inden önce olsa iyi düğün var alkollü olur eşim kesin bi kaçamak yapayım der bir senedir ağzına sürmemişti😒
Bir kereden bir şey olmaz 😂😂 benim 29u falan olsa süper olur ya , 23 değerlendiririm giderim 28-29u falan yumurtlama olur benim arada bir kez daha fırsat bulmam lazım 😂

Böyle sizi görünce ben sanki hiç bişey yapmıyormuşum gibi hissettim 🥹
Takviye almak dışında gelişi güzel gidiyor her şey 😄

O zaman gayet iyii troidle ilgili bisey kullanmana gerek yok. Siz suan kac aydir deniyosunuz ve yaslariniz kac ona gore esinin doktora gitmesi daha elzem olabilir. Bizim gibi yas 35 s geliyosa beklememek gerekiyor tabi🤣

Benim ovulasyon testi yine pik… oynatmama az kaldi suna bakar misiniz bugun 4. gun artik
Pcos var mıydı sizde? Eğer varsa testlerde böyle çıkabiliyormuş lh dalgalanmasından ötürü

Eklentiler

• IMG_1525.webp
    IMG_1525.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 30
Back
X