Canim sen erken yumurtladin bu ay bence. Bana da olmustu bir defasinda dongum 23 gun surmustu o yuzden. Erken regl olursan anlarsin zaten yumurtlamadan 14 gun sonra regl geliyor. Eger o pik gunleri degerlendirdiysen gayet gebe de olabilirsin iki gunde bir iliskiye girmeye calis iki defa yumurtlama bile olabilir.
Insallah diyelim o zaman 6. Gunde pikti 7. Gun gece temiz olunca değerlendirdim ama emin değilim tabi yine takip ediyorum inşallah koyulasir pazara kadar

Ocean polysitol kullanıyordum bu ay orzaxinkine geçtim
Ben de onu kullanıyorum bana fayda etti sanki çünkü ben de her ay yumurtlama göremiyordum maalesef Allahım kolaylıkla nasip etsin çok çabalıyoruz yürekten istiyoruz inşallah tez vakitte olur grubumuzun 2026 anneleri olur da bebelerimizin cinsiyetini konuşuruz ❤️

Pembe olan toza yine
Ben de onu kullanıyorum bana fayda etti sanki çünkü ben de her ay yumurtlama göremiyordum maalesef Allahım kolaylıkla nasip etsin çok çabalıyoruz yürekten istiyoruz inşallah tez vakitte olur grubumuzun 2026 anneleri olur da bebelerimizin cinsiyetini konuşuruz ❤️
Yaklaşık 3 4 aydır mor olanı kullandım sanırım kilo aldırıyor yemem içmem aynı ama ne yazikki kilo almaya basladim

Kızlar yumurtlama penceresi dedikleri dönemde karnında şişlik olan varmi böyle bir sertlik alt karinda

Kızlar yumurtlama penceresi dedikleri dönemde karnında şişlik olan varmi böyle bir sertlik alt karinda
Y Yumurtlama belirtileri arasında olabilir , bir de ateş ölçenler var yumurtlama döneminde vücut ısısı artiyomus varsa deneyebilirsiniz

nryyy nryyy ElizabethBennettt ElizabethBennettt bende aldım ateş ölçer ağızdan ölçülen deneyeceğim bu ay bakalım ama benim genel anlamda hep ateşim çıkıyor denedim de 😅😅

Sabah uyanir uyanmaz olc baska bir olcum kabul edilmiyor cunku hareket yemek vs etkiliyor en az 3 saat uyumus olmak lazim. Ben basucumda tutuyorum her sabah olcuyorum adet ve sonrasi yumurtlayana kadar 36.1, 36 civari gider genelde yumurtlamayla birlikte 36.5 a kadar cikabilir yani 0.4-0.5 bi artis olmasi lazimmm. Yumurtlamadan sonraa eger gebelik olusmussa yuksek kalmaya devam ediyormus ama dususe geciyorsa gebelik olusmamis demekmis. Bu ay ben de deniyorum bakalim tutacak mi

Ben tam olarak artık o sistemdeyim 😂 ah bir de adet gecikince test yapma işini başarabilsem
Bu ay onu da yapalımmm adetim bitsin gün aşırı ilişki inşallah test falan yapmıcam ve kafaya takmamaya çalışacağım ve tabi iş yeri stresine de çözüm bulmam lazım 🥹

Sabah uyanir uyanmaz olc baska bir olcum kabul edilmiyor cunku hareket yemek vs etkiliyor en az 3 saat uyumus olmak lazim. Ben basucumda tutuyorum her sabah olcuyorum adet ve sonrasi yumurtlayana kadar 36.1, 36 civari gider genelde yumurtlamayla birlikte 36.5 a kadar cikabilir yani 0.4-0.5 bi artis olmasi lazimmm. Yumurtlamadan sonraa eger gebelik olusmussa yuksek kalmaya devam ediyormus ama dususe geciyorsa gebelik olusmamis demekmis. Bu ay ben de deniyorum bakalim tutacak mi
Bu nerden çıktı şimdiii☺️

Bu ay onu da yapalımmm adetim bitsin gün aşırı ilişki inşallah test falan yapmıcam ve kafaya takmamaya çalışacağım ve tabi iş yeri stresine de çözüm bulmam lazım 🥹
Boşver senden kıymetli değil kendini rahat bırak canım benim , balla test yapmamak için almadım ama yine internetten alıcam eczanede hiç düzgün test yok bir de utanıyorum artık 😂

Back
X