- 2 Mayıs 2025
- 3.332
- 2.318
- 48
- 27
Yumurta kalitesi arttiracak bir şeyler deneyebilirsin canım ve kesinlikle inositol kullan yumurtlamayı destekliyroYok ama her ay yumurtlamiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurta kalitesi arttiracak bir şeyler deneyebilirsin canım ve kesinlikle inositol kullan yumurtlamayı destekliyroYok ama her ay yumurtlamiyorum
Insallah diyelim o zaman 6. Gunde pikti 7. Gun gece temiz olunca değerlendirdim ama emin değilim tabi yine takip ediyorum inşallah koyulasir pazara kadarCanim sen erken yumurtladin bu ay bence. Bana da olmustu bir defasinda dongum 23 gun surmustu o yuzden. Erken regl olursan anlarsin zaten yumurtlamadan 14 gun sonra regl geliyor. Eger o pik gunleri degerlendirdiysen gayet gebe de olabilirsin iki gunde bir iliskiye girmeye calis iki defa yumurtlama bile olabilir.
Ocean polysitol kullanıyordum bu ay orzaxinkine geçtimYumurta kalitesi arttiracak bir şeyler deneyebilirsin canım ve kesinlikle inositol kullan yumurtlamayı destekliyro
Ben de onu kullanıyorum bana fayda etti sanki çünkü ben de her ay yumurtlama göremiyordum maalesef Allahım kolaylıkla nasip etsin çok çabalıyoruz yürekten istiyoruz inşallah tez vakitte olur grubumuzun 2026 anneleri olur da bebelerimizin cinsiyetini konuşuruzOcean polysitol kullanıyordum bu ay orzaxinkine geçtim
Yaklaşık 3 4 aydır mor olanı kullandım sanırım kilo aldırıyor yemem içmem aynı ama ne yazikki kilo almaya basladimBen de onu kullanıyorum bana fayda etti sanki çünkü ben de her ay yumurtlama göremiyordum maalesef Allahım kolaylıkla nasip etsin çok çabalıyoruz yürekten istiyoruz inşallah tez vakitte olur grubumuzun 2026 anneleri olur da bebelerimizin cinsiyetini konuşuruz![]()
İnşallah Rabbım sağlıkla kolaylıkla nasip etsinnnPembe olan toza yine
Yaklaşık 3 4 aydır mor olanı kullandım sanırım kilo aldırıyor yemem içmem aynı ama ne yazikki kilo almaya basladim
Benim dışı mor olan bilmiyorum aksine iştahımı kesti benimPembe olan toza yine
Yaklaşık 3 4 aydır mor olanı kullandım sanırım kilo aldırıyor yemem içmem aynı ama ne yazikki kilo almaya basladim
Sifa olsun bebisler gelsindeBenim dışı mor olan bilmiyorum aksine iştahımı kesti benim
Valla Konya’da bir hocaya gideyim bir dua alayım diyorum yaSifa olsun bebisler gelsinde
Rabbım dualarınızı kabul etsin insallahValla Konya’da bir hocaya gideyim bir dua alayım diyorum ya![]()
İnşallah birtanemRabbım dualarınızı kabul etsin insallah
Y Yumurtlama belirtileri arasında olabilir , bir de ateş ölçenler var yumurtlama döneminde vücut ısısı artiyomus varsa deneyebilirsinizKızlar yumurtlama penceresi dedikleri dönemde karnında şişlik olan varmi böyle bir sertlik alt karinda
Y Yumurtlama belirtileri arasında olabilir , bir de ateş ölçenler var yumurtlama döneminde vücut ısısı artiyomus varsa deneyebilirsiniz
Benim ateş ölçerim yok bebişim olunca alcamEvet ben onu da yapiyorum ama o her sabah ayni saatte yataktan kalkmadan olculmeli ki arttis olup olmadigi belli olsun canim
nryyy
ElizabethBennettt bende aldım ateş ölçer ağızdan ölçülen deneyeceğim bu ay bakalım ama benim genel anlamda hep ateşim çıkıyor denedim de
![]()
Bu ay onu da yapalımmm adetim bitsin gün aşırı ilişki inşallah test falan yapmıcam ve kafaya takmamaya çalışacağım ve tabi iş yeri stresine de çözüm bulmam lazımBen tam olarak artık o sistemdeyimah bir de adet gecikince test yapma işini başarabilsem
Bu nerden çıktı şimdiiiSabah uyanir uyanmaz olc baska bir olcum kabul edilmiyor cunku hareket yemek vs etkiliyor en az 3 saat uyumus olmak lazim. Ben basucumda tutuyorum her sabah olcuyorum adet ve sonrasi yumurtlayana kadar 36.1, 36 civari gider genelde yumurtlamayla birlikte 36.5 a kadar cikabilir yani 0.4-0.5 bi artis olmasi lazimmm. Yumurtlamadan sonraa eger gebelik olusmussa yuksek kalmaya devam ediyormus ama dususe geciyorsa gebelik olusmamis demekmis. Bu ay ben de deniyorum bakalim tutacak mi
Boşver senden kıymetli değil kendini rahat bırak canım benim , balla test yapmamak için almadım ama yine internetten alıcam eczanede hiç düzgün test yok bir de utanıyorum artıkBu ay onu da yapalımmm adetim bitsin gün aşırı ilişki inşallah test falan yapmıcam ve kafaya takmamaya çalışacağım ve tabi iş yeri stresine de çözüm bulmam lazım![]()