- 29 Ağustos 2014
- 5.657
- 18.014
- 448
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canımEvet kizlar dun aksam cizgi siliklesmeye baslamisti bugun tamamen silik cikti artik catlamis nihayettt… peki sorum su son 3 gunu degerlendirdim. Bugunu degerlendirmem gerekiyor mu sizce?
İlk foto dun aksam yaptigim ikincisi bugun oglede
Gözün aydın canımbence degerlendir ne olur ne olmaz. Garantili olsun
Kızlar nasılsınız?
Nasıl gidiyor?
Benim adetin 8ci günü ultrasonla bakıldı 1 sm folukuller var dominant folukul yok dedi doktor. Morelim bozuldu şimdi bu ay yumurtlama olmayacak mı bende?
Kızlar nasılsınız?
Nasıl gidiyor?
Benim adetin 8ci günü ultrasonla bakıldı 1 sm folukuller var dominant folukul yok dedi doktor. Morelim bozuldu şimdi bu ay yumurtlama olmayacak mı bende?
Ben Azerbaycan'da yaşıyorum burda doktor öyle dedi. Ne bileyim morelim bozuldu fazla birşey sormadım. Bu ay folikulleri izle adetin 12 ve 18 günleri ultrasonda baktır folukullerin gelişimini görelim adetin 3cu gününden ilaçla destekleyelim dedi. Şimdi ilaç alsam olmazmış gecikmiş mişim. 8ci gün geçmiş ilaç içinO ne demekmis ya hic duymadim
Doktorun dediğine göre adetin 8ci günü artık yumurtalıkta ki folikullerin bazıları dominant hale gelir diğerlerinden daha büyük olur öne çıkar oda adetin 8ci günü ultrasonla gözükür o zaman evet çatlamaya hazırlanan folukulun var deriz ama sende şu an dominant folikul yok hepsi 1 sm gelişmiş olanı yok dedi.Lavinn9 dediğin şeyleri hiç bilmiyorum yumurtlama olmaz demek mi yani
Kızlar nasılsınız?
Nasıl gidiyor?
İnşallah büyür. Mucize olur tabii.Dominant folikül olmaması olgunlaşmış, büyümüş yumurtanız olmadığı anlamına geliyor
Nisan ayında Klomen kullandığımda benim de yumurtam büyümemişti
Birkaç kez kontrole gitmiştim, 12 mm olarak kalmıştı
Sonrasında reglim de 2 hafta gecikti
İnşallah diğer kontrollerinizde yumurtanız büyümüş olur
Büyümezse regli olduğunuzda süreç yeniden başlıyor, inşallah o zaman sağlıklı büyüme olur![]()
İnşallah güzel sonuçlanır.Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı (Femara kullandım), sağ yumurtalıkta 20 mm olmuş yumurta, bugün veya yarın çatlar dedi. (çatlatma iğnesine gerek yokmuş.) Rahim kalınlığı da iyi seviyedeymiş. Gün aşırı ilişki dedi ama ben bugün ve yarını değerlendireceğim. Chatgpt riske atma 2 günü de değerlendirin dedi![]()
Mayıs ayında kullandım olumsuzdu. Haziranda 2. Deneme olarak adetin 5.günü günde 2 şer tane 5 gün boyunca kullandım. Bugün adetin 13.günüİnşallah güzel sonuçlanır.
Femara ne zamandan başladın?
Bol bol havuc tüketin inşallah sağlıkla çatlar.Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı (Femara kullandım), sağ yumurtalıkta 20 mm olmuş yumurta, bugün veya yarın çatlar dedi. (çatlatma iğnesine gerek yokmuş.) Rahim kalınlığı da iyi seviyedeymiş. Gün aşırı ilişki dedi ama ben bugün ve yarını değerlendireceğim. Chatgpt riske atma 2 günü de değerlendirin dedi![]()