Evet kizlar dun aksam cizgi siliklesmeye baslamisti bugun tamamen silik cikti artik catlamis nihayettt… peki sorum su son 3 gunu degerlendirdim. Bugunu degerlendirmem gerekiyor mu sizce?

İlk foto dun aksam yaptigim ikincisi bugun oglede

Eklentiler

• IMG_6435.webp
    IMG_6435.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_6444.webp
    IMG_6444.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 23
Evet kizlar dun aksam cizgi siliklesmeye baslamisti bugun tamamen silik cikti artik catlamis nihayettt… peki sorum su son 3 gunu degerlendirdim. Bugunu degerlendirmem gerekiyor mu sizce?

İlk foto dun aksam yaptigim ikincisi bugun oglede
Gözün aydın canım 🤭 bence degerlendir ne olur ne olmaz. Garantili olsun

Kızlar nasılsınız?
Nasıl gidiyor?
Benim adetin 8ci günü ultrasonla bakıldı 1 sm folukuller var dominant folukul yok dedi doktor. Morelim bozuldu şimdi bu ay yumurtlama olmayacak mı bende?

O ne demekmis ya hic duymadim
Ben Azerbaycan'da yaşıyorum burda doktor öyle dedi. Ne bileyim morelim bozuldu fazla birşey sormadım. Bu ay folikulleri izle adetin 12 ve 18 günleri ultrasonda baktır folukullerin gelişimini görelim adetin 3cu gününden ilaçla destekleyelim dedi. Şimdi ilaç alsam olmazmış gecikmiş mişim. 8ci gün geçmiş ilaç için

Doktorlara bir türlü 38-39 günde bir adet olduğumu kabul ettiremiyorum. Ya ben salağım ya onlar birşey bilmiyor. Bana hep 28 günde bir adet olan kadına verilecek günlerde ilaç veriliyor ama 5 aydır artık sabit 38-39 gün döngüm var. Çileden çıkardılar artık beni.

Neyse benim bu ay da çöp oldu yani. Önümüzdeki aydan ilaç verecek doktor.
Tam içtenlikle dua ediyorum inşallah 🤲🏻 hepinizin mutlu haberini alırım bu ay pozitif enerjiniz banada yansır gelecek ayda ben size katılırım anne adayı olarak. Gerçekten görmedende kalp kalbe ısınırmış seviyorum sizleri😘✨🥰

ElizabethBennettt ElizabethBennettt zaten üç gün üst üste değerlendirmişsiniz bence bugün ara ver derim hem sperm kalitesi düşüyor hemde dün silikleşmiş. Önemli olan yumurtlama ve çatlama günü tabi yinede karar sizin♥️

Lavinn9 Lavinn9 dediğin şeyleri hiç bilmiyorum yumurtlama olmaz demek mi yani
Doktorun dediğine göre adetin 8ci günü artık yumurtalıkta ki folikullerin bazıları dominant hale gelir diğerlerinden daha büyük olur öne çıkar oda adetin 8ci günü ultrasonla gözükür o zaman evet çatlamaya hazırlanan folukulun var deriz ama sende şu an dominant folikul yok hepsi 1 sm gelişmiş olanı yok dedi.

Kızlar nasılsınız?
Nasıl gidiyor?
Benim adetin 8ci günü ultrasonla bakıldı 1 sm folukuller var dominant folukul yok dedi doktor. Morelim bozuldu şimdi bu ay yumurtlama olmayacak mı bende?

Dominant folikül olmaması olgunlaşmış, büyümüş yumurtanız olmadığı anlamına geliyor
Nisan ayında Klomen kullandığımda benim de yumurtam büyümemişti
Birkaç kez kontrole gitmiştim, 12 mm olarak kalmıştı
Sonrasında reglim de 2 hafta gecikti
İnşallah diğer kontrollerinizde yumurtanız büyümüş olur
Büyümezse regli olduğunuzda süreç yeniden başlıyor, inşallah o zaman sağlıklı büyüme olur ☺️

Dominant folikül olmaması olgunlaşmış, büyümüş yumurtanız olmadığı anlamına geliyor
Nisan ayında Klomen kullandığımda benim de yumurtam büyümemişti
Birkaç kez kontrole gitmiştim, 12 mm olarak kalmıştı
Sonrasında reglim de 2 hafta gecikti
İnşallah diğer kontrollerinizde yumurtanız büyümüş olur
Büyümezse regli olduğunuzda süreç yeniden başlıyor, inşallah o zaman sağlıklı büyüme olur ☺️
İnşallah büyür. Mucize olur tabii.
Olmazsa da Temmuzda adetin 3cu gününden ilaçla geliştirmeye çalışacağız.

Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı (Femara kullandım), sağ yumurtalıkta 20 mm olmuş yumurta, bugün veya yarın çatlar dedi. (çatlatma iğnesine gerek yokmuş.) Rahim kalınlığı da iyi seviyedeymiş. Gün aşırı ilişki dedi ama ben bugün ve yarını değerlendireceğim. Chatgpt riske atma 2 günü de değerlendirin dedi 🤣

Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı (Femara kullandım), sağ yumurtalıkta 20 mm olmuş yumurta, bugün veya yarın çatlar dedi. (çatlatma iğnesine gerek yokmuş.) Rahim kalınlığı da iyi seviyedeymiş. Gün aşırı ilişki dedi ama ben bugün ve yarını değerlendireceğim. Chatgpt riske atma 2 günü de değerlendirin dedi 🤣
İnşallah güzel sonuçlanır.
Femara ne zamandan başladın?

Bol bol havuc tüketin inşallah sağlıkla çatlar.

Back
X