- 21 Haziran 2025
- 1.207
- 959
- 38
- 34
Atacağım aşkım az sonra yapıpAt buraya da bakalım silikleşmişmi iyice
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atacağım aşkım az sonra yapıpAt buraya da bakalım silikleşmişmi iyice
2 saat var burda da 00:49A okadar fark var mı Türkiye ile Türkmenistan arasında ben italyadayım vurda saat şuan 21.49
Tamam canımAtacağım aşkım az sonra yapıp
Adet zamanına yakın karın egzersizlerini bence sınırla canım daha hafif egzersizler yapabilirsin.Kızlar bi şey sorcam ben spora başladım da bu karın egzersizleri falan yapıyorum ama bi sakıncası var mı acaba
Anladım canım adetim yeni bitti korkmama gerek yok o zamannAdet zamanına yakın karın egzersizlerini bence sınırla canım daha hafif egzersizler yapabilirsin.
O zaman sorun olmaz canım ☺ keşke bende başlayabilsem bakalım bi işten haber bekliyorum o olmazsa adette olursam başlıycam bendeAnladım canım adetim yeni bitti korkmama gerek yok o zamann![]()
Yok kuzum yapmanda sakınca yok gebelikte bile risk yoksa sporun zararı yok ağırlık ve kardio olmadıktan sonraKızlar bi şey sorcam ben spora başladım da bu karın egzersizleri falan yapıyorum ama bi sakıncası var mı acaba
Kız yapacağım da bugün öğlen 10 ile 12 arası yaptım silikti her zaman 2 de yeme keserim 4 de yaparım tekrarladım koyuydu şimdi silik çıksa sabah gene koyu olsa ne yapacağımTamam canım![]()
Tamam bebeğimYok kuzum yapmanda sakınca yok gebelikte bile risk yoksa sporun zararı yok ağırlık ve kardio olmadıktan sonra
Evet çok nettt demekkiii neymiş hafif silikleşme bile çatladığını gösteriyorBariz açılma var şimdi
Yok yok artık koyu çıkmazz çatladıKız yapacağım da bugün öğlen 10 ile 12 arası yaptım silikti her zaman 2 de yeme keserim 4 de yaparım tekrarladım koyuydu şimdi silik çıksa sabah gene koyu olsa ne yapacağım![]()
Ama önce silinti öğlen yaptığım dörtte yaptığım koyuydu akşam yaptım şimdi bariz silik ondan şaşırdım yarın yine koyu olursa ne mana peogesterone başlayacağım ondan emin olmam lazımEvet çok nettt demekkiii neymiş hafif silikleşme bile çatladığını gösteriyor
Evet bacım kesinlikle çatlamışBariz açılma var şimdi
Evet canım buraya atmıştın silikti ama bunun kadar değildi diye hatırlıyorum ama sen yinede için rahat etsin diyosan sabahı bekle balımAma önce silinti öğlen yaptığım dörtte yaptığım koyuydu akşam yaptım şimdi bariz silik ondan şaşırdım yarın yine koyu olursa ne mana peogesterone başlayacağım ondan emin olmam lazım
Hadi inşallah günah benden gitti progesterone başlıyorum valla o zamanEvet bacım kesinlikle çatlamışdün değerlendirildiyse mük
bu gece de değerlendirin
Evet zayıf arkadaşım 30 kilo almıştı kilolu arkadaşım 10 kilo bile almamıştıKızlae benim arkadasım 41le hamileliğini öğrendi zayıflığında etkili olduğuna inanmıyorum ay bilmiyorum o cok zayıf ben cok şişman oldu bir sekilde tabi zayıflar daha cok kilo alıyormus mesela 41le öğrendi suan 70 kilo ve daha 6 aylık
Aşkım ama ben bu ay valla 18 gündür memleketteydim toplasan 3 ilişki olmuştur onlar da zamanında mı bilmiyorum yani koşturmadanEvet geçince yap kuzum ben senden umutluyum ama