Canım senle batlarımız aynı galiba pazar günü bekliyorum bende. Gerçi pek umudum yok 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif. Onda çıkmadıysa daha da yoktur diye düşünüyorum. Tekrar test yapmaya da cesaretim yok adetimi bekliyorum artık
Ben de yapmayacağım artık eğer adet geçerse öyle erkenden yapıp gel üzülmek hem de boşa para vermek istemiyorum

[QUOTE="haifa, post: 79865613, member:
Öyleymiş demekki inşallah dua edin bana bir mucize olsun hamile kalayım 🥹
[/QUOTE]
Allah’ın kudreti çok büyük inşallah sana da bu güzelliği yaşatacak çokça dua edeceğim tüm kalbimle ❤️

Kızlar gunaydin gece çok sık wc olayım olduğu için sabah nasılsa yoğundur diye yaptım bu sekilde çıktılar. Daha önce yazmıştım innovita pike yakındı laboquick çok silikti sanırım bugün laboquick de pike yakın inşallah açık tup tarafimdandir yumurtlama gerçi daha catladigini takip edicem. Ama şu sonuca vardım innovita sanırım 16 mm den sonra pik ama laboquick 19 mm de oluyor geçen aylarda laboquick 17.5 civarı iken dr kontrolünde pik gostermemisti. Dolayısıyla sanırım iki markada dogru çalışıyor

Eklentiler

• 1000240326.webp
    1000240326.webp
    155,7 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar gunaydin gece çok sık wc olayım olduğu için sabah nasılsa yoğundur diye yaptım bu sekilde çıktılar. Daha önce yazmıştım innovita pike yakındı laboquick çok silikti sanırım bugün laboquick de pike yakın inşallah açık tup tarafimdandir yumurtlama gerçi daha catladigini takip edicem. Ama şu sonuca vardım innovita sanırım 16 mm den sonra pik ama laboquick 19 mm de oluyor geçen aylarda laboquick 17.5 civarı iken dr kontrolünde pik gostermemisti. Dolayısıyla sanırım iki markada dogru çalışıyor
Bu arada bugün 15. Gunum

Çok güzel örnek sundun bize canım. Demek ki laboquick pike yakınken yapmaya başlamak lazım 3 gün üst üste ilişki doğru olur bence kaçırılmamış olur

Back
X