Canım bir cizgi var ama yalancı olup olmadıgını anlamak için bir kaç gün daha takip et koyulaşmayı bata kaç gün var ?
Tahmini 4-6 gün var tam yumurtlamayı bilemediğim için bir kaç aydır da döngüm bi 33 bir 32 bir 30 gün olduğu için belirsizlik içindeyim ama eşim takviye kullanıyordu 3. Ayındaydı o yüzden umudum var ama yalancı pozitif olayı beni geriyor

Hemen kan versen ya

Yani hiç silik çizgi bile görmemiş biri olarak dayanamaz verirdim herhalde ama eğer varsa o artışı takip etmek 2 gümde bir kan vermek seni strese sokucaksa evde test yap istersen ama ben kesin verirdim
Bende vermek istiyorum ama korkum şu freely test yalancı cıkarıp kansa negatif gören de var pozitif cıkarıp kan pozitif gören de bir başka marka alıp denicem yarın sabah ona göre de gider veririm herhalde ya, 2 yıldır bende tek tük silik gördüm biri kimyasaldı biri de geçen aydı galiba o da kimyasaldı o gün regl olmuştum gününden 3 gün önce şimdi de strese sokmak istemedim kendimi ama hiç sabrım yok Allahım sağlıkla kolaylıkla her isteyene versin inşallah ya

Yani hiç silik çizgi bile görmemiş biri olarak dayanamaz verirdim herhalde ama eğer varsa o artışı takip etmek 2 gümde bir kan vermek seni strese sokucaksa evde test yap istersen ama ben kesin verirdim
Bu arada freely de mi silik göremediniz hiç farklı bir marka mıydı yoksa

Soru isareti yasamamak icin kan ver canim. Ben bundan daha belirgin cizgi gordum gecen ay kan negatifti.. insallah vardir bize de haber ver

Ben bu aydan umudumu yitirmeye basladim. Eğer bir sagdan bir soldan yumurtluyorsak geçen ay doktor kontrolünde sağdan yumurtlama oldu bu ay sol tupum kapatıldığı için umudum çok yok 12. Gun ve hala ovu silik umarım sizler bu ay pozitif görürsünüz önümüzdeki aya kaldım ben

Kızlar gebelik testi yaptım adetken yumurtlama pik ama 12 gun silik bu defada gebelik testi 12. Gun ilk dakikalarda silik

Eklentiler

• 1000231508.webp
    135,1 KB · Görüntüleme: 35
Bu da 5. Dakika hali kafayı yicem

Eklentiler

• 1000231511.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…