Evet sat aynı bizimnryyy bakalım 8. Gündeyiz beklemedeyim Trendyoldan al kız uyguna geliyor ben onlu aldım bakalım elimde toplam 12 test oldu
İnsallahhBir gölge var gibi canım iki gün sonra tekrar et vardır inşallah
Tahmini 4-6 gün var tam yumurtlamayı bilemediğim için bir kaç aydır da döngüm bi 33 bir 32 bir 30 gün olduğu için belirsizlik içindeyim ama eşim takviye kullanıyordu 3. Ayındaydı o yüzden umudum var ama yalancı pozitif olayı beni geriyorCanım bir cizgi var ama yalancı olup olmadıgını anlamak için bir kaç gün daha takip et koyulaşmayı bata kaç gün var ?
Hemen kan versen yaTahmini 4-6 gün var tam yumurtlamayı bilemediğim için bir kaç aydır da döngüm bi 33 bir 32 bir 30 gün olduğu için belirsizlik içindeyim ama eşim takviye kullanıyordu 3. Ayındaydı o yüzden umudum var ama yalancı pozitif olayı beni geriyor
Yarın versem mi acabaHemen kan versen ya
Yani hiç silik çizgi bile görmemiş biri olarak dayanamaz verirdim herhalde ama eğer varsa o artışı takip etmek 2 gümde bir kan vermek seni strese sokucaksa evde test yap istersen ama ben kesin verirdimYarın versem mi acaba
Bende vermek istiyorum ama korkum şu freely test yalancı cıkarıp kansa negatif gören de var pozitif cıkarıp kan pozitif gören deYani hiç silik çizgi bile görmemiş biri olarak dayanamaz verirdim herhalde ama eğer varsa o artışı takip etmek 2 gümde bir kan vermek seni strese sokucaksa evde test yap istersen ama ben kesin verirdim
Bu arada freely de mi silik göremediniz hiç farklı bir marka mıydı yoksaYani hiç silik çizgi bile görmemiş biri olarak dayanamaz verirdim herhalde ama eğer varsa o artışı takip etmek 2 gümde bir kan vermek seni strese sokucaksa evde test yap istersen ama ben kesin verirdim
Bu markayı yapmadım hiç awox kullandım hep tavsiye ederim bence bi onunla da deneyinBu arada freely de mi silik göremediniz hiç farklı bir marka mıydı yoksa
Eki Görüntüle 3607993
kızlar günaydın erken gebelik testi yaptım silik çıkardı yumurtlamadan 9-10 gün geçti marka freely yalancı pozitif veriyormuş diye fazla umutlanmmaya çalışıyorum yumurtlamadan beri göğüs hassasiyetim artıyor her gün, buraya yükleyince de netlik azaldı 4. Dakikada belirdi
İnşallah canım haber veririm, hepimiz yaşayalım bu sevinciSoru isareti yasamamak icin kan ver canim. Ben bundan daha belirgin cizgi gordum gecen ay kan negatifti.. insallah vardir bize de haber ver
5 gu kalmışKızlar nasılsınız benim sat 27 Haziran bu ay test yapmak istemedim geçen aylar hep negatif olunca sıkıldım. Hiç belirti de yok zaten bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?