- 29 Ağustos 2014
- 5.678
- 18.032
- 448
- 33
Bu da 5. Dakika hali kafayı yicem
Days doctor sizlerinde aklında olsun anında golge ve 1. Dakikada pembe keşke bu gebelik testleri denetlenseYine bariz bi silik cizgi var ama cidden inanilmaz cok yanlis pozitif gorduk kan vermeden anlasilmiyor canim
En güzelleri senin bebeğinin olacakNerden geliyor bu bebişler ya o kadar güzel emzikler beğendim ki
Döngünün 12.günü ve adetli misin canım neden test yaptın kiKızlar gebelik testi yaptım adetken yumurtlama pik ama 12 gun silik bu defada gebelik testi 12. Gun ilk dakikalarda silik
Ay inşallah güzelim çok mutlu oldum bu mesajına yaEn güzelleri senin bebeğinin olacak
Amin inşallahAy inşallah güzelim çok mutlu oldum bu mesajına yaAllahım hepimize bu sevinci tattırsın
Yok adet değilim adetimin 5.6. Gunu temizlendim diye ovu yaptım pikti bugün aslında 12. Gunu yumurtlamam lazım ama aşırı silik önümüzdeki aya hazırlık düzgün gebelik ve ovu testi alacaktım ilk defa days doctor bir denim dedin golge çıkarsa almam anında çıktıDöngünün 12.günü ve adetli misin canım neden test yaptın ki
Yalancı mı verdi ki insanı şüpheye düşürüyor yaYok adet değilim adetimin 5.6. Gunu temizlendim diye ovu yaptım pikti bugün aslında 12. Gunu yumurtlamam lazım ama aşırı silik önümüzdeki aya hazırlık düzgün gebelik ve ovu testi alacaktım ilk defa days doctor bir denim dedin golge çıkarsa almam anında çıktı
Yanı yarın birgun gerçek pozitif olacak inanmicaz o durumdayım. Yine de iki gun sonra tekrarlarimYalancı mı verdi ki insanı şüpheye düşürüyor ya
Ben artımed hariç hiçbir testte yalancı pozitif görmedimYanı yarın birgun gerçek pozitif olacak inanmicaz o durumdayım. Yine de iki gun sonra tekrarlarim
Başta artimed fregly nimo simdide days doctor hep pembe ve kuruma değildi ama artimedin strip gebelik testi hep negatif tertemizdiBen artımed hariç hiçbir testte yalancı pozitif görmedimsadece kuruma çizgileri
Artımedi keşke piyasadan toplasalar , inatla eczanelerin hepsinde var hepsi de en iyisi bu diye satıyorBaşta artimed fregly nimo simdide days doctor hep pembe ve kuruma değildi ama artimedin strip gebelik testi hep negatif tertemizdi
Ve ben de başka seçenek olmayıp her defasında alıyorumArtımedi keşke piyasadan toplasalar , inatla eczanelerin hepsinde var hepsi de en iyisi bu diye satıyor
En iyisi internetten almakVe ben de başka seçenek olmayıp her defasında alıyorum
Bugüne kadar güzel geldim ama artı kaçarsa erken teste çıkar diye düşünmeye başladığım için bir yandan yapmak da istiyorum ama yine negatif çıkar diye korkuyorum da
Sabret bence en azından 2 gün kala yap balımBugüne kadar güzel geldim ama artı kaçarsa erken teste çıkar diye düşünmeye başladığım için bir yandan yapmak da istiyorum ama yine negatif çıkar diye korkuyorum da
Silik çizgi ne yazık ki bir anlam ifade etmiyor canım. Lh hormonu vücudumuzda her zaman bulunduğu için bu şekilde çıkması gayet normalKizlar adetime 3 gün var, bugün ovu yaptım, silik çizgi çıktı. Ne diyorsunuz bu duruma? Normalde yumurtlamam geçen hafta pazartesi oldu.
Benimde sizin gibi kan verecek misinizBu da 5. Dakika hali kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?