Döngünün 12.günü ve adetli misin canım neden test yaptın ki
Yok adet değilim adetimin 5.6. Gunu temizlendim diye ovu yaptım pikti bugün aslında 12. Gunu yumurtlamam lazım ama aşırı silik önümüzdeki aya hazırlık düzgün gebelik ve ovu testi alacaktım ilk defa days doctor bir denim dedin golge çıkarsa almam anında çıktı

Yalancı mı verdi ki insanı şüpheye düşürüyor ya

Başta artimed fregly nimo simdide days doctor hep pembe ve kuruma değildi ama artimedin strip gebelik testi hep negatif tertemizdi
Artımedi keşke piyasadan toplasalar , inatla eczanelerin hepsinde var hepsi de en iyisi bu diye satıyor

Bugüne kadar güzel geldim ama artı kaçarsa erken teste çıkar diye düşünmeye başladığım için bir yandan yapmak da istiyorum ama yine negatif çıkar diye korkuyorum da
Sabret bence en azından 2 gün kala yap balım

Kizlar adetime 3 gün var, bugün ovu yaptım, silik çizgi çıktı. Ne diyorsunuz bu duruma? Normalde yumurtlamam geçen hafta pazartesi oldu.

Eklentiler

• 1000036924.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 58
Kizlar adetime 3 gün var, bugün ovu yaptım, silik çizgi çıktı. Ne diyorsunuz bu duruma? Normalde yumurtlamam geçen hafta pazartesi oldu.
Silik çizgi ne yazık ki bir anlam ifade etmiyor canım. Lh hormonu vücudumuzda her zaman bulunduğu için bu şekilde çıkması gayet normal ovulasyon döneminde ve gebeliğin ilk haftalarında lh hormonu yükseldiği için pik oluyor yani lh testi yalnızca pik olduğunda anlamlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…