nryyy nryyy bugun de pik değil ya 🤨 uzayacak kesin bu ay hafta sonu olsa çok güzel olacaktı rahattım şimdi kayınvalideme geçiyoruz 😒

Günaydınn canlar. Benim çörek otu kürüm dün 10 gün oldu. Yumurtlayana kadar yemeli miyim? Henüz ovülasyonlara başlamadım. Yarın yada çarşamba başlayacağım. Elimde 9 tane kalmıştı onları bitireceğim. Sizin konuşmaları devamlı okuyorum, verimli bir ay olsun🥰🫶🏻

Kiz yok yaa reglim 11 inde bitti teste basladim 12 sinde. 4 gun silik cikti 16-17-18-19 pik cikiyor anlamadim ki. Hamilelik olamaz pcos da yok bende. Sabir cekiyorum aksam tekrar yaparim bakalim catlayacak mi yoksa ben catlayacam.

27 yas gayet gencsiniz o zaman onumuzdeki bir iki ay daha deneyin olmazsa esiniz bi doktora gitsin. 30 dan gencsiniz daha bu aylarda olacak bence icime doguyor
Bende
O zaman gayet iyii troidle ilgili bisey kullanmana gerek yok. Siz suan kac aydir deniyosunuz ve yaslariniz kac ona gore esinin doktora gitmesi daha elzem olabilir. Bizim gibi yas 35 s geliyosa beklememek gerekiyor tabi🤣

Benim ovulasyon testi yine pik… oynatmama az kaldi suna bakar misiniz bugun 4. gun artik
ben 5 aydır ovulasyon testi kullanıyorum her seferinde 4 gün pik oluyor 5. Gün çatlıyor. 2 ihtimal var ya kiste dönüşüyor ya da çift yumurta büyüyor bilemiyorum gelecek ay doktora gitmeyi düşünüyorum

Bende

ben 5 aydır ovulasyon testi kullanıyorum her seferinde 4 gün pik oluyor 5. Gün çatlıyor. 2 ihtimal var ya kiste dönüşüyor ya da çift yumurta büyüyor bilemiyorum gelecek ay doktora gitmeyi düşünüyorum

Kiste donusme ihtimali yoktur insallah yaa sinir olurum valla iyi yumurtlamis olalim

Valla ben daha bekliyorum yumurtlamayı 😂 ay önce senden haber alıcaz var mı bir şey
ElizabethBennettt ElizabethBennettt daha pik göremedim aşkım 😕 bir kaç güne olur diye düşünüyorum bakalım sen ne yaptın başladın mı gün saymaya 😛

Ovulasyonun ustunden 3 ya da 4 gun gecti beklemedeyim kizlar napiyim zaman geciriyorum iste… bisey sorucam size bu arada ovulasyondan sonraki bekleme surecinde cinsel iliskide dikkatli olmak ya da hic iliskinin olmamasi daha mi iyi sizce?

Kiste donusme ihtimali yoktur insallah yaa sinir olurum valla iyi yumurtlamis olalim
İnşallah ikiz ikiz olurr 😆😆 benim 18 19 20 21 pikti 22 çatladı 18 19 20 22 değerlendirdik 21 i de değerlendireydim keşkee çatlamıyor diye salmıştım artık 😒 acaba bugünde değerlendirmem gerekiyormu yaa

Ovulasyonun ustunden 3 ya da 4 gun gecti beklemedeyim kizlar napiyim zaman geciriyorum iste… bisey sorucam size bu arada ovulasyondan sonraki bekleme surecinde cinsel iliskide dikkatli olmak ya da hic iliskinin olmamasi daha mi iyi sizce?
Yumurta spermi içine aldıysa bundan sonraki cinsel ilişkilerde bir risk yoktur. Tutunmaya etkisi yada zararı yoktur diye düşünüyorum. Ama ağır ve yorucu bir iş veya spor yapmamanı öneririm.

İnşallah ikiz ikiz olurr 😆😆 benim 18 19 20 21 pikti 22 çatladı 18 19 20 22 değerlendirdik 21 i de değerlendireydim keşkee çatlamıyor diye salmıştım artık 😒 acaba bugünde değerlendirmem gerekiyormu yaa
Maşallah hiç atlamamışsın o kadar takılma canım😅 Çatlama gününü değerlendirmişsin bence yeterli olur🫶🏻 Zaten spermler canlı, birkaç günde yaşayacağı için nasibinde varsa olacaktır😊 Bugünü de değerlendir garanti olsun🌸

Back
X