İnşallah ikiz ikiz olurr 😆😆 benim 18 19 20 21 pikti 22 çatladı 18 19 20 22 değerlendirdik 21 i de değerlendireydim keşkee çatlamıyor diye salmıştım artık 😒 acaba bugünde değerlendirmem gerekiyormu yaa

Hayir tabiki o kadar degerlendirmisisn yeter😂😂 benim 16-17-18-19 pikti 20 de siliklesti 21 de tamamen silik gordum catladi ben 14-16-18-19-20 seklinde degerlendirdim

Yumurta spermi içine aldıysa bundan sonraki cinsel ilişkilerde bir risk yoktur. Tutunmaya etkisi yada zararı yoktur diye düşünüyorum. Ama ağır ve yorucu bir iş veya spor yapmamanı öneririm.

Hatta ben dusunuyorum tamam ovulasyonda pik goruyoruz falan ama tam ne zaman yumurtlama oldu emin olamiyoruz belki de guna airi iliskiyi birakmamak gerekiyordur. Tesekkurler canim cevabin icin❤️

Günaydınn canlar. Benim çörek otu kürüm dün 10 gün oldu. Yumurtlayana kadar yemeli miyim? Henüz ovülasyonlara başlamadım. Yarın yada çarşamba başlayacağım. Elimde 9 tane kalmıştı onları bitireceğim. Sizin konuşmaları devamlı okuyorum, verimli bir ay olsun🥰🫶🏻

Tahmini ovulasyon ne zamansa ondan bir iki gun onceye kadar devam edersen iyi olur diye dusunuyorum

Hatta ben dusunuyorum tamam ovulasyonda pik goruyoruz falan ama tam ne zaman yumurtlama oldu emin olamiyoruz belki de guna airi iliskiyi birakmamak gerekiyordur. Tesekkurler canim cevabin icin❤️
Evet aslında takip yapmıyor olsaydık doktorların da önerdiği gün aşırı ilişki oluyor. Bir risk olsa önermezlerdi diye düşünüyorum. Keyfine bak olumlu düşün olumlu olsun🫶🏻 Geçen ay fragmandı gibi düşün bu ay gerçek olsun inşallah✨🙏🏻

Maşallah hiç atlamamışsın o kadar takılma canım😅 Çatlama gününü değerlendirmişsin bence yeterli olur🫶🏻 Zaten spermler canlı, birkaç günde yaşayacağı için nasibinde varsa olacaktır😊 Bugünü de değerlendir garanti olsun🌸
İnşallah Allah isteyen herkese nasio etsin 🙂🙃

Ovulasyonun ustunden 3 ya da 4 gun gecti beklemedeyim kizlar napiyim zaman geciriyorum iste… bisey sorucam size bu arada ovulasyondan sonraki bekleme surecinde cinsel iliskide dikkatli olmak ya da hic iliskinin olmamasi daha mi iyi sizce?
Geç döllenme ihtimaline karşı ovülasyondan 3-4 gün sonrasındaki günü de değerlendirebilirsin dedi chatgpt 😅

Kızlar gunaydin sabahtan beri araştırmadayim ama çözemedim. Yumurtlama olmazsa erken mi adet gorunur gecmi. Ben 2 ay önce testlerde hiç pik görmedim ve erken adet oldum 11 gun surdu ve ilk yoğun kanama devamı damlaydi adetim bitti ovu yine takip ettim ama hep adet sancim vardı dr gideyim dedim dr bana 2 3 güne adet olursun dedi 11 günlük kanama adet değilmiş. Dediği gibi ardına adet oldum. Yani ben hep yumurtlama olmazsa erken olunur sanıyordum ama nette geç olunur yazıyor bilen varmi bu durumu

Ovulasyonun ustunden 3 ya da 4 gun gecti beklemedeyim kizlar napiyim zaman geciriyorum iste… bisey sorucam size bu arada ovulasyondan sonraki bekleme surecinde cinsel iliskide dikkatli olmak ya da hic iliskinin olmamasi daha mi iyi sizce?
Hiçbir sorun olmaz bence

Kızlar gunaydin sabahtan beri araştırmadayim ama çözemedim. Yumurtlama olmazsa erken mi adet gorunur gecmi. Ben 2 ay önce testlerde hiç pik görmedim ve erken adet oldum 11 gun surdu ve ilk yoğun kanama devamı damlaydi adetim bitti ovu yine takip ettim ama hep adet sancim vardı dr gideyim dedim dr bana 2 3 güne adet olursun dedi 11 günlük kanama adet değilmiş. Dediği gibi ardına adet oldum. Yani ben hep yumurtlama olmazsa erken olunur sanıyordum ama nette geç olunur yazıyor bilen varmi bu durumu
Canım geç olunur ben yumurtlama görmediğim zaman 1 hafta gecikiyor adetim

Selam canım
Geçen ay benim yumurtam büyümedi
Doktorum adetin gecikebilir dedi, 2 hafta gecikti

Back
X