• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar selam 👋🏼 Beni hatırladınız mı bilmiyorum geçen ay ki grupta sizlerleydim 😇 Bu ay da ovülasyon testleriyle devam ediyorum 😊 Nasılsınız sizde durumlar nasıl ☺️
Ben hatırlıyorummmm❤️❤️❤️ hoşgeldin canım valla ben iyiyim beklemeyeyim döngünün 10.günü bugün ben genelde 16 da yumurtlama görüyorum

Kızlar selam 👋🏼 Beni hatırladınız mı bilmiyorum geçen ay ki grupta sizlerleydim 😇 Bu ay da ovülasyon testleriyle devam ediyorum 😊 Nasılsınız sizde durumlar nasıl ☺️
Nasılsın canım?
En sevdiğim yemek makarna. Seni gördükce canım makarna çekiyor

Hoşbuldum 😇😇 ben de 14.gündeyim bugün pik gördüm denemelere devam.. bu ay daha rahatım pek stres yapmamaya çalışıyorum 😇
Benim de sabah memlekete gidicez kardeşimin düğünü var onun koşturmasında aklıma bile gelmiyor 🥹

Hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏🏼 Oh oh daha iyi maşallah aklımıza geldi de noldu sanki 😂 bide böyle deneyelim yav..
Amin canım benim inşallah ❤️ aynen öyle valla geçen ay testlerle ödev gibi takip ettim sonuç hüsran

ElizabethBennettt ElizabethBennettt yumurtlamadan sonra cinsel birleşmelerde herhangi bi zarar görülmüyor tamamen kişilerin isteğine bağlı şekilde olabilirmiş bir gebenin günlüğü öyle diyordu. Hatta reglden sonra 2 günde bir yumurtlama zamanı üst üste üç gün sonrası serbest diyordu

ElizabethBennettt ElizabethBennettt yumurtlamadan sonra cinsel birleşmelerde herhangi bi zarar görülmüyor tamamen kişilerin isteğine bağlı şekilde olabilirmiş bir gebenin günlüğü öyle diyordu. Hatta reglden sonra 2 günde bir yumurtlama zamanı üst üste üç gün sonrası serbest diyordu

Ben de yine 2-3 gune bir planliyorum ne olur ne olmaz diye. Su yumurtlama isinden emin olamiyoruz sonucta icerde ne oluyo bi gorebilsek ya😂😂

🌸🤍 Bu grup, 👩🏻‍❤️‍👩🏻 anne olma hayali kuran güzel kalplerin 💞 bir araya geldiği, sevgi dolu 💗 bir yerdir.
Umutlarımızı 🌈, tecrübelerimizi 🧠 ve dualarımızı 🤲🏻 paylaşmak için buradayız. 🫶🏻
Her birimize 🤰🏻 en hayırlı zamanda 🕰️, en güzel 👶🏻 haberlerin gelmesini diliyoruz. ✨

Kalpten kalbe ❤️‍🔥 destekle, birlikte güçlüyüz 💪🏻🌿🤱🏻💫

Eki Görüntüle 3603627
:kahve:Kullanıcı adı:kahve::eek:Son Adet Tarihi:KK12::KK51:Beklenen Adet Tarihi:KK20::emir_bebek:Gebelik durumu:KK9:
Y Yasakarpuz 11 Haziran16 Temmuz
N nryyy 13 Haziran14 Temmuz
A aydk 13 Haziran9 Temmuz
@akantus 11 Haziran16 Temmuz
@1muamma 13 Haziran9 Temmuz
@1Annakarenina 10 Mayıs24 Haziran
@tugceZMR 1 Haziran27 Haziran
@Hzrgk 10 Haziran-------------
@MaviRuya7 31 Mayıs26 Haziran
@Bahar777715 Haziran13 Temmuz
ElizabethBennettt ElizabethBennettt 7 Haziran5 Temmuz
@behiya 4 Haziran6 Temmuz
@Kediseversarisin 31 Mayıs30 Haziran
@34zehra34 6 Haziran-------------
@n0101 6 Haziran4 Temmuz
@eds7 2 Haziran1 Temmuz
@ladycharlotte 2 Haziran1 Temmuz
@pandelaA 31 Mayıs30 Haziran
@lunekara 1 Haziran25 Haziran
@Civcivimmm 13 Mayıs-------------
@yesilelma13 31 Mayıs1 Temmuz
@Sofi123 5 Haziran26 Haziran
@HilalKiraz 7 Haziran5 Temmuz
@bettysbb 4 Haziran1 Temmuz
@egeansea 9 Haziran6 Temmuz
@23393 5 Haziran10 Temmuz
S selectran 31 Mayıs23 Haziran
@Lavinn9
Beni de ekler misiniz 3 haziran, 5 temmuz 🥰

Kızlar sizin kaçıncı denemeleriniz etrafımdaki bir çok insan şak diye ilk denemede hamile kaldı onlar mı garip ben mi anlamadım 🤨

S selectran bugun 23 haziran bat günü test yaptın mı?
Evet yaptım çıkmadı beyazlık belirdi sadece testte
IMG_0722.webp

Back
X