Merhaba kızlar günaydın, ben bugün regl oldum maalesef. Bu ay umutlanmıştım başlarda ama regl günü yaklaşınca anladım olacağımı. Temmuza diyelim inşallah 🤲🏻🙏🏻
Bat 24 Haziran Sat 18 Temmuz 👼🏻
Döngümüz yakınmış, hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim🫶🏻

Günaydın canım, benim daha yumurtlama dönemi gelmedi beklemedeyim🥰 Beslenme ve takviyelerle desteklemeye devam sizlerde durum nasıl✨
Çok zormuş beklemek ya. Haftalar geçti gibime geliyor, daha 2 hafta var adetime hahaha
Beslenmeye çok özenemiyorum ama takviye devam. Bekliyoruz bakalım hayırlı haberler alırız inşallah 🙏🏻

umarım en kısa sürede hayırlısıyla olur canım. benim de bat 1 temmuz, çok umutluydum ama bugün yumurtlama sonrası 7. gün diye bir umut erken gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı. erken davrandım muhtemelen ama yine de olsa hissederdim veya çıkardı gibi geliyor. bat'a kadar bir daha da test yapmayacağım kendime söz verdim. umarım en kısa zamanda çook sağlıklı bebişlerimiz olur
Evet erken yapılan testler negatif çıkınca çok moral bozucu oluyor ama belkide vardır henüz çok erken pozitif için :)

Çok zormuş beklemek ya. Haftalar geçti gibime geliyor, daha 2 hafta var adetime hahaha
Beslenmeye çok özenemiyorum ama takviye devam. Bekliyoruz bakalım hayırlı haberler alırız inşallah 🙏🏻
Takviye olarak ne kullanıyosunuz birde folik asit düzenli kullanıyomusunuz gebekikten 3 ay önce kullanmak gerekiyormuşta

Kızlar merhaba tekrar daha önce yamıştım size hayıt suyu kullanmıştım yanlış pozitif sonuç vermişti testler hamile değilmişim demiştim adetim 2gün gecikti dünde bugünde test yaptım ve hayali çizgileri gördüm hamilemiyim sizce
Hayali bi çizgi var gibi geldi banada inşallah vardır canım

İnşallah, ben her yeni aydan umutluyum😅 Hele yumurtlama döneminden sonra bekleyiş hiç ama hiç geçmiyor😂 Adetine 2 hafta varsa şuan yumurtlama dönemin olmalı🥰 Kadın vücudu bir mucizenin yuvası. Mucizenin oluşması da bazen yorucu olabiliyor. O yüzden sabırla doğru zamanı bekleyeceğiz.

İnşallah, ben her yeni aydan umutluyum😅 Hele yumurtlama döneminden sonra bekleyiş hiç ama hiç geçmiyor😂 Adetine 2 hafta varsa şuan yumurtlama dönemin olmalı🥰 Kadın vücudu bir mucizenin yuvası. Mucizenin oluşması da bazen yorucu olabiliyor. O yüzden sabırla doğru zamanı bekleyeceğiz.
Bende her ay sanki hamileymişim gibi hissediyorum bir gün gerçek olacak inanıyorum buna 😀

Yumurtlama takibi yapmıyorum ben. İlk defa bu ay deniyoruz, kendimi strese sokmayayım bi deneyelim bakalım dedik. Gün aşırı diyor doktorlar da zaten. Bakalım, nasibimizde ne varsa artık 😍

Yumurtlama takibi yapmıyorum ben. İlk defa bu ay deniyoruz, kendimi strese sokmayayım bi deneyelim bakalım dedik. Gün aşırı diyor doktorlar da zaten. Bakalım, nasibimizde ne varsa artık 😍
En güzeli, en doğrusu. Şaşmaz denk gelecektir mutlaka💕🫶🏻

Back
X