Evet aşkım ben anestezili çekildim adetin 8.günü zaten uyuduğun için hiçbir şey hissetmiyorsun uyandığımda çok az bir kanamam ve hafif de adet ağrısı gibi bir ağrım olmuştu şükür benim tüplerimde sorun çıkmadı
Ay ne güzel ben anestezi vermiyolar diye duymuştum korkmuştum neyse ben anestezi teknikeriyim zaten en kötü kendi ilacımı kendim götürürüm 😂😂

Ayyy gerçekten pahalıymış neyse temiz çıkmış seninkisi çok şükür önemli olan o
Ben 4 aydır deniyorken çektirdim amh falan da baktırmıştım eşime de baktırdık açıkçası bir sorun yoksa öyle bekleriz demiştik şükür bir sorun çıkmadı ama hala bebiş de olmadı

Ben 4 aydır deniyorken çektirdim amh falan da baktırmıştım eşime de baktırdık açıkçası bir sorun yoksa öyle bekleriz demiştik şükür bir sorun çıkmadı ama hala bebiş de olmadı
Amh kaç çıkmıştı bende baktırmıştım ona 3, 4 çıkmıştı ona bile 1000 lira istediler 😆

Kızlar nasılsınız, benim adet belirtilerim başladı sanki, karın bölgesinde gerginlik var, ve aşırı halsizim.
Bat 2-3 gün sonra normalde.

Benim merak ettiğim şu, adet döngüm 21-22 gün. Yumurtlama 12 gün oldu, eğer normal döngüm yine olursa , yumurtlama adet arası 14 gün değil ,10 gün olmuş oluyor. Bu durumu yaşayan veya bilgisi olan arkadaşlar var mı.

Evet o negatifler gerçekten çok moral bozuyor bakalım bi 2 3 gün daha bekleyin inşallah iki çizgi görmek nasip olur :)

Benim merak ettiğim şu, adet döngüm 21-22 gün. Yumurtlama 12 gün oldu, eğer normal döngüm yine olursa , yumurtlama adet arası 14 gün değil ,10 gün olmuş oluyor. Bu durumu yaşayan veya bilgisi olan arkadaşlar var mı.
Yumurtlama ile adet arasındaki süreç 14 gün değişmez diye biliyorum ben muhtemelen döngü ona göre değişkenlik gösterir

Back
X