O dün çıkmıştı bu sabahkinde bişey çıkmadı ama adet de olmadım dahaÜstteki testte var gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O dün çıkmıştı bu sabahkinde bişey çıkmadı ama adet de olmadım dahaÜstteki testte var gibi
5 yıldır mütemadiyen deniyorum arada bi düşük varKızlar sizin kaçıncı denemeleriniz etrafımdaki bir çok insan şak diye ilk denemede hamile kaldı onlar mı garip ben mi anlamadım![]()
Valla 5 ay oldu hamile kalamadım ben , o tüpleri tıkalı olup da açılanlarda oluyormuşHsg cektireli kac ay oldu yavrum sonrasinda 3 ayda hamile kalan cok oluyomus
Benim merak ettiğim şu, adet döngüm 21-22 gün. Yumurtlama 12 gün oldu, eğer normal döngüm yine olursa , yumurtlama adet arası 14 gün değil ,10 gün olmuş oluyor. Bu durumu yaşayan veya bilgisi olan arkadaşlar var mı.
Valla 5 ay oldu hamile kalamadım ben , o tüpleri tıkalı olup da açılanlarda oluyormuş
Daha Napıyım ya valla deli olcamYa sabiiiirrr
12. Gündü ,eminim. Hatta pazartesi akşam geç saatlerde çatladı, takip ettim ovu testleri ile.Yumurtlamanin 12. gunde olduguna emin misin? Ovulasyon sonrasi genelde 13-14 gun sonra regl olunuyor 10 gunu hic duymadim. Yani dongu 22 gunse ovulasyon 8-9 da falandir
Günaydın bu hangi marka ovulasyon testi12. Gündü ,eminim. Hatta pazartesi akşam geç saatlerde çatladı, takip ettim ovu testleri ile.
Adetim de hep düzenlidir, 21-22 günlük döngü normalde.
Bakalım bu ay gecikecek mi.
Evet canım hayırlı olsun
Evet kesinlikle çift çizgi, tebrik ederim.
12-14 gün olabilir demişti doktorum hormonların salgılanma düzryine göre değişebilir demiştiYumurtlama ile adet arasındaki süreç 14 gün değişmez diye biliyorum ben muhtemelen döngü ona göre değişkenlik gösterir
Hayırlı olsun çift çizgi bencede
umarım en kısa sürede hayırlısıyla olur canım. benim de bat 1 temmuz, çok umutluydum ama bugün yumurtlama sonrası 7. gün diye bir umut erken gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı. erken davrandım muhtemelen ama yine de olsa hissederdim veya çıkardı gibi geliyor. bat'a kadar bir daha da test yapmayacağım kendime söz verdim. umarım en kısa zamanda çook sağlıklı bebişlerimiz olurMerhaba kızlar günaydın, ben bugün regl oldum maalesef. Bu ay umutlanmıştım başlarda ama regl günü yaklaşınca anladım olacağımı. Temmuza diyelim inşallah
Bat 24 Haziran Sat 18 Temmuz![]()
Günaydın canım, benim daha yumurtlama dönemi gelmedi beklemedeyimGünaydın kızlar
Nasıl gidiyor? Neler yapıyorsunuz?