Hep alttan almak zorunda kalıyorum her şey bebeğim için 😞
Seni çok iyi anlıyorum bitanem gerçekten çok zor bi süreç ama az daha sabır lazım mesela bizimde aramız iyi değildi pik günlerini değerlendiremedim bu sinir stres gerginlik psikolojimizi mahfetti

Seni çok iyi anlıyorum bitanem gerçekten çok zor bi süreç ama az daha sabır lazım mesela bizimde aramız iyi değildi pik günlerini değerlendiremedim bu sinir stres gerginlik psikolojimizi mahfetti
Zaten hep oldu olcak sırf yapmak için yapmak birde bütün hersey bebek odaklı olunca ister istemez insan strese giriyo hele birde negatifleri her ay pes pese görünce insan hırsını birbirinden aliyo en ufak şey gözüne batıyor canini skiyo iste

Erkeklerin bu meseleyi bizim kadar taktıklarını düşünmüyorum açıkçası ya bizdeki o anne olma arzusu onlarda daha az

Erkeklerin bu meseleyi bizim kadar taktıklarını düşünmüyorum açıkçası ya bizdeki o anne olma arzusu onlarda daha az
Diğerlerini bilmiyorum ama benim eşim çok takıyor herseyi sorunun onda olduğunu öğrendiğinden beri acayip moreli bozuluyor acayip takıyor takma diyorum rabbimin bildiği vardır olmazsada napalim diyorum konuşuyorum ama takmıyorum desede yok yani

Diğerlerini bilmiyorum ama benim eşim çok takıyorum herkesi sorunun onda olduğunu öğrendiğimden beri acayip moreli bozuluyor acayip takıyorum takma diyorum rabbimin bildiği vardır olmazsada napalim diyorum konuşuyorum ama takmıyorum desene yok yani
Tabi şimdi o sorumluluk hissediyor kuzum ondan. Ama umudunu kaybetmesin en kötü tüp bebek var

Zaten hep oldu olcak sırf yapmak için yapmak birde bütün hersey bebek odaklı olunca ister istemez insan strese giriyo hele birde negatifleri her ay pes pese görünce insan hırsını birbirinden aliyo en ufak şey gözüne batıyor canini skiyo iste
Evet ya zaten normalde heehangi bi şey olsa bile beklemek çok zor bi de böyle önemli bi durum için beklemek ekstra zor oluyor zaman geçtikçe şansın azalıyor yani yaş geriye gitmiyor ki ileriye gidiyor şimdi ilki bi olsa ikinciyi hemenn yapıcam

Evet ya zaten normalde heehangi bi şey olsa bile beklemek çok zor bi de böyle önemli bi durum için beklemek ekstra zor oluyor zaman geçtikçe şansın azalıyor yani yaş geriye gitmiyor ki ileriye gidiyor şimdi ilki bi olsa ikinciyi hemenn yapıcam
Evet kimisi ilk 2 3 sene koruyalım sonra yaparız diyo sonrada olmuyo bizim istediğimiz vakit değil rabbimin istediği vakitte oluyo

Ben mesela Lavinn9 Lavinn9 un attığı ilk görseldeki kutu gibi yapıp eşimin adresine kargolatmayi düşünüyorum o gün gelirse insallah🥰

Kızlar ya şimdi benim 19 20 21 22 pikti ya 23 ü çatladı 17 19 20 ve 23 ü ilişki oldu 21 ve 22 boş geçti sizce umut var mı 😔

Evet kimisi ilk 2 3 sene koruyalım sonra yaparız diyo sonrada olmuyo bizim istediğimiz vakit değil rabbimin istediği vakitte oluyo

Ben mesela Lavinn9 Lavinn9 un attığı ilk görseldeki kutu gibi yapıp eşimin adresine kargolatmayi düşünüyorum o gün gelirse insallah🥰
Evet o ben 2 sene istemedik şimdide o bizi istemiyor 😔

Kızlar ya şimdi benim 19 20 21 22 pikti ya 23 ü çatladı 17 19 20 ve 23 ü ilişki oldu 21 ve 22 boş geçti sizce umut var mı 😔
Sperm 3 gün yasiyo vucutta ve çatlama oldugu gün yapmissin ben dünde dediğim gibi ben çatlama olduktan sonra girdiğim ilişkide hamile kaldım tek kursunla😄

Kızlar gunaydin güzel bir gün olsun. Test manyağı ilan ediyorum kendimi az once bol su aldığım halimle bir ovu bir de awox yaptım. Yazlıkta test yok diye 1 bucuk saat yolu göze aldım tabi sadece test için değil önemli bir iş vesile oldu size ikisini atayım bakallbilirmisiniz ovu gitgide koyulasiyor yani normalde yarın adetim ikinci yumurtlama gelmesi imkansız hormonlarim sanırım iyice bozuldu

Eklentiler

• 1000244768.webp
    1000244768.webp
    90,6 KB · Görüntüleme: 36
  • 1000244767.webp
    1000244767.webp
    55 KB · Görüntüleme: 32
  • 1000244759.webp
    1000244759.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 32
Sperm 3 gün yasiyo vucutta ve çatlama oldugu gün yapmissin ben dünde dediğim gibi ben çatlama olduktan sonra girdiğim ilişkide hamile kaldım tek kursunla😄
Ya ben biraz araştırdım bu durumu doktorlardan kimi çatlama günü çok akıntı oluyor ya spermin ulaşamadığını söylüyor kimide çatlama günü en doğurgan gün diyor

Back
X