- 21 Haziran 2025
- 1.186
- 934
- 38
- 34
canım nasılsın seni merak ediyorum iyi misinDün eşimle çok kötü kavga ettik bu çocuk fikrini falan sorguladık öyle bir tartışmaydı bilmiyorum benim çocuk hayalleri suya bile düşmüş olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nasılsın seni merak ediyorum iyi misinDün eşimle çok kötü kavga ettik bu çocuk fikrini falan sorguladık öyle bir tartışmaydı bilmiyorum benim çocuk hayalleri suya bile düşmüş olabilir
Hiç bir şey ve hiç kimse için taviz verme ve sürekli alttan alma eminim çok yorucudur.Hep alttan almak zorunda kalıyorum her şey bebeğim için![]()
Seni çok iyi anlıyorum bitanem gerçekten çok zor bi süreç ama az daha sabır lazım mesela bizimde aramız iyi değildi pik günlerini değerlendiremedim bu sinir stres gerginlik psikolojimizi mahfettiHep alttan almak zorunda kalıyorum her şey bebeğim için![]()
Zaten hep oldu olcak sırf yapmak için yapmak birde bütün hersey bebek odaklı olunca ister istemez insan strese giriyo hele birde negatifleri her ay pes pese görünce insan hırsını birbirinden aliyo en ufak şey gözüne batıyor canini skiyo isteSeni çok iyi anlıyorum bitanem gerçekten çok zor bi süreç ama az daha sabır lazım mesela bizimde aramız iyi değildi pik günlerini değerlendiremedim bu sinir stres gerginlik psikolojimizi mahfetti
Erkeklerin bu meseleyi bizim kadar taktıklarını düşünmüyorum açıkçası ya bizdeki o anne olma arzusu onlarda daha azSeni çok iyi anlıyorum bitanem gerçekten çok zor bi süreç ama az daha sabır lazım mesela bizimde aramız iyi değildi pik günlerini değerlendiremedim bu sinir stres gerginlik psikolojimizi mahfetti
Diğerlerini bilmiyorum ama benim eşim çok takıyor herseyi sorunun onda olduğunu öğrendiğinden beri acayip moreli bozuluyor acayip takıyor takma diyorum rabbimin bildiği vardır olmazsada napalim diyorum konuşuyorum ama takmıyorum desede yok yaniErkeklerin bu meseleyi bizim kadar taktıklarını düşünmüyorum açıkçası ya bizdeki o anne olma arzusu onlarda daha az
Tabi şimdi o sorumluluk hissediyor kuzum ondan. Ama umudunu kaybetmesin en kötü tüp bebek varDiğerlerini bilmiyorum ama benim eşim çok takıyorum herkesi sorunun onda olduğunu öğrendiğimden beri acayip moreli bozuluyor acayip takıyorum takma diyorum rabbimin bildiği vardır olmazsada napalim diyorum konuşuyorum ama takmıyorum desene yok yani
Çok şükür ogullarımız var ha hiç olmasa evet tüp bebek deneriz onu deneriz bunu deneriz diyorum olmazsada takdiri ilahiTabi şimdi o sorumluluk hissediyor kuzum ondan. Ama umudunu kaybetmesin en kötü tüp bebek var
Kıbrısta cinsiyet seçimi bile varmışÇok şükür ogullarımız var ha hiç olmasa evet tüp bebek deneriz onu deneriz bunu deneriz diyorum olmazsada takdiri ilahi
Tam istediğim şey çok araştırdım ama turkiyede yokmusKıbrısta cinsiyet seçimi bile varmış![]()
Evet Türkiye'de yok ama Kıbrıs'ta var canımTam istediğim şey çok araştırdım ama turkiyede yokmus![]()
Kıbrısami gitsemkiEvet Türkiye'de yok ama Kıbrıs'ta var canım![]()
Evet ya zaten normalde heehangi bi şey olsa bile beklemek çok zor bi de böyle önemli bi durum için beklemek ekstra zor oluyor zaman geçtikçe şansın azalıyor yani yaş geriye gitmiyor ki ileriye gidiyor şimdi ilki bi olsa ikinciyi hemenn yapıcamZaten hep oldu olcak sırf yapmak için yapmak birde bütün hersey bebek odaklı olunca ister istemez insan strese giriyo hele birde negatifleri her ay pes pese görünce insan hırsını birbirinden aliyo en ufak şey gözüne batıyor canini skiyo iste
Evet kimisi ilk 2 3 sene koruyalım sonra yaparız diyo sonrada olmuyo bizim istediğimiz vakit değil rabbimin istediği vakitte oluyoEvet ya zaten normalde heehangi bi şey olsa bile beklemek çok zor bi de böyle önemli bi durum için beklemek ekstra zor oluyor zaman geçtikçe şansın azalıyor yani yaş geriye gitmiyor ki ileriye gidiyor şimdi ilki bi olsa ikinciyi hemenn yapıcam
Evet o ben 2 sene istemedik şimdide o bizi istemiyorEvet kimisi ilk 2 3 sene koruyalım sonra yaparız diyo sonrada olmuyo bizim istediğimiz vakit değil rabbimin istediği vakitte oluyo
Ben meselaLavinn9 un attığı ilk görseldeki kutu gibi yapıp eşimin adresine kargolatmayi düşünüyorum o gün gelirse insallah
![]()
Sperm 3 gün yasiyo vucutta ve çatlama oldugu gün yapmissin ben dünde dediğim gibi ben çatlama olduktan sonra girdiğim ilişkide hamile kaldım tek kursunlaKızlar ya şimdi benim 19 20 21 22 pikti ya 23 ü çatladı 17 19 20 ve 23 ü ilişki oldu 21 ve 22 boş geçti sizce umut var mı![]()
Bizde gün aşırı başladık 2.ye dünde ovu testine başladım bakalım inşallah fayda olur yaEvet o ben 2 sene istemedik şimdide o bizi istemiyor![]()
Ya ben biraz araştırdım bu durumu doktorlardan kimi çatlama günü çok akıntı oluyor ya spermin ulaşamadığını söylüyor kimide çatlama günü en doğurgan gün diyorSperm 3 gün yasiyo vucutta ve çatlama oldugu gün yapmissin ben dünde dediğim gibi ben çatlama olduktan sonra girdiğim ilişkide hamile kaldım tek kursunla![]()