Kızlar gunaydin güzel bir gün olsun. Test manyağı ilan ediyorum kendimi az once bol su aldığım halimle bir ovu bir de awox yaptım. Yazlıkta test yok diye 1 bucuk saat yolu göze aldım tabi sadece test için değil önemli bir iş vesile oldu size ikisini atayım bakallbilirmisiniz ovu gitgide koyulasiyor yani normalde yarın adetim ikinci yumurtlama gelmesi imkansız hormonlarim sanırım iyice bozuldu
Eğer âdetin yarınsa daha da koyu olması gerekiyor ama geç döllenme olmuş da olabilir

Kızlar gunaydin güzel bir gün olsun. Test manyağı ilan ediyorum kendimi az once bol su aldığım halimle bir ovu bir de awox yaptım. Yazlıkta test yok diye 1 bucuk saat yolu göze aldım tabi sadece test için değil önemli bir iş vesile oldu size ikisini atayım bakallbilirmisiniz ovu gitgide koyulasiyor yani normalde yarın adetim ikinci yumurtlama gelmesi imkansız hormonlarim sanırım iyice bozuldu
2. Attığın testte gölge var ama ovi de pike yakışıyor valla var gibi ama yarın regl olmazsan umut var diye düşünüyorum. Oviye pek güvenemiyorum geçen ay bende yapmıştım koyulaşıp açılıyordu

Ya ben biraz araştırdım bu durumu doktorlardan kimi çatlama günü çok akıntı oluyor ya spermin ulaşamadığını söylüyor kimide çatlama günü en doğurgan gün diyor
Benim sağlık ocağındaki doktor ve takip ettiğim doktorların çoğu çatlama oldugu gün ilişkiyi tavsiye ediyo bende bunu kanitlandim canim öncesinde 1 kez bile olmayip çatlama oldu denilip ogun yaptığım ilişki tuttu aşılamada benim gittiğim hastanede çatlama oldugu gün yapiliyo demekki ozaman daha yuksekki ozaman yapiliyo

Ay kızlar dün gece sürekli bacak ağrısı çektim durduk yere uyurken bacak kasılması yaşadım çatlama dün olmasa üzerinden zaman geçse bebeğe bağlardım kesin 😅😅

En son attığın resimde gölge gibi duruyo hemen 5dk içi de çıktıysa büyük ihtimal doğrudur ovulasyonda koyulasmaya başlamış yarın sabah tekrar yap koyulasmaya basliyomu bakalim bizede ay canim

A aydk kuzum belirti arama lütfen.
Bir şeyi fark ettim ki bizi strese sokan belirti aramak. Kafaya takmak zaten burada başlıyor sürekli belirti arıyoruz araştırma yapıyoruz. Stres bizi mahv ediyor. Ben kendime söz verdim adetim geçene kadar miğde bulantısından ölsem de, ayılıp bayılsamda hamileliğe yormayacağım. Yediğim şey dokunmuştur, tansiyonum düşmüştür diyip geçeceğim. Bir ton stress yaşıyoruz her küçük ayrıntıda umutlanıyoruz adet olunca büyük yıkıntı yaşıyoruz, o duygu hâlinde yeni döngümüz başlıyor 🤦🏻

Evet ya zaten normalde heehangi bi şey olsa bile beklemek çok zor bi de böyle önemli bi durum için beklemek ekstra zor oluyor zaman geçtikçe şansın azalıyor yani yaş geriye gitmiyor ki ileriye gidiyor şimdi ilki bi olsa ikinciyi hemenn yapıcam
Aynen ben de o düşüncedeyim. Bir çocuğum olsa doğduktan sonra hemen ikincisine hazırlık yapacam. Artık zor mor bir şekilde üstesinden geleyim diyorum çünkü hep kardeş olsunlar istedim. Çok mu şey istiyoruz ki?🫠 eskiler ne güzel 10 tane doğururdu bu sorunların hiiiiiçbirisi yoktu

A aydk kuzum belirti arama lütfen.
Bir şeyi fark ettim ki bizi strese sokan belirti aramak. Kafaya takmak zaten burada başlıyor sürekli belirti arıyoruz araştırma yapıyoruz. Stres bizi mahv ediyor. Ben kendime söz verdim adetim geçene kadar miğde bulantısından ölsem de, ayılıp bayılsamda hamileliğe yormayacağım. Yediğim şey dokunmuştur, tansiyonum düşmüştür diyip geçeceğim. Bir ton stress yaşıyoruz her küçük ayrıntıda umutlanıyoruz adet olunca büyük yıkıntı yaşıyoruz, o duygu hâlinde yeni döngümüz başlıyor 🤦🏻
Ay yokkkk bu ay bende inşallah düşünmemeye çalışacağım zaten tatil dönemime denk geliyor regl yaklaşınca bi test yaparım.
Doğru söylüyorsun büyük hayal kırıklığı ve regl stresiyle daha çok üzülüyoruz

Kızlar ya şimdi benim 19 20 21 22 pikti ya 23 ü çatladı 17 19 20 ve 23 ü ilişki oldu 21 ve 22 boş geçti sizce umut var mı 😔
Canım ben ovü yapmadım ama 7 haziranda doktora gittiğimde yumurta çatlamıştı 1-3-5-6 haziranda da ilişki olmuştu tuttu. Bence ihtimali var yüksek

Canım günaydın , nasılsın iyi misin ?
Bazen bu tarz kavgalar her evlilikte oluyor İnan ki .
Yorucu çok yıpratıcı bir süreç , ama zamanla her şey yerli yerine oturuyor.
Günaydın aşkım mecburen iyiyim diyelim, elbette kavgasız evlilik olmaz ama her tartışmanın çocuğa varması hele ki bu kadar isterken çok kötü

Benim sağlık ocağındaki doktor ve takip ettiğim doktorların çoğu çatlama oldugu gün ilişkiyi tavsiye ediyo bende bunu kanitlandim canim öncesinde 1 kez bile olmayip çatlama oldu denilip ogun yaptığım ilişki tuttu aşılamada benim gittiğim hastanede çatlama oldugu gün yapiliyo demekki ozaman daha yuksekki ozaman yapiliyo
Ayy hadi inşallah bebeğim muradımıza erelim inşallah😍

Back
X