Amin bebek 😅 valla bu şekilde yazan ilk sende gördüm 😅😅 kafan karışır uzun yoldan gitmene ne gerek var 😅😅 çok test yapıp durma paranı takviyelere kullan bak😅 13 yumurtlamaysa 14de çatlamış. Bugün dpo 10. Gün oluyor.. ve bence gebelik pozitif diye düşünüyorum şuan bu şekilde çıkması normal regle 3 4 gün var 😅
Üstelik ovi de pik olabilir bir kaç güne uyuşuyor. Pcos var mıydı

@Civcivimmm sen ne yaptın ?
akantus akantus gebelik testi yap artık 😅😅 çok bekledik
Hahahah🤣 Kuzum elimde tek test var ve son kurşunumu da kaybetmek istemiyorum😅 Bide negatif çıkarsa çok üzüleceğim. En azından regl gününü bekliyorum diyip kafamı dağıtıyorum. Göğüs ucu hassasiyeti devam ediyor. Başka da bir hissiyatım yok.

Hahahah🤣 Kuzum elimde tek test var ve son kurşunumu da kaybetmek istemiyorum😅 Bide negatif çıkarsa çok üzüleceğim. En azından regl gününü bekliyorum diyip kafamı dağıtıyorum. Göğüs ucu hassasiyeti devam ediyor. Başka da bir hissiyatım yok.
Regl zamanı oluyor muydu yoksa bu aya özel mi

Canım ben adet başlangıç günümü yaziyorum⁹

Canım o 15 yazan adetimin 15. Gunu anlamında. Ayın 13 e denk geliyordu yani bugün 27. Günüm dpo 12
Bizim seninle aynı o zaman çatlama günümüz. Benimde 13 Temmuz çatladı ve bat 27-28 Temmuz gibi

Genelde yumurtlama dönemi göğüs hassasiyetim oluyor. Regl öncesi oluyor muydu bilmiyorum. Çocuk düşünmeden önce hiç bir belirtiyi takip etmezdim. Bir bakmışım regl olmuşum😅🤣 Geçen ayda bu şekilde yumurtlama sonrası göğüs ucu hassasiyetim oldu. Chatcptye göre hamilelik belirtisiydi ama regl oldum😂🥲 O yüzden belirtiden sayamıyorum bebişim🌸

Ben bu ay hsgye girdim ya ilk gün leke oldu geçti aradan 3.gun sonra uzayan kahve akıntı oldu bu hsgnin kalıntısı mi yoksa yumurtlamami olduki ama erken oluyo yumurtlamaya ve dün teste başladım henüz silik anlamadim bu neki

Genelde yumurtlama dönemi göğüs hassasiyetim oluyor. Regl öncesi oluyor muydu bilmiyorum. Çocuk düşünmeden önce hiç bir belirtiyi takip etmezdim. Bir bakmışım regl olmuşum😅🤣 Geçen ayda bu şekilde yumurtlama sonrası göğüs ucu hassasiyetim oldu. Chatcptye göre hamilelik belirtisiydi ama regl oldum😂🥲 O yüzden belirtiden sayamıyorum bebişim🌸
Beklemedeyiz o halde 😅
Ben bu ay hsgye girdim ya ilk gün leke oldu geçti aradan 3.gun sonra uzayan kahve akıntı oldu bu hsgnin kalıntısı mi yoksa yumurtlamami olduki ama erken oluyo yumurtlamaya ve dün teste başladım henüz silik anlamadim bu neki
hsgden sonra kanama duymuştum bence onun etkisi

Amin bebek 😅 valla bu şekilde yazan ilk sende gördüm 😅😅 kafan karışır uzun yoldan gitmene ne gerek var 😅😅 çok test yapıp durma paranı takviyelere kullan bak😅 13 yumurtlamaysa 14de çatlamış. Bugün dpo 10. Gün oluyor.. ve bence gebelik pozitif diye düşünüyorum şuan bu şekilde çıkması normal regle 3 4 gün var 😅
Benim dpo 12 degilmi suan ayy beynim error verdi nihayet. Ya benim lh çok dalgalı piki kaçırmım diye susuz kaldım kac gün 😂

Hanımlar öncelikle hepiniz güzel haberler alın inşallah ben femara ve ovitrelle kullandım iğneyle birlikte buğün 11. Gün ama bu ay yumurta akı akıntısı olmadı ve berbat hissediyorum vücudumun pili bitmiş gibi hasta gibiyim kist olmuş dlabilir mi bide progestan da kullanıyorum başına gelen oldu mu normalmidir

Hanımlar öncelikle hepiniz güzel haberler alın inşallah ben femara ve ovitrelle kullandım iğneyle birlikte buğün 11. Gün ama bu ay yumurta akı akıntısı olmadı ve berbat hissediyorum vücudumun pili bitmiş gibi hasta gibiyim kist olmuş dlabilir mi bide progestan da kullanıyorum başına gelen oldu mu normalmidir
Merhabalar o ilaçları hiç kullanmadım fikrim yok ama bazen akıntı olmadanda yumurtlama olabiliyor yada akıntı olduğu günün dışın da ovulasyon testinde pik gösterebiliyor hastalığın sıcaklardan da olabilir ama gebeliktede de vücut enfeksiyonlara daha açık olduğu için daha çabuk kapabiliyo insallah ondandir

Merhaba canım ben ovitrelle vuruldugum ay da hiç yumurtlama akıntım olmamıştı 11.gun test negatife dönmüştü progestan ben de kullandım . Hormon ilacı oldukları için beni inanılmaz kötü etkilemisti aynı anlattigin gibi ve ne yazık ki gebelik oluşmadı inşallah senin vardır test yaptın mı

Ben kullanıyorum çünkü vücudum çok çabuk odem tutuyo kendim yesilcayli karışım yapıyorum gebelik çıkarsa bırakılır sonucta
Ananas sirkesi var sabah tükettiğim regl dönemi kullandım ama yumurtlamadan sonra kullanmadım bnde de ödem oluştu acayip rahatsız ediyor beni😒

Back
X