- 3 Şubat 2025
- 659
- 845
- 18
İşe yarıyor bende ya aslında su dışında hiç bir şeye ihtiyaç yokta işteBana hiç faydası olmadı o ya şimdi bi fenomenin kullandığı kinoali var onu düşünüyorum almayı bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşe yarıyor bende ya aslında su dışında hiç bir şeye ihtiyaç yokta işteBana hiç faydası olmadı o ya şimdi bi fenomenin kullandığı kinoali var onu düşünüyorum almayı bende
Çok aşırı içilirse belki zararlıdır ama günde 2 fincana kadar vücut için zararlı değil kuzum ve zaten 1 fincan iciyorumBitki çayı yumurtlamadan sonra tüketme yavrum rahimde kasılma yapabiliyormuş oda olumsuz etkiliyormuş
Malesef bende tek suda olmuyo günde en az 2.5litre içiyorum yesilcay icmeyim ogun ayaklarım davul oluyo bunun için çok gittim dr a ama bisey bulamadilarİşe yarıyor bende ya aslında su dışında hiç bir şeye ihtiyaç yokta işte
Vücut için demedim yavrum yumurtlamadan sonrası için dedim bence tüketme ne olur ne olmaz. Yumurtlama dönemine kadar günlük bir fincan rezene içmek nasıl faydalıysa düzenli olarak bir fincan bitki çayınızda etkisi mutlaka oluyordur.Çok aşırı içilirse belki zararlıdır ama günde 2 fincana kadar vücut için zararlı değil kuzum ve zaten 1 fincan iciyorum
Evet bazı çaylar kasilmaya neden oluyo adacayi sinameki Melisa ahududu bunlar rahim katılmasına sebep oluyo birde düşük riski varsa durum daha vahimBitki çayı yumurtlamadan sonra tüketme yavrum rahimde kasılma yapabiliyormuş oda olumsuz etkiliyormuş
Evet duydum canim bende kas ağrısı odem belirtileri mevcut işte döküntü ateş yok ama hiç bakilmadi en son gittiğim kalp damar doktoru senin böbreklerin suzmuyo dedi niye önce demediler dedi kaç kez gittim hersey normal deyip yolladılar dedim sonra dahiliye gittim böbreklerin normal bisey yok dedi herkes bisey diyo anlayacağın bide bu sefer farklı bi hastaneye gidecegimVücut için demedim yavrum yumurtlamadan sonrası için dedim bence tüketme ne olur ne olmaz. Yumurtlama dönemine kadar günlük bir fincan rezene içmek nasıl faydalıysa düzenli olarak bir fincan bitki çayınızda etkisi mutlaka oluyordur.
Fmf diye bir şey var duydun mu ayakları şişiriyor falan baktılar mı ona
Tmm dikkat ederim kuzumVücut için demedim yavrum yumurtlamadan sonrası için dedim bence tüketme ne olur ne olmaz. Yumurtlama dönemine kadar günlük bir fincan rezene içmek nasıl faydalıysa düzenli olarak bir fincan bitki çayınızda etkisi mutlaka oluyordur.
Fmf diye bir şey var duydun mu ayakları şişiriyor falan baktılar mı ona
Allah yardımcın olsun kuzumEvet
Evet duydum canim bende kas ağrısı odem belirtileri mevcut işte döküntü ateş yok ama hiç bakilmadi en son gittiğim kalp damar doktoru senin böbreklerin suzmuyo dedi niye önce demediler dedi kaç kez gittim hersey normal deyip yolladılar dedim sonra dahiliye gittim böbreklerin normal bisey yok dedi herkes bisey diyo anlayacağın bide bu sefer farklı bi hastaneye gidecegim
Kuzum burdayım nasılsınhaifa sen nerelerdesin kuzum
Kız gebemisin hemen bi gebelik yapKızlaar teglim 4 gün gecikti bat 20 temmuzdu sat 20 haziran ovülasyonlar böyle çıkıyor normal mi
İyiyim bebeğim naptin nasılsın leke vs varmi ahri sizi belirtiKuzum burdayım nasılsın
Paylaş kısmından bağlantıyı kopyala diyorsun buraya yapıştırıyorsunAz,önce bende izledim bunu buna ben cok dikkat ediyorum buraya yükledim dedim ama bilemedim nerden yukleniyo![]()
Bu ay yumurtlama gördüysen gebelik olabilirKızlaar teglim 4 gün gecikti bat 20 temmuzdu sat 20 haziran ovülasyonlar böyle çıkıyor normal mi
Yok aşko ya 3 gün sürdü bitti oda leke dediğinde minicik iki gün birer damla 3. Gün peçeteye silinde kahvepembe çok açık bitti sonraİyiyim bebeğim naptin nasılsın leke vs varmi ahri sizi belirti
Amuda kalk eşinle deseler kalkacak durumdayim da adamı nasıl ikna edicemAz,önce bende izledim bunu buna ben cok dikkat ediyorum buraya yükledim dedim ama bilemedim nerden yukleniyo![]()