Yok aşko ya 3 gün sürdü bitti oda leke dediğinde minicik iki gün birer damla 3. Gün peçeteye silinde kahvepembe çok açık bitti sonra
Yaaa gebelik olabilir senin ki test daha yapmadın dimi

Merhaba canım ben ovitrelle vuruldugum ay da hiç yumurtlama akıntım olmamıştı 11.gun test negatife dönmüştü progestan ben de kullandım . Hormon ilacı oldukları için beni inanılmaz kötü etkilemisti aynı anlattigin gibi ve ne yazık ki gebelik oluşmadı inşallah senin vardır test yaptın mı
Teşekkür ederim bende bende bara yaramadımı ilaçlar diye korktum bir ün elim ayagım tutmayınca valla 9. Ve 10. Gün yaptım hala çizgi vardı bugün yapmadım

Merhabalar o ilaçları hiç kullanmadım fikrim yok ama bazen akıntı olmadanda yumurtlama olabiliyor yada akıntı olduğu günün dışın da ovulasyon testinde pik gösterebiliyor hastalığın sıcaklardan da olabilir ama gebeliktede de vücut enfeksiyonlara daha açık olduğu için daha çabuk kapabiliyo insallah ondandir
İnşallah ya yarın 12. Gün kan varmeyi düşünüyorum bakalım

Kizlar forum yasam hastanesi nerelerde var bilmiyorum ama beta hcg 270 mis vallahi o kadar gebelik testi alıp perelerim boşa gitti. Ben dayanamadım gidip vercem yoksa yok adet olayım bune ışığa tut feneri altına koy yandan bak gözlerim şaşı kaldı resmen. Kan vermek isteyen varsa mersindeki forum yasam 270 dedi belki başka illerde de vardir

Ha birde innovita ovu 30 lu 432 ye düşmüş prediktor early de ikili 258,84 tl. Ne olur ne olmaz ben şimdiden bakimde

Burdan böyle urun ismi fiyat paylaşılıyor dimi sonra hesabımı kitlemesinler

Kizlar forum yasam hastanesi nerelerde var bilmiyorum ama beta hcg 270 mis vallahi o kadar gebelik testi alıp perelerim boşa gitti. Ben dayanamadım gidip vercem yoksa yok adet olayım bune ışığa tut feneri altına koy yandan bak gözlerim şaşı kaldı resmen. Kan vermek isteyen varsa mersindeki forum yasam 270 dedi belki başka illerde de vardir
🤣 yemin ederim hata bizim testlerin değil çizgi çıksa gözle görülüyor biz arıyoruz işte hata orda

Kan sonucunu bize haber ver yavru

Görmedim maalesef ama yumurtlama bu madar gecikir mi gecikmesi sağlıklı mı bugünü ve yarını değerlendireceğim tutma şansı var mı acaba
Bazen gecikebiliyor.. siz değerlendirin kaçırmayın yarın da gebelik testi yapın bitane

Tamam teşekkür ediyorum ☺️☺️ en son 7 temmuzda ilişki olmuştu iki gün önce yaptığım gebelik testi negatifti maalesef

Ya ben bu pozisyonu denemeye çalıştım da erkek çıkmadan yapılacak diyor adam 120 kilo üstümde nasıl kalkayımda bu pozisyonda durayım 2 dk boyunca bacım😄
kız allah seni bildiği gibi yapsın güldürdün beni :D ben erkek 5 6 sn daha duracak sonra çıktıktan sonra bu pozisyonda duracaksın diye anladım

Back
X