Tam çözemedim onu daha yükselince mi pik dusuncemiHer gün işe gitmek için aynı saatte uyanıyorum oyüzden takip edebildim ben. Ama tuttu bu alından ölçen ateş ölçer ilede , dilaltı ile bu sefer deneyeceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam çözemedim onu daha yükselince mi pik dusuncemiHer gün işe gitmek için aynı saatte uyanıyorum oyüzden takip edebildim ben. Ama tuttu bu alından ölçen ateş ölçer ilede , dilaltı ile bu sefer deneyeceğim
Aaaa ben pozitif bekledim açıkçası gölge görünce testteEvet kuzum bakma böyle yaziyirum ama dişimi sıkmaktan çenem ağrıyor 0.9 geldi modem çok kötü days comfort adetken bile çift cizgi çıkarmıştı geçen ay ondan bir tane kaldı elimde gidip yapayımda keyfim yerine gelsin![]()
Reglden sonra başlıyorsun 3 gün üst üste yükseldiği zaman çatlama olmuş demek ilk yükselişten…Tam çözemedim onu daha yükselince mi pik dusuncemi
Ya beni ovu testi ve harbiden o golge şaşırttı zaten göğsüm hala sis alt karin sert ne bilim ara ara adet sancisi sonra hiç yok burda görülmedi ama kil gibi predictor de hayalet vardı acaba kimyasal felan mi oldu chate sordum iki gun sonra kanı tekrarla diyor geç implatasyon olabilir diyorAaaa ben pozitif bekledim açıkçası gölge görünce testte![]()
Ben hep bu saatlerde bakmıştım adetken 35.80 civarı oluyordu yani çok nadir 36 ya çıkıyordu şimdi 36.60 diyor adete var o zman bu kol altı degeri dil altı 37.30 civariReglden sonra başlıyorsun 3 gün üst üste yükseldiği zaman çatlama olmuş demek ilk yükselişten…
Yumurtlamadan sonra regle kadar yüksek kalıyor eğer regl günü yüksek seyrederse gebelik olabilir demek ama bir iki gün önce düşüş olursa regl geliyor demek
Sabah yataktan kalkmadan bakman lazım aynı saatte gün içinde yüksek oluyor denendiBen hep bu saatlerde bakmıştım adetken 35.80 civarı oluyordu yani çok nadir 36 ya çıkıyordu şimdi 36.60 diyor adete var o zman bu kol altı degeri dil altı 37.30 civari
Bacım yaa bende o ölçüm için hassas derece aldım telefona uygulamasını yükledim ama tam anlayamıyorum yaa en geç yarın yumurta çatlamış olması gerekiyor çatlamadımı acaba diye korkuyorum bir bakabilir misinReglden sonra başlıyorsun 3 gün üst üste yükseldiği zaman çatlama olmuş demek ilk yükselişten…
Yumurtlamadan sonra regle kadar yüksek kalıyor eğer regl günü yüksek seyrederse gebelik olabilir demek ama bir iki gün önce düşüş olursa regl geliyor demek
Hayda ben herseyi yanlış biliyorum ya kimyasal olunca biraz geç adet olmuyormuydu e ben ne zman olacam şimdi ay dongum ne artık iyice şaşırdı bu aySabah yataktan kalkmadan bakman lazım aynı saatte gün içinde yüksek oluyor denendi
Geçen ay ovi ile baktım bende dedim sana dalgalanma olabilir diye.
Aşkım kan testi kesin sonuç kimyasal olsa regl olurdun
Sabahları aynı saatte dil altından değil mi? Şuan daha çatlama olmamış.. 36.6 36.7 üstüne çıktığında çatlama olmuş demek. Üst üste üç gün bu şekilde veya daha yüksek çıkarsa ilk yükseldiği tarihten önce çatlamış oluyor.. anlatabildim mi bilemedim ama devam et şuan çatlama yokBacım yaa bende o ölçüm için hassas derece aldım telefona uygulamasını yükledim ama tam anlayamıyorum yaa en geç yarın yumurta çatlamış olması gerekiyor çatlamadımı acaba diye korkuyorum bir bakabilir misin
19 Temmuz 36.38
20 Temmuz 36.37
21 Temmuz 36.30
22 Temmuz 36.38
23 Temmuz 36.33
24 Temmuz 36.40
Kimyasal şu şekilde diyelim kan verdin pozitif 3 5 gün sonra regl oldun değer düştü. Bu kimyasal.Hayda ben herseyi yanlış biliyorum ya kimyasal olunca biraz geç adet olmuyormuydu e ben ne zman olacam şimdi ay dongum ne artık iyice şaşırdı bu ay
Anladım canımm her sabah uyanır uyanmaz ölçüyorum. Bat 5 ağustos çatlaması lazım ya çok korkuyorum bütün yumurtlama belirtilerini yaşadım şu vücut ısısı bi yükselmiyorSabahları aynı saatte dil altından değil mi? Şuan daha çatlama olmamış.. 36.6 36.7 üstüne çıktığında çatlama olmuş demek. Üst üste üç gün bu şekilde veya daha yüksek çıkarsa ilk yükseldiği tarihten önce çatlamış oluyor.. anlatabildim mi bilemedim ama devam et şuan çatlama yok
Diyelim ayın 27sinde yüksek 28 29nda yüksek çıkarsa 26sında çatlamış oluyor
Regle kadar takip edersen de regl gelene kadar hep yüksek çıkıyor regl günü 36.4 36.3 o civarlara düşüyor
Daha 5 ağustosa çok var ama görürsün bence. Ovi yapıyor musunAnladım canımm her sabah uyanır uyanmaz ölçüyorum. Bat 5 ağustos çatlaması lazım ya çok korkuyorum bütün yumurtlama belirtilerini yaşadım şu vücut ısısı bi yükselmiyor
Anladım canımm her sabah uyanır uyanmaz ölçüyorum. Bat 5 ağustos çatlaması lazım ya çok korkuyorum bütün yumurtlama belirtilerini yaşadım şu vücut ısısı bi yükselmiyor
Ovu yapmıyorum canım strese giriyorum diye ama alsam mı eczaneden gerçi şimdi alsam birşey ifade eder mi ? Ama 3 gün önce doktor baktığında yumurta 17 mm idi şimdiye çoktan büyüyüp çatlaması gerekmez miydi bide doktor 27 temmuza kadar ilişkiye devam sonrasına gerek yok dedi ne yapacağımı şaşırdımAy pardon bat 5 agustosmuşevet çatlama olmuş olması gerekirdi ama belki geç yumurtlama göreceksin ?
Yani doktor yumurta gördüyse ve böyle söylediyse ben değerlendirirdim ateşle uğraşmayıp. Acaba aldığınız ateş ölçer mi sıkıntılı.. çünkü hiç yüksek değil. Şuan alsanız bile ovi silik çıkarsa bilemeyiz çatladıgını ancak pik çıkarsa takip edebilirsinizOvu yapmıyorum canım strese giriyorum diye ama alsam mı eczaneden gerçi şimdi alsam birşey ifade eder mi ? Ama 3 gün önce doktor baktığında yumurta 17 mm idi şimdiye çoktan büyüyüp çatlaması gerekmez miydi bide doktor 27 temmuza kadar ilişkiye devam sonrasına gerek yok dedi ne yapacağımı şaşırdım
Yarın sabah yüksek çıkarsa demek ki çatlama zamanı. Siz değerlendirin doktoru dinleyip. Stres yapmayın ateş ölçerle insan üretimi çok güvenmemek lazımOda daha çatlamamış yarın sabah önemli diyor
Öyle yapıcam mecbur canım doktorum biraz sıcak bir insan olsaydı yarın falan gidip baktırırdım ama işte ben tez canlıyım o çok ağır ilerletiyor işleri. Başka doktor bakıcam bu gidişle. Yani hormonlarda hsg de bir sorun yok belkide benim yumurtam çatlamıyor ondan gebe kalamıyorum bunuda takip etmesi gerekmez miYarın sabah yüksek çıkarsa demek ki çatlama zamanı. Siz değerlendirin doktoru dinleyip. Stres yapmayın ateş ölçerle insan üretimi çok güvenmemek lazım