ElizabethBennettt nryyy akantus kızlarrrr benim dönem başlıyor sanırım üstteki dün alttaki bugün ben dünü de değerlendirdim tabi bugün bir de kadın doğumda randevum var yumurtlamaya denk geldi bakalım yumurta görünecek mi testleri teyit etmiş olacağım ben rahim kalınlığına baktırmak için gidecektim aslında reglin kürtajdan sonra kısa sürdüğü için ama bakalım ovilasyonla doktor aynı mı konuşacak

Eklentiler

• IMG_1736.webp
    150,4 KB · Görüntüleme: 28
Hadi bakalım, benimde akıntılar başladı. Bende değerlendirmelere başlarım. Bugün doktor kontrolünün olması çok çok iyi olmuş. Yumurta mm çatlama durumunu falan söyler. İnşallah o ay bu ay olur canım benimmm

Rahim kalınlığına nasıl bakılıyor vajinal ultrason ile mi

Hadi bakaliimmm mesai basladi bize de haber ver ne diyecek doktor merak ettimm

Ayyyy evet pike çok yakın baya koyuuuu

akantus ElizabethBennettt kızlar çıktım şimdi bitane yumurtan var ama daha tam büyümemiş dedi gün aşırı ilişki dedi ama ben her gün yapıcam demek ki ovilasyon testleri süreci gösteriyor yumurta belli seviyeye geldiğinde pik olmuyor bunu anladım. Regl içinde 2 gün 5 gün arası normal dedi. Kürtajdan sonra 6 ay olmazsa inferlite ye gitmen lazım hormonlar için adetin 2. Günü geldi dedi

Soru soramadım konuşturmadı hiç rahim kalınlığı soracaktım yumurta kaç mm söylemedi tsh için 2.68 normal dedi

Ay ben anlamadim simdi pik gordugumuzde ne anlamamiz gerekiyor yanii

Soru soramadım konuşturmadı hiç rahim kalınlığı soracaktım yumurta kaç mm söylemedi tsh için 2.68 normal dedi
Evet mm bilseydik testleri daha anlamlı yorumlardık. Neyse en azından olgun bir yumurtan varmış

Hayırlı olsun canım kan vermelisin bence hemen yumurtlama dönemini nasıl degerlendirdiniz acaba ya da denediğiniz bı şey oldu mu
Ben evlendigimizden beri d kontrol hapi ertesi gün hapi vs kullanmadim hic. Belki de ondan bilemiyorum ,extra bisey yapmadik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…