iki gun kala yapmayalim mi yaaa 5 gune kadar erken gebelik testi var bende nasi beklicem
Bi o zaman olsunda muhtemelen dayanamıcaz beklemeyeiki gun kala yapmayalim mi yaaa 5 gune kadar erken gebelik testi var bende nasi beklicem
Hadi bakalım, benimde akıntılar başladı. Bende değerlendirmelere başlarım. Bugün doktor kontrolünün olması çok çok iyi olmuş. Yumurta mm çatlama durumunu falan söyler. İnşallah o ay bu ay olur canım benimmmElizabethBennettt nryyy akantus kızlarrrr benim dönem başlıyor sanırım üstteki dün alttaki bugün ben dünü de değerlendirdim tabi bugün bir de kadın doğumda randevum var yumurtlamaya denk geldi bakalım yumurta görünecek mi testleri teyit etmiş olacağım ben rahim kalınlığına baktırmak için gidecektim aslında reglin kürtajdan sonra kısa sürdüğü için ama bakalım ovilasyonla doktor aynı mı konuşacak
Rahim kalınlığına nasıl bakılıyor vajinal ultrason ile miElizabethBennettt nryyy akantus kızlarrrr benim dönem başlıyor sanırım üstteki dün alttaki bugün ben dünü de değerlendirdim tabi bugün bir de kadın doğumda randevum var yumurtlamaya denk geldi bakalım yumurta görünecek mi testleri teyit etmiş olacağım ben rahim kalınlığına baktırmak için gidecektim aslında reglin kürtajdan sonra kısa sürdüğü için ama bakalım ovilasyonla doktor aynı mı konuşacak
ElizabethBennettt nryyy akantus kızlarrrr benim dönem başlıyor sanırım üstteki dün alttaki bugün ben dünü de değerlendirdim tabi bugün bir de kadın doğumda randevum var yumurtlamaya denk geldi bakalım yumurta görünecek mi testleri teyit etmiş olacağım ben rahim kalınlığına baktırmak için gidecektim aslında reglin kürtajdan sonra kısa sürdüğü için ama bakalım ovilasyonla doktor aynı mı konuşacak
Ayyyy evet pike çok yakın baya koyuuuuElizabethBennettt nryyy akantus kızlarrrr benim dönem başlıyor sanırım üstteki dün alttaki bugün ben dünü de değerlendirdim tabi bugün bir de kadın doğumda randevum var yumurtlamaya denk geldi bakalım yumurta görünecek mi testleri teyit etmiş olacağım ben rahim kalınlığına baktırmak için gidecektim aslında reglin kürtajdan sonra kısa sürdüğü için ama bakalım ovilasyonla doktor aynı mı konuşacak
Hayırlı olsun canım kan vermelisin bence hemen
akantus ElizabethBennettt kızlar çıktım şimdi bitane yumurtan var ama daha tam büyümemiş dedi gün aşırı ilişki dedi ama ben her gün yapıcam demek ki ovilasyon testleri süreci gösteriyor yumurta belli seviyeye geldiğinde pik olmuyor bunu anladım. Regl içinde 2 gün 5 gün arası normal dedi. Kürtajdan sonra 6 ay olmazsa inferlite ye gitmen lazım hormonlar için adetin 2. Günü geldi dedi
Evet mm bilseydik testleri daha anlamlı yorumlardık. Neyse en azından olgun bir yumurtan varmışSoru soramadım konuşturmadı hiç rahim kalınlığı soracaktımyumurta kaç mm söylemedi tsh için 2.68 normal dedi
Ben evlendigimizden beri d kontrol hapi ertesi gün hapi vs kullanmadim hic. Belki de ondan bilemiyorum ,extra bisey yapmadik.Hayırlı olsun canım kan vermelisin bence hemenyumurtlama dönemini nasıl degerlendirdiniz acaba ya da denediğiniz bı şey oldu mu
Yurtdisinda yasiyorum adet günüm gecsin öyle gidecegim doktora.Evett kan verin hemen hayirli olsun
Yurtdisinda yasiyorum adet günüm gecsin öyle gidecegim doktora.
Gögüste büyüme ve hassasiyetlik var. Onun disinda bulanti vs yok sükür.Belirtin var mi canim
Olabilirr o zaman benimki 4 gun o yuzden pik cikti belki de. Takibe devam ett suan dongunun kacinci gunundesin?ElizabethBennettt evet pik ama yeterince büyük değil dedi demek ki 20 mm olunca göstermiyor büyümeye başladığı an gösteriyor diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?