- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Fsh yüksek çıkınca vajinal ultrason baktılar bi sıkıntı görmedi akışın bırak dedş doktor 5 aydır akışına bıraktım bendekuzum genel muayene oldun mu hiç ?
Akışına bırak tabiki kendini strese sokma mümkün olduğunca. Takviye sorsaydın keşke. Benim kullandığımın içerisinde baya bir şey var. Diğer kan değerlerim normal olduğu için yeterli dedi doktor. Bi danış istersen sende.Fsh yüksek çıkınca vajinal ultrason baktılar bi sıkıntı görmedi akışın bırak dedş doktor 5 aydır akışına bıraktım bende
canım merhaba, çok silik bir çizgi var gibi. belki geç döllenme olduğu için silik çıkıyordur, kan vermeni tavsiye ederim. umarım bebiş vardır :)Kızlar merhaba tekrar daha önce yamıştım size hayıt suyu kullanmıştım yanlış pozitif sonuç vermişti testler hamile değilmişim demiştim adetim 2gün gecikti dünde bugünde test yaptım ve hayali çizgileri gördüm hamilemiyim sizce
haklısın, o yüzden günümü beklemeye karar verdim. mümkün olduğunda düşünmemeye çalışacağım :)Evet erken yapılan testler negatif çıkınca çok moral bozucu oluyor ama belkide vardır henüz çok erken pozitif için :)
Teşekkür ederim canım umarım vardır bir iki gün daha beklicem eşim şuan bırda değil bende başka şehirdeyin haber ederim sizidecanım merhaba, çok silik bir çizgi var gibi. belki geç döllenme olduğu için silik çıkıyordur, kan vermeni tavsiye ederim. umarım bebiş vardır :)
Şimdi kan verdim bakalıımAkışına bırak tabiki kendini strese sokma mümkün olduğunca. Takviye sorsaydın keşke. Benim kullandığımın içerisinde baya bir şey var. Diğer kan değerlerim normal olduğu için yeterli dedi doktor. Bi danış istersen sende.
Güzel sonuçlar alırsın inşallahŞimdi kan verdim bakalıım
İnşallahh :))Güzel sonuçlar alırsın inşallah
evett bizi de habersiz bırakma, hayırlısı olsun :)Teşekkür ederim canım umarım vardır bir iki gün daha beklicem eşim şuan bırda değil bende başka şehirdeyin haber ederim sizide
evett bizi de habersiz bırakma, hayırlısı olsun :)
bunları duymak beni yine mutlu etti ben de bekleyip günü gelince yaparım 10. gün 28'i oluyor aslında ama tam BAT yani 1 temmuz'u bekleyeyim garanti olsun7. gunde hicbir testte pozitif cikmaz kuzum cook erken yapmissin beta 10. gunde artmaya basliyor ben garanti olsun diye 12. gunde yapacagim 2 temmuzu bekliyorum
7. gunde hicbir testte pozitif cikmaz kuzum cook erken yapmissin beta 10. gunde artmaya basliyor ben garanti olsun diye 12. gunde yapacagim 2 temmuzu bekliyorum
Günün geçince yapacaktın hani7. gunde hicbir testte pozitif cikmaz kuzum cook erken yapmissin beta 10. gunde artmaya basliyor ben garanti olsun diye 12. gunde yapacagim 2 temmuzu bekliyorum
Bencedeebunları duymak beni yine mutlu etti ben de bekleyip günü gelince yaparım 10. gün 28'i oluyor aslında ama tam BAT yani 1 temmuz'u bekleyeyim garanti olsun
Sağol canım haber ederimevett bizi de habersiz bırakma, hayırlısı olsun :)
bunları duymak beni yine mutlu etti ben de bekleyip günü gelince yaparım 10. gün 28'i oluyor aslında ama tam BAT yani 1 temmuz'u bekleyeyim garanti olsun
Sen yaparsan bennde yaparım yapmaa bekleyelimyakalandim yine
Sen yaparsan bennde yaparım yapmaa bekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?