Fsh yüksek çıkınca vajinal ultrason baktılar bi sıkıntı görmedi akışın bırak dedş doktor 5 aydır akışına bıraktım bende
Akışına bırak tabiki kendini strese sokma mümkün olduğunca. Takviye sorsaydın keşke. Benim kullandığımın içerisinde baya bir şey var. Diğer kan değerlerim normal olduğu için yeterli dedi doktor. Bi danış istersen sende.

canım merhaba, çok silik bir çizgi var gibi. belki geç döllenme olduğu için silik çıkıyordur, kan vermeni tavsiye ederim. umarım bebiş vardır :)

Şimdi kan verdim bakalıım

7. gunde hicbir testte pozitif cikmaz kuzum cook erken yapmissin beta 10. gunde artmaya basliyor ben garanti olsun diye 12. gunde yapacagim 2 temmuzu bekliyorum
bunları duymak beni yine mutlu etti ben de bekleyip günü gelince yaparım 10. gün 28'i oluyor aslında ama tam BAT yani 1 temmuz'u bekleyeyim garanti olsun

Kızlar günaydın dün yaptığım testte sonuç alamamıştım ama yapay zekaya göre yarın test yaparsam daha net sonuç alacağımı söyledi bende test sipariş ettim yarına gelecek hiç adet olacak gibi değilim bilmiyorum bu ay çok umutlanmıştım

Selam kızlar
Son adet tarihim 31 Mayıs
11 Haziran’da Ovitrelle vuruldum
Göğüslerim bir süredir biraz dolgun, ucuna dokununca sızlıyor
Bir de akıntım var
Akıntım su gibi şeffaftı uzun bir süre, sonra beyaz ve sarı geldi
Rengi hep değişiyor ama her gün var
Mart ayında Ovitrelle vurulduğumda bel ağrısı, kasık ağrısı, regli olacakmış gibi şiddetli ağrılar yaşamıştım
Bu sefer hiç öyle şeyler yaşamadım
Akıntı ve göğüs dolgunluğu o zaman da vardı
Bu kadar ağrısız, belirtisiz gebelik olabilir mi
Bir de ne zaman test yapayım sizce

bunları duymak beni yine mutlu etti ben de bekleyip günü gelince yaparım 10. gün 28'i oluyor aslında ama tam BAT yani 1 temmuz'u bekleyeyim garanti olsun

Aynen oyle yap en erken 11. gunde yap cunku yerlesme herkeste erken olmuyor 10 gunu devirsin 11 veya 12 de hassas bir erken testte mutlaka cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…