- 9 Haziran 2025
- 1.106
- 925
- 38
- 27
ElizabethBennettt 11. Gündeyim bebek. Adet döngüm 25 26 gün oluyor dün beraberlik olmuştu bugünde olsun yarın es geçeyim sonraki gün devam ederim diyorum mantıklı mı?
Kızlar selam birkaç gündür gelemedim buraya. Bugün doktora gittim ve sağ yumurtalığımda PCOS olduğunu söyledi yıkıldımDaha önce bakıldığımda sorun yok demişlerdi. Estradiol düşük biraz AMH verdim bakalım onun sonucu gelince doktor kesin bir şey diyecek. Sizce sorun bundan sebep mi. Doktor kendin hamile kalabilirsin yalnızca birkaç ay geciktirir dedi sizce öyle midir
6 7 ay önce başka bir doktora göründüğümde kist olmadığını söylemişti. 1.5 senelik evliyim kilo aldım şuan 70 kiloyum 10 kilo falan fazlam var. Tüylenmem vardı hep ekstra çene altında hafif dokunduğum için tek tük gelen oluyordu kiloya bağladım ama pcos dememişti kimse. Daha önce bekarken sağ tarafta bir kist görmüştü doktor ama geçecek bir şey olduğunu söylemişti. Dönem dönem gecikmelerim oluyor ama adet gördüm her zaman. Bu ay da gecikme yaşadım ve kanamam diğer aylardan az oldu geçici bir durumdur umarım yaBaska bi doktora daha mi gitsen pcos belirtin var mi hic canim duzensizlik, killanma, kilo problemi vs
6 7 ay önce başka bir doktora göründüğümde kist olmadığını söylemişti. 1.5 senelik evliyim kilo aldım şuan 70 kiloyum 10 kilo falan fazlam var. Tüylenmem vardı hep ekstra çene altında hafif dokunduğum için tek tük gelen oluyordu kiloya bağladım ama pcos dememişti kimse. Daha önce bekarken sağ tarafta bir kist görmüştü doktor ama geçecek bir şey olduğunu söylemişti. Dönem dönem gecikmelerim oluyor ama adet gördüm her zaman. Bu ay da gecikme yaşadım ve kanamam diğer aylardan az oldu geçici bir durumdur umarım ya
Evet sanırım var bir yandan tek taraflı en azından diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama kilo problemim var maalesef. Birde demir eksikliğim çoktu lan değerlerimi düzeltmem lazım takviyeler almaya başladım birde ısırgan otu çayı aldım bana iyi geleceğini düşünüyorum ama bakalım göreceğiz :) beslenmem kötü onu da düzeltmem gerek uff arkadaşım kaç kilo hamile kaldı valla nasip belkide bu işlerHmm o zaman pcos olabilir ama bunun da bir suru seviyesi var sonucta siz her ay adet goruyosunuz. Stres olmayin bosuna kendinize bakin ve denemeye devam edin bi de biraz kiloya dikkat edebilirsinizz. Gerci kiloyla pek alakasi var mi bilmiyorum ben 50 kiloyum da ne oluyo sanki
akantus ElizabethBennettt kızlar çıktım şimdi bitane yumurtan var ama daha tam büyümemiş dedi gün aşırı ilişki dedi ama ben her gün yapıcam demek ki ovilasyon testleri süreci gösteriyor yumurta belli seviyeye geldiğinde pik olmuyor bunu anladım. Regl içinde 2 gün 5 gün arası normal dedi. Kürtajdan sonra 6 ay olmazsa inferlite ye gitmen lazım hormonlar için adetin 2. Günü geldi dedi
Olabilirr o zaman benimki 4 gun o yuzden pik cikti belki de. Takibe devam ett suan
Pcosun derecesine bağlı amh 0 olup hamile kalan çok moralini bozma canımKızlar selam birkaç gündür gelemedim buraya. Bugün doktora gittim ve sağ yumurtalığımda PCOS olduğunu söyledi yıkıldımDaha önce bakıldığımda sorun yok demişlerdi. Estradiol düşük biraz AMH verdim bakalım onun sonucu gelince doktor kesin bir şey diyecek. Sizce sorun bundan sebep mi. Doktor kendin hamile kalabilirsin yalnızca birkaç ay geciktirir dedi sizce öyle midir
Daha 6 gün varmış bence yükselebilir geç döllenme de olduysa addet gecikmesinden 1 hafta sonra anca yükseliyor betaKızlar merhaba ben gidip 6 gün kala kan vardim dümdüz 2 çıktı değer umut fakirin ekmeği burdan yükselen oluyormu hiç yoksa avuntuyu kesmelimiyim 2 mlu
Bencede ya doktorlar kilo almayın diyolar ama tamamen nasip meselesiEvet sanırım var bir yandan tek taraflı en azından diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama kilo problemim var maalesef. Birde demir eksikliğim çoktu lan değerlerimi düzeltmem lazım takviyeler almaya başladım birde ısırgan otu çayı aldım bana iyi geleceğini düşünüyorum ama bakalım göreceğiz :) beslenmem kötü onu da düzeltmem gerek uff arkadaşım kaç kilo hamile kaldı valla nasip belkide bu işler
İnşallah öyle olur teşekkür ederimDaha 6 gün varmış bence yükselebilir geç döllenme de olduysa addet gecikmesinden 1 hafta sonra anca yükseliyor beta
Evet sanırım var bir yandan tek taraflı en azından diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama kilo problemim var maalesef. Birde demir eksikliğim çoktu lan değerlerimi düzeltmem lazım takviyeler almaya başladım birde ısırgan otu çayı aldım bana iyi geleceğini düşünüyorum ama bakalım göreceğiz :) beslenmem kötü onu da düzeltmem gerek uff arkadaşım kaç kilo hamile kaldı valla nasip belkide
Sizin kaçıncı denemenizdiİnşallah öyle olur teşekkür ederim
Bu ay 10Sizin kaçıncı denemenizdi
Kızlar merhaba ben gidip 6 gün kala kan vardim dümdüz 2 çıktı değer umut fakirin ekmeği burdan yükselen oluyormu hiç yoksa avuntuyu kesmelimiyim 2 mlu
6 gün kala çok çok erken kuzum. Kanda çıkması için 2 gün kala falan verebilirsin test, hatta en kesin sonuç için gününü beklemelisinKızlar merhaba ben gidip 6 gün kala kan vardim dümdüz 2 çıktı değer umut fakirin ekmeği burdan yükselen oluyormu hiç yoksa avuntuyu kesmelimiyim 2 mlu
Allah tez zamanda nasip etsin inşallahBu ay 10
kuzu selam. ağır bir pkosluyum ve sadece yumurtalık görünümü ile pkos denemez. belki sadece şu anki yaşam tarzına bağlı polikistik görünüm vardır, düzelebilir. reglin üçüncü günü kan vermelisin. estradiol de kronik ve ağır pkoslarda bazen yüksek seyreder gereğinden fazla. fsh lh nasıl? ayrıca amh pkoslularda hep yüksektir folikül sayısı fazla olduğu için. umutsuzluğa kapılma, biraz dikkat etmenle görünüm azalabilir eğer sendrom değilseKızlar selam birkaç gündür gelemedim buraya. Bugün doktora gittim ve sağ yumurtalığımda PCOS olduğunu söyledi yıkıldımDaha önce bakıldığımda sorun yok demişlerdi. Estradiol düşük biraz AMH verdim bakalım onun sonucu gelince doktor kesin bir şey diyecek. Sizce sorun bundan sebep mi. Doktor kendin hamile kalabilirsin yalnızca birkaç ay geciktirir dedi sizce öyle midir
16 sında ayın yumurtamın olgunlaştığını hemen iğne yapmamı söyledi bulamadım bi dolu bi boş değerlendirdim bendeGec dollenme olabilir ovulasyon dan sonra kacinci gundu tam olarak daha beta yukselmemis olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?