- 4 Kasım 2024
- 740
- 294
- 18
- 29
Amin inşallah hepimiz bu güzel haberi duyalım artıkAllah tez zamanda nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah hepimiz bu güzel haberi duyalım artıkAllah tez zamanda nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim ya kasık ağrım agrım olunca şüphelendim dayanamadım keşke bekleseymişim6 gün kala çok çok erken kuzum. Kanda çıkması için 2 gün kala falan verebilirsin test, hatta en kesin sonuç için gününü beklemelisinGönlüne göre olsun
![]()
Suan daha 10 gun gecmemis testte cikmaz canim en az 2 gun daha beklemelisin16 sında ayın yumurtamın olgunlaştığını hemen iğne yapmamı söyledi bulamadım bi dolu bi boş değerlendirdim bende
ElizabethBennettt evet pik ama yeterince büyük değil dedi demek ki 20 mm olunca
Balımmm evet gördüm valla yazamadım kusura bakma memlekete geldim yolda internet çok çekmedi yazamadımnryyy kızzz gördün mü yazdıklarımı
Selam, benim de sat 19 mayıs 10 haziranda ovulasyon gördüm. 21 haziranda test yaparım sanırım:)
Bugun adet oldumSelam canım
Test yaptın mı
Bugun adet oldum![]()
Önceki gebeliklerimde (ne yazık ki düşükde sonuçlandı) belirtim olmuştu. Bu ay belirtim olmadı yine pazar günü test yapmıştım. Negatif çıktı. Cuma günü doktora gideceğim ya aşılama yapacağız ya da tüp bebeğe başlayacağızÖnümüzdeki ay nasip olur inşallah canım
Üzme kendini
Belirtin var mıydı
İki gün kendimi oyalicam inşallahSuan daha 10 gun gecmemis testte cikmaz canim en az 2 gun daha beklemelisin
Aslında yapsan çıkarGünaydın kızlar , bugün veya yarın normalde adet günüm. Biraz adet sandım var gibi ama spesifik değil, gebelik başlangıcında da oluyor bu tür ağrılar. Hiçbir şey hissetmiyorum, bugün test yapmamak için kendimi zor tutuyorum.
bence garanti olsun diyorsan erken gebelik testi ile (daha hassas olduğu için belirgin çıkabilir varsa) ya da kan testi vererek kendini kaset test stresine sokmadan öğrenebilirsin. çok da erken bir vakit değil, belki varsa hcg henüz çok yüksek değilse kasette de silik çıkar. umarım bebiş vardır :)Günaydın kızlar , bugün veya yarın normalde adet günüm. Biraz adet sandım var gibi ama spesifik değil, gebelik başlangıcında da oluyor bu tür ağrılar. Hiçbir şey hissetmiyorum, bugün test yapmamak için kendimi zor tutuyorum.
kızlarrr bat gelip test yapan var mı? nasılsınızzz?Bu grup,
anne olma hayali kuran güzel kalplerin
bir araya geldiği, sevgi dolu
bir yerdir.
Umutlarımızı, tecrübelerimizi
ve dualarımızı
paylaşmak için buradayız.
Her birimizeen hayırlı zamanda
, en güzel
haberlerin gelmesini diliyoruz.
Kalpten kalbedestekle, birlikte güçlüyüz
Eki Görüntüle 3603627
Kullanıcı adı
Son Adet Tarihi
Beklenen Adet Tarihi
Gebelik durumu
Lavinn9
11 Haziran 16 Temmuz
1Annakarenina
10 Mayıs 24 Haziran @tugceZMR 1 Haziran 27 Haziran
@Hzrgk 10 Haziran ------------- @MaviRuya7 31 Mayıs 26 Haziran
@Bahar7777 15 Haziran 13 Temmuz ElizabethBennettt
7 Haziran 5 Temmuz
@behiya 4 Haziran 6 Temmuz @Kediseversarisin 31 Mayıs 30 Haziran
@34zehra34 6 Haziran ------------- @n0101 6 Haziran 4 Temmuz
@eds7 2 Haziran 1 Temmuz ladycharlotte
2 Haziran 1 Temmuz
Civcivimmm
13 Mayıs ------------- @yesilelma13 31 Mayıs 1 Temmuz
S Sofi123 5 Haziran 26 Haziran @HilalKiraz 7 Haziran 5 Temmuz
@23393 5 Haziran 10 Temmuz @selectran 31 Mayıs 23 Haziran
Herhalde bugün test alırım, haberdar ederim sizi kızlar.bence garanti olsun diyorsan erken gebelik testi ile (daha hassas olduğu için belirgin çıkabilir varsa) ya da kan testi vererek kendini kaset test stresine sokmadan öğrenebilirsin. çok da erken bir vakit değil, belki varsa hcg henüz çok yüksek değilse kasette de silik çıkar. umarım bebiş vardır :)
AMH sonucum gelmiş 2.68 doktor bana senin değerin 3.5 üstünde gelir dedi Estradiol düşük geldiği için ama ben bu aya özel bence bu durumu yaşadım çünkü az kanamam oldu normalde daha çok olurduPcosun derecesine bağlı amh 0 olup hamile kalan çok moralini bozma canım
Ona da dikkat etmeye çalışıcam artık yeme alışkanlığım kötü maalesef ama düzeltebilirim İnşllah canımBencede ya doktorlar kilo almayın diyolar ama tamamen nasip meselesi
Öncelikle geçmiş olsun umarım çocuğunuz yoksa hemen bu ay olurkuzu selam. ağır bir pkosluyum ve sadece yumurtalık görünümü ile pkos denemez. belki sadece şu anki yaşam tarzına bağlı polikistik görünüm vardır, düzelebilir. reglin üçüncü günü kan vermelisin. estradiol de kronik ve ağır pkoslarda bazen yüksek seyreder gereğinden fazla. fsh lh nasıl? ayrıca amh pkoslularda hep yüksektir folikül sayısı fazla olduğu için. umutsuzluğa kapılma, biraz dikkat etmenle görünüm azalabilir eğer sendrom değilse
fsh/lh oranın düşük gelmiş. pkos'ta daha çok yüksek bir oran oluyor ancak yine de 1'in altında olması pkos'u düşündürebilir. estradiol de, diğer değerlerin de adetin bu günleri için bence çok çok normal. özellikle AMH pkos'lu kadınlarda 4 üzerinde oluyor normalde, o yüzden bence değerleriniz kötü değil. serbest testosteron ve DHEASO4 de bakılmasını öneririm, çünkü sadece bunlara bakarak PKOS teşhisi koymak bence mümkün değil. polikistik görünümü desteklese de polikistik over sendromu demek için yeterli olduğunu düşünmüyorum. bu ayı bir atlatıp sonraki reglinizin 3. gününde bu tetkiklere de baktırmanı tavsiye ederim. bu arada evet bebişim yok olsun çok istiyorum bu ay temmuz bat, umutla bekliyorum bakalım çok teşekkürler <3Öncelikle geçmiş olsun umarım çocuğunuz yoksa hemen bu ay olurBu ay adetim gecikmesine rağmen ve adetin 4. Gününde verdim kanları AMH da 5. Gün verildi dün yani sizce büyük bir problem görünüyor mu? Doktor biraz kan sonuçlarıma dikkatli bakmadı gibi direkt pcos dedi yumurtalığa bakarak ve Estradiol sebebiyle
Üzülme canım tutacağı varsa bir kerelikte bile tutarKızlar bugün döngünün 11.günü ve yumurtlama akıntım başladı erken oluyor bu sefer sanırım ama sadece dün değerlendirdik eşim şu an başka yerde iki güne gelcek ama düğün var bu ay sanırım yakalamıycam