ElizabethBennettt ElizabethBennettt evet pik ama yeterince büyük değil dedi demek ki 20 mm olunca

nryyy nryyy kızzz gördün mü yazdıklarımı
Balımmm evet gördüm valla yazamadım kusura bakma memlekete geldim yolda internet çok çekmedi yazamadım ❤️ yumurta 18mm de çatlayan da var 25 mmde de mesela benim doktorum 23 den küçük yumurtaya olgunlaşmamış diyor öyle düşün ovü testleri de aslında bu mantık belli bi mmden sonra lh artıyor ya pik oluyor ama tabi testle yumurta hangi boyutta bilemiyoruz bize sadece yol gösteriyor . O yüzden yani senin şu an büyüyen bir yumurtan var zaten çatlayana kadar iyice olgunlaşır ❤️❤️❤️

Kızlar bugün döngünün 11.günü ve yumurtlama akıntım başladı erken oluyor bu sefer sanırım ama sadece dün değerlendirdik eşim şu an başka yerde iki güne gelcek ama düğün var bu ay sanırım yakalamıycam

Önümüzdeki ay nasip olur inşallah canım
Üzme kendini 🙏🏼
Belirtin var mıydı
Önceki gebeliklerimde (ne yazık ki düşükde sonuçlandı) belirtim olmuştu. Bu ay belirtim olmadı yine pazar günü test yapmıştım. Negatif çıktı. Cuma günü doktora gideceğim ya aşılama yapacağız ya da tüp bebeğe başlayacağız

Günaydın kızlar , bugün veya yarın normalde adet günüm. Biraz adet sandım var gibi ama spesifik değil, gebelik başlangıcında da oluyor bu tür ağrılar. Hiçbir şey hissetmiyorum, bugün test yapmamak için kendimi zor tutuyorum.

Günaydın kızlar , bugün veya yarın normalde adet günüm. Biraz adet sandım var gibi ama spesifik değil, gebelik başlangıcında da oluyor bu tür ağrılar. Hiçbir şey hissetmiyorum, bugün test yapmamak için kendimi zor tutuyorum.
bence garanti olsun diyorsan erken gebelik testi ile (daha hassas olduğu için belirgin çıkabilir varsa) ya da kan testi vererek kendini kaset test stresine sokmadan öğrenebilirsin. çok da erken bir vakit değil, belki varsa hcg henüz çok yüksek değilse kasette de silik çıkar. umarım bebiş vardır :)

🌸🤍 Bu grup, 👩🏻‍❤️‍👩🏻 anne olma hayali kuran güzel kalplerin 💞 bir araya geldiği, sevgi dolu 💗 bir yerdir.
Umutlarımızı 🌈, tecrübelerimizi 🧠 ve dualarımızı 🤲🏻 paylaşmak için buradayız. 🫶🏻
Her birimize 🤰🏻 en hayırlı zamanda 🕰️, en güzel 👶🏻 haberlerin gelmesini diliyoruz. ✨

Kalpten kalbe ❤️‍🔥 destekle, birlikte güçlüyüz 💪🏻🌿🤱🏻💫

Eki Görüntüle 3603627
:kahve:Kullanıcı adı:kahve::eek:Son Adet Tarihi:KK12::KK51:Beklenen Adet Tarihi:KK20::emir_bebek:Gebelik durumu:KK9:
Lavinn9 Lavinn9 11 Haziran16 Temmuz
nryyy nryyy 13 Haziran14 Temmuz
@aydk 13 Haziran9 Temmuz
@akantus 11 Haziran16 Temmuz
@1muamma 13 Haziran9 Temmuz
1Annakarenina 1Annakarenina 10 Mayıs24 Haziran
@tugceZMR 1 Haziran27 Haziran
@Hzrgk 10 Haziran-------------
@MaviRuya7 31 Mayıs26 Haziran
@Bahar777715 Haziran13 Temmuz
ElizabethBennettt ElizabethBennettt 7 Haziran5 Temmuz
@behiya 4 Haziran6 Temmuz
@Kediseversarisin 31 Mayıs30 Haziran
@34zehra34 6 Haziran-------------
@n0101 6 Haziran4 Temmuz
@eds7 2 Haziran1 Temmuz
ladycharlotte ladycharlotte 2 Haziran1 Temmuz
@pandelaA 31 Mayıs30 Haziran
@lunekara 1 Haziran25 Haziran
Civcivimmm Civcivimmm 13 Mayıs-------------
@yesilelma13 31 Mayıs1 Temmuz
S Sofi123 5 Haziran26 Haziran
@HilalKiraz 7 Haziran5 Temmuz
bettysbb bettysbb 4 Haziran1 Temmuz
@egeansea 9 Haziran6 Temmuz
@23393 5 Haziran10 Temmuz
@selectran 31 Mayıs23 Haziran
kızlarrr bat gelip test yapan var mı? nasılsınızzz?

bence garanti olsun diyorsan erken gebelik testi ile (daha hassas olduğu için belirgin çıkabilir varsa) ya da kan testi vererek kendini kaset test stresine sokmadan öğrenebilirsin. çok da erken bir vakit değil, belki varsa hcg henüz çok yüksek değilse kasette de silik çıkar. umarım bebiş vardır :)
Herhalde bugün test alırım, haberdar ederim sizi kızlar.

Pcosun derecesine bağlı amh 0 olup hamile kalan çok moralini bozma canım
AMH sonucum gelmiş 2.68 doktor bana senin değerin 3.5 üstünde gelir dedi Estradiol düşük geldiği için ama ben bu aya özel bence bu durumu yaşadım çünkü az kanamam oldu normalde daha çok olurdu

kuzu selam. ağır bir pkosluyum ve sadece yumurtalık görünümü ile pkos denemez. belki sadece şu anki yaşam tarzına bağlı polikistik görünüm vardır, düzelebilir. reglin üçüncü günü kan vermelisin. estradiol de kronik ve ağır pkoslarda bazen yüksek seyreder gereğinden fazla. fsh lh nasıl? ayrıca amh pkoslularda hep yüksektir folikül sayısı fazla olduğu için. umutsuzluğa kapılma, biraz dikkat etmenle görünüm azalabilir eğer sendrom değilse
Öncelikle geçmiş olsun umarım çocuğunuz yoksa hemen bu ay olur ❤️ Bu ay adetim gecikmesine rağmen ve adetin 4. Gününde verdim kanları AMH da 5. Gün verildi dün yani sizce büyük bir problem görünüyor mu? Doktor biraz kan sonuçlarıma dikkatli bakmadı gibi direkt pcos dedi yumurtalığa bakarak ve Estradiol sebebiyle

Eklentiler

• IMG_5678.webp
    IMG_5678.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 21
Öncelikle geçmiş olsun umarım çocuğunuz yoksa hemen bu ay olur ❤️ Bu ay adetim gecikmesine rağmen ve adetin 4. Gününde verdim kanları AMH da 5. Gün verildi dün yani sizce büyük bir problem görünüyor mu? Doktor biraz kan sonuçlarıma dikkatli bakmadı gibi direkt pcos dedi yumurtalığa bakarak ve Estradiol sebebiyle
fsh/lh oranın düşük gelmiş. pkos'ta daha çok yüksek bir oran oluyor ancak yine de 1'in altında olması pkos'u düşündürebilir. estradiol de, diğer değerlerin de adetin bu günleri için bence çok çok normal. özellikle AMH pkos'lu kadınlarda 4 üzerinde oluyor normalde, o yüzden bence değerleriniz kötü değil. serbest testosteron ve DHEASO4 de bakılmasını öneririm, çünkü sadece bunlara bakarak PKOS teşhisi koymak bence mümkün değil. polikistik görünümü desteklese de polikistik over sendromu demek için yeterli olduğunu düşünmüyorum. bu ayı bir atlatıp sonraki reglinizin 3. gününde bu tetkiklere de baktırmanı tavsiye ederim. bu arada evet bebişim yok olsun çok istiyorum bu ay temmuz bat, umutla bekliyorum bakalım çok teşekkürler <3

Back
X