kızlarrr heyecandan ölüyorum, biraz beyaz renkli minik akıntılarım başladı ve kasıklarımda ara ara batmalar oluyor. sindirimim de biraz hızlandı ama göğüs ağrılarım çok çok azaldı. regle 6 gün var sizce yarın kan versem nasıl olur?

Selam kızlar 🩷
Son adet tarihim 31 Mayıs
11 Haziran’da Ovitrelle vuruldum
Göğüslerim bir süredir biraz dolgun, ucuna dokununca sızlıyor
Bir de akıntım var
Akıntım su gibi şeffaftı uzun bir süre, sonra beyaz ve sarı geldi
Rengi hep değişiyor ama her gün var
Mart ayında Ovitrelle vurulduğumda bel ağrısı, kasık ağrısı, regli olacakmış gibi şiddetli ağrılar yaşamıştım
Bu sefer hiç öyle şeyler yaşamadım
Akıntı ve göğüs dolgunluğu o zaman da vardı
Bu kadar ağrısız, belirtisiz gebelik olabilir mi
Bir de ne zaman test yapayım sizce

Kızlar ben de dünkü mesajıma cevap bekliyorum 🤗
Dün akşamdan beri belimde ve göğsümde ara ara batmalar, yanmalar oluyor ama hemen geçiyor

Reglin 4. Günü verdiğim tahlillerin sonucu. Pcos olmadığını hemorajik kist olduğunu söylemişti doktor ama tahlillerimi tekrar göstermedim.
IMG_8992.webp

Bugün de pik ElizabethBennettt ElizabethBennettt @nryyy 2 gündür beraberlik var sizce bugün de devam etmeli miyim çatlamaya mı bırakayım bu akşam düğün var bide 🤦🏻‍♀️

Bu ay hep uzun pik gorduk. Gece bir daha test yap canim bakarsin siliklesir o zaman geceyi degerlendirmen gerekir yarina birakirsam catlama bu gece olursa biraz gec kalmis olursun. Ama baktin ki gece hala pik devam ediyor o zaman yarina birakirsin araya bir gun girince spermler toparlanmis oluyor

kızlarrr heyecandan ölüyorum, biraz beyaz renkli minik akıntılarım başladı ve kasıklarımda ara ara batmalar oluyor. sindirimim de biraz hızlandı ama göğüs ağrılarım çok çok azaldı. regle 6 gün var sizce yarın kan versem nasıl olur?

Acele ediyosun yinee 2 guncuk beklee 4 gun kala kan ver canimm

Sadece estradiol yuksek gelmis buna bakarak pcos teshisi konulamaz bence bir de testosteron ve dheas hormonlarina baktir canim. Diger degerlerin masallah iyi fsh amh ve tsh en onemlisi sen canini hic sikmadan denemeye devam et
Ay inşallah ya canımı sıktı gereksiz yere inşallah sağlıklı beslenirsem yumurtalarımı da beslersem güzel sonuçlar alırım 🥰

Kızlar ben de dünkü mesajıma cevap bekliyorum 🤗
Dün akşamdan beri belimde ve göğsümde ara ara batmalar, yanmalar oluyor ama hemen geçiyor
Bende bu ay çok belirti yaşadım ama olmadı oyüzden kendini üzmemek için beklemeni öneririm. İnşallah güzel haberi alırsın 😍

Merhaba kızlar. Uzun zamandır yazamadım, biraz da bekleyiş sürecine ara verdim, mental yorgunluk geldi çünkü. Bu ay hsg çektirecektim olmadı, temmuza kaldı -- yani o kadar umutsuzum yine olmayacağından -- ama dün içimde küçücük bir umut yeşerdi, hayatımda ilk defa yumurtlama kanaması gördüm. Tam yumurtlama gününde hafif pembemsi lekelenmem oldu, sadece bir defaya mahsus. Chatgpt ye sordum, yüksek ihtimalle yumurtlama kanaması dedi. Sizde böyle bir şey oldu mu hiç? Çünkü ben yumurtalarımın büyüyüp çatlamadığından şüpheleniyorum da...

Bende bu ay çok belirti yaşadım ama olmadı oyüzden kendini üzmemek için beklemeni öneririm. İnşallah güzel haberi alırsın 😍

İnşallah canım 🥰
Ben de geçen aylarda çok belirti yaşamıştım ama gebelik oluşmadı
Bu ay göğüs dolgunluğu ve akıntı dışında belirti yok
Dünden beri hafif batma olmaya başladı ama hemen geçiyor
Bu kadar belirtisiz gebelik olabilir mi göreceğim birkaç gün sonra

Back
X