Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence büyüyor işte o aşamada. Bu ay benimde ovülasyon testlerim koyu gidiyor. Çörek otu küründen olabilir mi diye düşündüm
Hahahaha emin ol böylesi daha iyi
Selam kızlar
Son adet tarihim 31 Mayıs
11 Haziran’da Ovitrelle vuruldum
Göğüslerim bir süredir biraz dolgun, ucuna dokununca sızlıyor
Bir de akıntım var
Akıntım su gibi şeffaftı uzun bir süre, sonra beyaz ve sarı geldi
Rengi hep değişiyor ama her gün var
Mart ayında Ovitrelle vurulduğumda bel ağrısı, kasık ağrısı, regli olacakmış gibi şiddetli ağrılar yaşamıştım
Bu sefer hiç öyle şeyler yaşamadım
Akıntı ve göğüs dolgunluğu o zaman da vardı
Bu kadar ağrısız, belirtisiz gebelik olabilir mi
Bir de ne zaman test yapayım sizce
Bugün de pikElizabethBennettt @nryyy 2 gündür beraberlik var sizce bugün de devam etmeli miyim çatlamaya mı bırakayım bu akşam düğün var bide
![]()
23 ündeydi 31 mayısta adet gördüm 23 24 günde bir adet oluyorum
kızlarrr heyecandan ölüyorum, biraz beyaz renkli minik akıntılarım başladı ve kasıklarımda ara ara batmalar oluyor. sindirimim de biraz hızlandı ama göğüs ağrılarım çok çok azaldı. regle 6 gün var sizce yarın kan versem nasıl olur?
dayanamıyorumm, sabırsızca markette bir şeyler isteyen çocuklar gibiyimAcele ediyosun yinee 2 guncuk beklee 4 gun kala kan ver canimm
Ay inşallah ya canımı sıktı gereksiz yere inşallah sağlıklı beslenirsem yumurtalarımı da beslersem güzel sonuçlar alırımSadece estradiol yuksek gelmis buna bakarak pcos teshisi konulamaz bence bir de testosteron ve dheas hormonlarina baktir canim. Diger degerlerin masallah iyi fsh amh ve tsh en onemlisi sen canini hic sikmadan denemeye devam et
Haha çok tatlısın inşallah istediğin güzel haberi alırsın ama bende acele ettim gereksiz stres oluyor insan biraz unutmayı dene ve bekle biraz daha bencedayanamıyorumm, sabırsızca markette bir şeyler isteyen çocuklar gibiyimtamam 2 gün güzel bir süre
![]()
Bende bu ay çok belirti yaşadım ama olmadı oyüzden kendini üzmemek için beklemeni öneririm. İnşallah güzel haberi alırsınKızlar ben de dünkü mesajıma cevap bekliyorum
Dün akşamdan beri belimde ve göğsümde ara ara batmalar, yanmalar oluyor ama hemen geçiyor
Kızlar ben de dünkü mesajıma cevap bekliyorum
Dün akşamdan beri belimde ve göğsümde ara ara batmalar, yanmalar oluyor ama hemen geçiyor
Arada kasık ağrısı çoğunlukla bel ağrısı akıntı oluyor geçen gün başıma ağrı girdi felan ara ara oluyo böyle belirtilerimGec dollenme olma ihtimalina karsi 2 gun sonra tekrar yapin o zaman ama normal sartlarda suan cikmasi lazim regl gecikmis. Belirti var mi hic??
umarım unutabilirimHaha çok tatlısın inşallah istediğin güzel haberi alırsın ama bende acele ettim gereksiz stres oluyor insan biraz unutmayı dene ve bekle biraz daha bence![]()
Bende bu ay çok belirti yaşadım ama olmadı oyüzden kendini üzmemek için beklemeni öneririm. İnşallah güzel haberi alırsın![]()