fsh/lh oranın düşük gelmiş. pkos'ta daha çok yüksek bir oran oluyor ancak yine de 1'in altında olması pkos'u düşündürebilir. estradiol de, diğer değerlerin de adetin bu günleri için bence çok çok normal. özellikle AMH pkos'lu kadınlarda 4 üzerinde oluyor normalde, o yüzden bence değerleriniz kötü değil. serbest testosteron ve DHEASO4 de bakılmasını öneririm, çünkü sadece bunlara bakarak PKOS teşhisi koymak bence mümkün değil. polikistik görünümü desteklese de polikistik over sendromu demek için yeterli olduğunu düşünmüyorum. bu ayı bir atlatıp sonraki reglinizin 3. gününde bu tetkiklere de baktırmanı tavsiye ederim. bu arada evet bebişim yok olsun çok istiyorum bu ay temmuz bat, umutla bekliyorum bakalım çok teşekkürler <3
Canım FSH lh değer aralığı >1 olursa pcos düşünülebilir diye biliyorum ama yani o da desteklemiyor bende 2 kanda da 1 in altında TSH falanda iyi 1.900 küsür şuan yeni olan AMH da çok şükür 2.68 geldi yani 6 ay önce bakıldığımda da Pcos görünürdü diye düşünüyorum yaşımda 28e gidiyor küçükte değilim ki yeni ortaya çıksın. İnşallah geçici bir şeydir soğan kürü yapacağım birde ısırgan otu çayı içmeye başladım umarım destekleri olur. Senin içinde kendim içinde dua edeceğim Allahım aratmasın kimseyi daha 3 aydır deniyoruz gerçekten şimdi anlamaya başladım diğer insanları yıllarca deneyipte olmayanlara Allahım tez vakitte bebişlerine kavuştursun inşallah ❤️

Canım FSH lh değer aralığı >1 olursa pcos düşünülebilir diye biliyorum ama yani o da desteklemiyor bende 2 kanda da 1 in altında TSH falanda iyi 1.900 küsür şuan yeni olan AMH da çok şükür 2.68 geldi yani 6 ay önce bakıldığımda da Pcos görünürdü diye düşünüyorum yaşımda 28e gidiyor küçükte değilim ki yeni ortaya çıksın. İnşallah geçici bir şeydir soğan kürü yapacağım birde ısırgan otu çayı içmeye başladım umarım destekleri olur. Senin içinde kendim içinde dua edeceğim Allahım aratmasın kimseyi daha 3 aydır deniyoruz gerçekten şimdi anlamaya başladım diğer insanları yıllarca deneyipte olmayanlara Allahım tez vakitte bebişlerine kavuştursun inşallah ❤️
biz 1 yıldır deniyoruz ve çok istiyoruz artık. çok teşekkür ederim, duygulandımmm <3 ben fsh/lh oranı 1-2 arasında bir değer olmalı 2'yi çok aşarsa zaten pkos ama çok düşükse de şüphe uyandırabilir, takip edilmeli diye biliyorum ama yanılıyor da olabilirim elbette. internetten de bak istersen. yine de bana değerlerin çok iyi geldi, geçici bir polikistik görünüm olduğunu düşündüm. ben testere dişli aslan pençesi çayı içiyorum, bir araştırıp kullan istersen :)

Ben ilk gebeliğimde soğan kürü yaptım canım ve faydasının olduğunu düşünüyorum. Ama yaptığın ay gebelik düşünmüyor olman lazım. O ay korunacaksın. O ay kürle olduğun adette kist iltihap ne varsa dökülüyor. Sonraki döngüde tekrar deneyeceksin. Hemen bir sonraki ay hamile kalmıştım ben. Ama kesinlikle doktorunuza danışın bu benim tecrübemdi🫶🏻

biz 1 yıldır deniyoruz ve çok istiyoruz artık. çok teşekkür ederim, duygulandımmm <3 ben fsh/lh oranı 1-2 arasında bir değer olmalı 2'yi çok aşarsa zaten pkos ama çok düşükse de şüphe uyandırabilir, takip edilmeli diye biliyorum ama yanılıyor da olabilirim elbette. internetten de bak istersen. yine de bana değerlerin çok iyi geldi, geçici bir polikistik görünüm olduğunu düşündüm. ben testere dişli aslan pençesi çayı içiyorum, bir araştırıp kullan istersen :)
Hepimiz duygusal birer civcivler gibiyiz haha 😍 ChatGPT kullanıyorum sağ olsun yönlendiriyor 🤣 oran 1 den büyükse pcos düşünülür diye söylüyor güveniyorum ona hahah. Bende geçici olduğunu düşünüyorum 🙏🏻 çayın adıda değişikmiş onu da bir araştırayım ☺️

Ben ilk gebeliğimde soğan kürü yaptım canım ve faydasının olduğunu düşünüyorum. Ama yaptığın ay gebelik düşünmüyor olman lazım. O ay korunacaksın. O ay kürle olduğun adette kist iltihap ne varsa dökülüyor. Sonraki döngüde tekrar deneyeceksin. Hemen bir sonraki ay hamile kalmıştım ben. Ama kesinlikle doktorunuza danışın bu benim tecrübemdi🫶🏻
Yaa inşallah bana da faydası olur 😍 dediğin de mantıklıymış acaba korunsam mı ya da benim düşüncem yumurtlama zamanına gelince bırakmaktı ama bilemedim ne yapsam

Yaa inşallah bana da faydası olur 😍 dediğin de mantıklıymış acaba korunsam mı ya da benim düşüncem yumurtlama zamanına gelince bırakmaktı ama bilemedim ne yapsam
Mantık olarak şöyle düşün. İçtiğin şeylerin faydası olması için, atılması için adet olmanda yarar var. Bir döngü geçirmeni tavsiye ederim tabii🥰

Mantık olarak şöyle düşün. İçtiğin şeylerin faydası olması için, atılması için adet olmanda yarar var. Bir döngü geçirmeni tavsiye ederim tabii🥰
Haklısın canım inşallah içebilirsem demeyeceğim yoksa diğer takviyelerim ile bu ay denerim 🥰

Öncelikle geçmiş olsun umarım çocuğunuz yoksa hemen bu ay olur ❤️ Bu ay adetim gecikmesine rağmen ve adetin 4. Gününde verdim kanları AMH da 5. Gün verildi dün yani sizce büyük bir problem görünüyor mu? Doktor biraz kan sonuçlarıma dikkatli bakmadı gibi direkt pcos dedi yumurtalığa bakarak ve Estradiol sebebiyle

Sadece estradiol yuksek gelmis buna bakarak pcos teshisi konulamaz bence bir de testosteron ve dheas hormonlarina baktir canim. Diger degerlerin masallah iyi fsh amh ve tsh en onemlisi sen canini hic sikmadan denemeye devam et

IMG_0807.webp
Kızlar test yaptım ama yumurtlama akıntısından bu yana 11 gün geçmiş oluyor erken mi hala bilemiyorum

Bugün de pik ElizabethBennettt ElizabethBennettt nryyy nryyy 2 gündür beraberlik var sizce bugün de devam etmeli miyim çatlamaya mı bırakayım bu akşam düğün var bide 🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• IMG_1746.webp
    IMG_1746.webp
    152,6 KB · Görüntüleme: 27
Back
X