Kızlar size bir sorum olacak. Normalde dün regl olmam gerekiyordu. Hala gelen giden yok. 4-5 gün öncesine kadar bel kasık ağrısı vardı adet olacağım kesin dedim. Ama dünden beri göğüs hassasiyeti başladı. Önceden regl öncesi dönemimde göğüs hassasiyeti olurdu ama son birkaç aydır olmuyordu. Bu ay 2-3 gün bal çörek otu tarçın yemiştim. Göğüs hassasiyeti o yüzden olmuş olabilir mi. Birde bu ay spora başladım spor yapıp regl gecikmesi yaşayan var mı?
Canımmm diğer topikten hatırladın mı beni? Geçen ay gebelik olmamış mıydı? Ay ben yanlış mı hatırlıyorum?

Canım bugün reglin gelmediyse bi gebelik testi yapsana sanmıyorum sporun geciktireceğini ben hep yapıyorum öyle bi sorun yaşamadım
Yapmaya korkar oldum artık sürekli yalancı pozitif görüp üzülüyorum. Birkaç gün bekleyip yapayım diye düşünüyorum dayanabilirsem. 🙃

Çok üzüldüm bebeğim. Sağlık olsun yumurtlama gününü hatırlıyor musun?
Bu ay hiç takip etmedim aşkım ya. Geçen ay yalancı pozitifi gördükten sonra karar vermiştim bu ay takip etmiycem kendime odaklanacağım spora başlayacağım diye öyle de yaptım. Ağrılarım vardı geliyor sanırım dedim ama baktım gelen giden yok yine kendimi burda buldum🤭

Bu ay hiç takip etmedim aşkım ya. Geçen ay yalancı pozitifi gördükten sonra karar vermiştim bu ay takip etmiycem kendime odaklanacağım spora başlayacağım diye öyle de yaptım. Ağrılarım vardı geliyor sanırım dedim ama baktım gelen giden yok yine kendimi burda buldum🤭
Kafan tamda rahatlamışken neden olmasın😍 varsa testin yap kuzum. Belki bu ay o aydır🥹🥹🥹

Çok üzüldüm bebeğim. Sağlık olsun yumurtlama gününü hatırlıyor musun?
Sen ne yaptın ne durumdasın
Kafan tamda rahatlamışken neden olmasın😍 varsa testin yap kuzum. Belki bu ay o aydır🥹🥹🥹
İnşallah yaa çok istiyorum ama testlere de güvenemiyorum ki. 1 tane Laboquick kaset test var yarın ilk idrarla mı yapsam şimdi yapsam çıkar mı ki

Sen ne yaptın ne durumdasın
İnşallah yaa çok istiyorum ama testlere de güvenemiyorum ki. 1 tane Laboquick kaset test var yarın ilk idrarla mı yapsam şimdi yapsam çıkar mı ki
Gecikme yaşıyorsan çıkar mutlaka varsa bugün kesin çıkar😍 ya ben emin değilim 9. Günüm bugün innovita içinden çıkan hcg testi yaptım. 2 gün önce yapmıştm tertemizdi bugün silik çıktı ama bilemiyorum yalancı olabilir umutlanmadım açıkçası

Gecikme yaşıyorsan çıkar mutlaka varsa bugün kesin çıkar😍 ya ben emin değilim 9. Günüm bugün innovita içinden çıkan hcg testi yaptım. 2 gün önce yapmıştm tertemizdi bugün silik çıktı ama bilemiyorum yalancı olabilir umutlanmadım açıkçası
Ayy hadi inşallah ya ben yaptım negatif çıktı şimdi ama inşallah seninki pozitiftir kuzum ya🥰

Canim bir daha yap mutlaka bir kaç güne daha net çıkar çizgi inşallah hamilesindir☺️

Kızlar ben yine umutlanamıyorum ne bileyim yerleşme kanaması oldu ilkinde bunda hiç bir şey yok.

Atsana buraya beybiii

Back
X