Erken gebelik testin yok mu bebeğim? Kırmızılar gelmeden umut hep var. Ben kendimden emin değilim ya teste güvenim yok. İdrarı hemen döktüm biraz toplansın awox var onu yapıcam🥲
Bu ay gebelik testi bile almamıştım o kadar umudum yok yani bu yaptığım da geçen aydan kalmıştı. Biraz daha bekleyeyim gelir sanırım gelmezse direk gider kan veririm. Ama senin ki silik çıkmış gün gün takip et koyulaşma olursa ki inşallah olur kan verip netleştirirsin bebeğim pozitif düşün. 🥰

Eklentiler

• IMG_9724.webp
    IMG_9724.webp
    22 KB · Görüntüleme: 65
Bu ay gebelik testi bile almamıştım o kadar umudum yok yani bu yaptığım da geçen aydan kalmıştı. Biraz daha bekleyeyim gelir sanırım gelmezse direk gider kan veririm. Ama senin ki silik çıkmış gün gün takip et koyulaşma olursa ki inşallah olur kan verip netleştirirsin bebeğim pozitif düşün. 🥰
İnşallah sen de ben de burdaki tüm kız kardeşlerim hepimiz bu güzel haberi alırız sağlıkla🌸🙏🏻

Benim 23 ünde çatlama oldu kuzum 27 sinde tekrar pik gördüm benim bu ay durumlar değişik 🤣
2 defa mı yumurtladım kuzu acaba? Değerlendirseydin hemen🤗 öyle de olsa bat ilk yumurtlamaya göre hesaplanır
Ayy ben çatlardım merakımdan🤣
2. Gebelik ve ilki kayıp olunca insan endişeleniyor bir de testin hassasiyeti ne derece bilmiyorum. Çok küçüktür ama şimdi . Tatile gitme konusunda endişelenmeli miyim? 😕
Ayyy hamilesin ya
İnşallah bebeğim bat bana yakın olanlar kimlerdi? Çatlama sonrası 9. Gün bugün

Son düzenleme:
2 defa mı yumurtladım kuzu acaba? Değerlendirseydin hemen🤗 öyle de olsa bat ilk yumurtlamaya göre hesaplanır

2. Gebelik ve ilki kayıp olunca insan endişeleniyor bir de testin hassasiyeti ne derece bilmiyorum. Çok küçüktür ama şimdi . Tatile gitme konusunda endişelenmeli miyim? 😕

Maşallah baya belirgin de test 9 günde çok iyi çıkmış ☺️ benim daha 14 gün var

Ben aşkım normalden 4 ünde regl olmam gerekiyor ama işte garip şeyler yaşıyorum

Ovulasyon testi hala pike yakın çıkıyor normalde daha koyu şimdi biraz silik oldu buraya yükleyince

Eklentiler

• IMG_5232.webp
    IMG_5232.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 58
Back
X