Kızlar merhaba görüşlerinize ihtiyacım vaaar 😪 son adet başlangıç tarihim 10 temmuz 19 temmuzda kadın doğuma gittim ve yumurtalarımı gördü mm söyledi mm takibini tahmini olarak yaptım günlük ortalama büyüme sayısına göre ve akıntı kasık agrısı gibi belirtiler sonucu 22 temmuzda yumurtalarımın çatladığını düşünüyorum ama genel olarak yumurtalarım büyüyormu çatlıyor mu merak ettiğim için PROGESTERON tahlili yaptırmak istedim ve bu sabah tahlil yaptırdım son adet günüme göre bat 8- 9 ağustos çatlamaya göre hesaplarsak çatlamadan 14 gün sonra regli diyorlar ya bat 6 ağustos gibi düşünüyorum. Normalde reglilerim düzenlidir son adet tarihime uygun ilerler. Bugün progesteron testi için kan vermeye gitmişken beta hcgyede baktırayım dedim beta 2,30 progesteron 16,90 çıktı. Daha öne şüphelenip yine adet tarihimden 3 5 gün önce teste gitmiştim 1.20 çıkmıştı hcg değerim ondan bir yıl öncede genel kan tahlili yaptırdığımda yine 1.20ydi hcg şuan böyle 2.30 çıkınca acaba yükselmeye başlıyor mu diye düşündüm ama chat gbt yumurtlamadan sonraki 8. güne göre değer düşük diyor siz ne dersiniz 😔

Kızlar merhaba görüşlerinize ihtiyacım vaaar 😪 son adet başlangıç tarihim 10 temmuz 19 temmuzda kadın doğuma gittim ve yumurtalarımı gördü mm söyledi mm takibini tahmini olarak yaptım günlük ortalama büyüme sayısına göre ve akıntı kasık agrısı gibi belirtiler sonucu 22 temmuzda yumurtalarımın çatladığını düşünüyorum ama genel olarak yumurtalarım büyüyormu çatlıyor mu merak ettiğim için PROGESTERON tahlili yaptırmak istedim ve bu sabah tahlil yaptırdım son adet günüme göre bat 8- 9 ağustos çatlamaya göre hesaplarsak çatlamadan 14 gün sonra regli diyorlar ya bat 6 ağustos gibi düşünüyorum. Normalde reglilerim düzenlidir son adet tarihime uygun ilerler. Bugün progesteron testi için kan vermeye gitmişken beta hcgyede baktırayım dedim beta 2,30 progesteron 16,90 çıktı. Daha öne şüphelenip yine adet tarihimden 3 5 gün önce teste gitmiştim 1.20 çıkmıştı hcg değerim ondan bir yıl öncede genel kan tahlili yaptırdığımda yine 1.20ydi hcg şuan böyle 2.30 çıkınca acaba yükselmeye başlıyor mu diye düşündüm ama chat gbt yumurtlamadan sonraki 8. güne göre değer düşük diyor siz ne dersiniz 😔
Bunu adet günü gelmeden bilemeyiz canım , beta su an negatif ama tutunup artabilir bilmiyoruz chate göre lütfen moralini bozma aptal bir yapay zeka sadece 🫶 moralini yüksek tut az kalmış zaten

Yerleşme olmasın canım çok mu yoğun?
Nasıl bir kanama adet olduğuna emin misin canım belki yerleşmedir
Dün tam yerleşme kanaması gibi bir akıntı geldi sonra kesildi çok heveslenmiştim. Bugün sabah ağrıyla uyandım artık kırmızıya dönük geldi. Ped taktım yavaş yavaş sökülmeye başladım ☹️

Canım 2 gün sonra tekrar kan ver bakalım en azından 5 falan olursa gebelik ama düşüş veya aynı kalırsa ya kimyasal gebelik ya da gebelik yok

Dün tam yerleşme kanaması gibi bir akıntı geldi sonra kesildi çok heveslenmiştim. Bugün sabah ağrıyla uyandım artık kırmızıya dönük geldi. Ped taktım yavaş yavaş sökülmeye başladım ☹️
hayal kırıklığını anlıyorum ama adet olmak da bir nimet ❤️ umarım sondur öbür ay bebeğin gelir inşallah

Kızlar bende ovulasyon testleri pike yakın çıkınca bi gebelik testi yapim dedim ama beyaz çizgi çıktı sadece bilmiyorum burda belli oluyor mu

Eklentiler

• IMG_5227.webp
    IMG_5227.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 42
2 defa mı yumurtladım kuzu acaba? Değerlendirseydin hemen🤗 öyle de olsa bat ilk yumurtlamaya göre hesaplanır

2. Gebelik ve ilki kayıp olunca insan endişeleniyor bir de testin hassasiyeti ne derece bilmiyorum. Çok küçüktür ama şimdi . Tatile gitme konusunda endişelenmeli miyim? 😕

İnşallah bebeğim bat bana yakın olanlar kimlerdi? Çatlama sonrası 9. Gün bugün
Ayy sonunda grupta bir gebelik ihtimaliii❤️ Inşallah doğrudur testin sonucu. Bence tatile gideceksen şimdiden kan ver canım ona göre dikkatli olursun. Gerçi daha erken sanki ama bariz bir pembiş çizgi var. 😍
Benim de pik 23'ü, bat 6 Ağustos.

Maşallah baya belirgin de test 9 günde çok iyi çıkmış ☺️ benim daha 14 gün var
İnşallah sağlıkla oluşsun kuzum benim. 14 gün sonra güzel haberlerini alırız💜🙏🏻
Ben aşkım normalden 4 ünde regl olmam gerekiyor ama işte garip şeyler yaşıyorum
Bence bir test yapmalısın? Benim de 4ü
Ovulasyon testi hala pike yakın çıkıyor normalde daha koyu şimdi biraz silik oldu buraya yükleyince
Gebelikte de koyulaşıyor test mi yapsan acaba? 🥰🥹
Baya net duruyor aslında. Hayırlı olsun tebrik ederimmmmmm🤓 belirti vs var mıydı
Ay kuzum belirti yok zaten olması için de çok erken değil mi? Sadece belirti olarak gaz+mide yanması+meme hassasiyeti diyebilirim bunlar ilk gebeliğimde oldu ama geçen ayda olmuştu mesela bilemedim belirti olur mu?🫠
Acaba kimyasal mı oldu çok erken ama kuzum. Ya da erken yumurtladın.
Kızlar bende ovulasyon testleri pike yakın çıkınca bi gebelik testi yapim dedim ama beyaz çizgi çıktı sadece bilmiyorum burda belli oluyor mu
Ben beyazlık göremedim kalitesi düşmüş olabilir
Dpo 7.gün belirti falan da yok malesef.. bat 6 Ağustos
Ben dpo 7 de yaptım tertemizdi 9 da çıktı silik🥰

Ayy sonunda grupta bir gebelik ihtimaliii❤️ Inşallah doğrudur testin sonucu. Bence tatile gideceksen şimdiden kan ver canım ona göre dikkatli olursun. Gerçi daha erken sanki ama bariz bir pembiş çizgi var. 😍
Benim de pik 23'ü, bat 6 Ağustos.
Ayyy inşallah duam burdaki tüm kız kardeşlerimle birlikte gebelik haberi almak💜🤗🧿

İnşallah sağlıkla oluşsun kuzum benim. 14 gün sonra güzel haberlerini alırız💜🙏🏻

Bence bir test yapmalısın? Benim de 4ü

Gebelikte de koyulaşıyor test mi yapsan acaba? 🥰🥹

Ay kuzum belirti yok zaten olması için de çok erken değil mi? Sadece belirti olarak gaz+mide yanması+meme hassasiyeti diyebilirim bunlar ilk gebeliğimde oldu ama geçen ayda olmuştu mesela bilemedim belirti olur mu?🫠

Acaba kimyasal mı oldu çok erken ama kuzum. Ya da erken yumurtladın.

Ben beyazlık göremedim kalitesi düşmüş olabilir

Ben dpo 7 de yaptım tertemizdi 9 da çıktı silik🥰
Aynen canım olabilir ben bi kaç gün daha bekliyim bakalım daha çatlamanın üzerinden 7 gün geçti muhtelemen regl olursam o da gecikecek

Aminn canım ne güzel söyledin, umarım buralar sağlıklı gebelik haberleriyle dolar ve gebelik sürecinde de birbirimize destek oluruz😍❤️🙏
Teşekkür ederim canın benim❤️ ben elimden geldiğince stres yapmamaya çalıştım ama bazen yaptığımda oldu ama hep şunu söyledim olsun bir sonraki aya belki olur 🥹

Teşekkür ederim canın benim❤️ ben elimden geldiğince stres yapmamaya çalıştım ama bazen yaptığımda oldu ama hep şunu söyledim olsun bir sonraki aya belki olur 🥹
En güzel düşünce bu zaten, tevekkül etmek🙏 Allah bir an önce sağlıklı bebiş versin kucağımıza amin❤️
Kan testi vermeyi düşünüyor musun peki🙃

Back
X