Giremedim tek tek okuyordum ayyy çok sevindimmm yaaaa tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerler kız hemen kan versene catlardim ben
Ayy teşekkür ederim kuzum 9. Gün ve beta düşüktür diye düşünüyorum. 5 gün var Çatlama tarihi net belli aslında ama bu kadar erken beklemiyordum çıkmasını. Ne güzel kafaö rahattı ya şimdi stres yüklendi

Günaydın canım hanımlar♥️ Gününüz, haftanız güzel geçiyordur umarım. Cherie Cherie yaptım canım benim ve hala inanamıyorum, bugün evlilik yıl dönümümüz.🥹🥹
Ay maşallah nasıl güzel nasip etmiş Allah mutluluklar diliyorum seneye bebişinisle beraber kutlarsınız inşallah gözün aydın canım

Benimde 19-20 temmuz pik 21 de çatladı yumurtam geç çatladı 2 gün sürdü pik ama ben çok sık değerlendirdim hatta kocamı dolaba kaldırıyım mı diye sordum burda😍 en son çatladığı günde değerlendirdim😍 eşime bu ay bir takviye aldım destekleyici değerlendirme konusunda bana hiç sorun çıkarmadı. Ona bağladım bence kaliteyi arttırdı.

Belirti olarakta sadece bir kaç defa mide yanmam oldu ki ilk gebeliğimde de tek belirtim o olmuştu. Dün arkadaşıma sarılınca ya sen yanıyorsun dedi ki daha yeni duş alıp yanına gitmiştim yakın oturuyoruz. Batma hissi olmadı hiç. İlk gebeliğimde de kürtaj oluncaya kadar hiç bir belirtim oluşmadı

Dualarım sizinle. Canı gönülden bunu diliyorum her biriniz için. 🥰🧿🙏🏻 uzun süre kimseye söylemeyi düşünmüyorum ama burdaki kız kardeşlerime haber vermeyi istedim çünkü ben gebelik haberi veren burdaki herkes için aşırıııııı mutlu oluyorum ve bu beni motive ediyordu. 🤗
Kuzum 2 gün pik geç çatlama olmuyor♥️ sağlıkla al kucağına inşallah hafif geçer süreç rahat ve konforlu bir gebelik diliyorum 🌸

Ay maşallah nasıl güzel nasip etmiş Allah mutluluklar diliyorum seneye bebişinisle beraber kutlarsınız inşallah gözün aydın canım
Amin canım çok çok teşekkür ederim🥹♥️ Rabbim güzel haberlerimizi peş peşe vermeyi nasip etmiştir inşallah da en kısa sürede seninkini de öğrenebiliriz.🤲🏼🥰♥️

Adetime 8 gün var. 14 Temmuz adet başıydı ovülasyon testine göre 23 Temmuz pik oldu. Valla test yaptım az önce çıkmadı 😀 testin yorumlarında adete 8 gün kala çıktı diyenleri okuyunca gaza geldim de insan da böyle bekleyince umutlanıyor valla.

Merhabalar burada çoğunlukla gebelik testi yerine ovulasyon testi yapanları görüyorum lh düzeyi belirleyici midir her zaman? Zaten vücutta dalgalanıyor sürekli ama gebelikte kesin koyulaşır mı?

İnşallah sağlıkla oluşsun kuzum benim. 14 gün sonra güzel haberlerini alırız💜🙏🏻

Bence bir test yapmalısın? Benim de 4ü

Gebelikte de koyulaşıyor test mi yapsan acaba? 🥰🥹

Ay kuzum belirti yok zaten olması için de çok erken değil mi? Sadece belirti olarak gaz+mide yanması+meme hassasiyeti diyebilirim bunlar ilk gebeliğimde oldu ama geçen ayda olmuştu mesela bilemedim belirti olur mu?🫠

Acaba kimyasal mı oldu çok erken ama kuzum. Ya da erken yumurtladın.

Ben beyazlık göremedim kalitesi düşmüş olabilir

Ben dpo 7 de yaptım tertemizdi 9 da çıktı silik🥰
Ayy canim bi kan ver inşallah vardır 🥰

Back
X