Kuzum bende hep silik çıkardı innovita ama sendeki baya belli gibi hadi inşallah vardirTelefondan foto atamıyorum çok yüksek diyor. Ss alıp atıyorum haliyle kalite baya düşüyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum bende hep silik çıkardı innovita ama sendeki baya belli gibi hadi inşallah vardirTelefondan foto atamıyorum çok yüksek diyor. Ss alıp atıyorum haliyle kalite baya düşüyor![]()
Canım axow yaptım gebelik var sanırım cuma randevu aldım bakalımKuzum bende hep silik çıkardı innovita ama sendeki baya belli gibi hadi inşallah vardir
Giremedim tek tek okuyordum ayyy çok sevindimmm yaaaa tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerler kız hemen kan versene catlardim benCanım axow yaptım gebelik var sanırım cuma randevu aldım bakalım![]()
Ayy teşekkür ederim kuzum 9. Gün ve beta düşüktür diye düşünüyorum. 5 gün var Çatlama tarihi net belli aslında ama bu kadar erken beklemiyordum çıkmasını. Ne güzel kafaö rahattı ya şimdi stres yüklendiGiremedim tek tek okuyordum ayyy çok sevindimmm yaaaa tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerler kız hemen kan versene catlardim ben
Kız bu gölge baya koyu kan ver bence varTelefondan foto atamıyorum çok yüksek diyor. Ss alıp atıyorum haliyle kalite baya düşüyor![]()
Aşkım çatlamış bu kademeli düşüyor lh ilişkiye devam et bence senOvulasyon testi hala pike yakın çıkıyor normalde daha koyu şimdi biraz silik oldu buraya yükleyince
Yarın direkt kan vericem balım bakalım ne çıkacakBebeğim lh testi bayağı koyu ben de merak ettim diğer testinde yıpranmadan bir şey göremedim. Tekrarlayabilme şansım var mı? Ayy inşallah birlikte beklediğim 2. Kişi de sendin. Sıra senin güzel haberinde![]()
Bilmiyorum bebeğim bugün gebelik testin de de çook silik bi çizgi görünce yarın kan vereyim dedim bakalım nolucakAşkım çatlamış bu kademeli düşüyor lh ilişkiye devam et bence sen
Ay maşallah nasıl güzel nasip etmiş Allah mutluluklar diliyorum seneye bebişinisle beraber kutlarsınız inşallah gözün aydın canımGünaydın canım hanımlarGününüz, haftanız güzel geçiyordur umarım.
Cherie yaptım canım benim ve hala inanamıyorum, bugün evlilik yıl dönümümüz.
![]()
Canımbenim ya rahat ol kesin varBen şu an emin olamıyorum ancak kan verip netice alırsam içim rahat edecek sanırım ama burası bana o kadar iyi geldi ki ilk sizinle paylaşmak istedim.![]()
Kız hadi inşallah şöyle peş peşe verin hepiniz hamilelik haberlerini ya neşelensin şurası az dahaBilmiyorum bebeğim bugün gebelik testin de de çook silik bi çizgi görünce yarın kan vereyim dedim bakalım nolucak
İnşşalaah hepimiz güzel haberlerle ağustosu kapatırız bitanemKız hadi inşallah şöyle peş peşe verin hepiniz hamilelik haberlerini ya neşelensin şurası az daha![]()
Kuzum 2 gün pik geç çatlama olmuyorBenimde 19-20 temmuz pik 21 de çatladı yumurtam geç çatladı 2 gün sürdü pik ama ben çok sık değerlendirdim hatta kocamı dolaba kaldırıyım mı diye sordum burdaen son çatladığı günde değerlendirdim
eşime bu ay bir takviye aldım destekleyici değerlendirme konusunda bana hiç sorun çıkarmadı. Ona bağladım bence kaliteyi arttırdı.
Belirti olarakta sadece bir kaç defa mide yanmam oldu ki ilk gebeliğimde de tek belirtim o olmuştu. Dün arkadaşıma sarılınca ya sen yanıyorsun dedi ki daha yeni duş alıp yanına gitmiştim yakın oturuyoruz. Batma hissi olmadı hiç. İlk gebeliğimde de kürtaj oluncaya kadar hiç bir belirtim oluşmadı
Dualarım sizinle. Canı gönülden bunu diliyorum her biriniz için.uzun süre kimseye söylemeyi düşünmüyorum ama burdaki kız kardeşlerime haber vermeyi istedim çünkü ben gebelik haberi veren burdaki herkes için aşırıııııı mutlu oluyorum ve bu beni motive ediyordu.
![]()
Canım hiç belli değil gebelik testi görünmüyor burdanKızlar tekrae test yaptım ovulasyon testi pik gebeliktede gözle görülür bir gölge var ne diyosunuz![]()
Amin canım çok çok teşekkür ederimAy maşallah nasıl güzel nasip etmiş Allah mutluluklar diliyorum seneye bebişinisle beraber kutlarsınız inşallah gözün aydın canım
Innovitiami bu ayyy bu tam bi fiyaskoTelefondan foto atamıyorum çok yüksek diyor. Ss alıp atıyorum haliyle kalite baya düşüyor![]()
Ayy canim bi kan ver inşallah vardırİnşallah sağlıkla oluşsun kuzum benim. 14 gün sonra güzel haberlerini alırız
Bence bir test yapmalısın? Benim de 4ü
Gebelikte de koyulaşıyor test mi yapsan acaba?
Ay kuzum belirti yok zaten olması için de çok erken değil mi? Sadece belirti olarak gaz+mide yanması+meme hassasiyeti diyebilirim bunlar ilk gebeliğimde oldu ama geçen ayda olmuştu mesela bilemedim belirti olur mu?
Acaba kimyasal mı oldu çok erken ama kuzum. Ya da erken yumurtladın.
Ben beyazlık göremedim kalitesi düşmüş olabilir
Ben dpo 7 de yaptım tertemizdi 9 da çıktı silik![]()
Gözün aydin canim hayırlı olsunGünaydın canım hanımlarGününüz, haftanız güzel geçiyordur umarım.
Cherie yaptım canım benim ve hala inanamıyorum, bugün evlilik yıl dönümümüz.
![]()