- 26 Haziran 2025
- 186
- 263
- 18
Amin, inşallah canım.Yaaa çok güzel bi iki çizgiisağlıcakla kucağınıza alın inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin, inşallah canım.Yaaa çok güzel bi iki çizgiisağlıcakla kucağınıza alın inşallah
![]()
Yaaa inanamıyorum çok sevindim çooook. Allahım ne güzel hediye anne babasının en mutlu gününde haber vermişGünaydın canım hanımlarGününüz, haftanız güzel geçiyordur umarım.
Cherie yaptım canım benim ve hala inanamıyorum, bugün evlilik yıl dönümümüz.
![]()
4 Ağustos normalde. Lh testi kullandım onun dışında ocean mummy ve aklıma geldikçe omega 3 aldım sadece beslenmeme hiç dikkat etmedim ama saçma şeyler de yemedim.Regll gununuz ne zaman acaba 9 lh testi harıc bırsey kullandınız mı Hamıle kalmak ıcın ?
Çok teşekkür ederim. Umarım dilerim o güzel haberi verirsinizHayırlı uğurlu olsunbızımde 8 Ağustos evlılık yıldonumumuz . Bendee esıme surprız yapmayı çok ıstıyorum
Pıhtılı ve ağrılı olur kuzum kan testinde çıkarCherie kimyasal olduğunu nasıl anlarım kuzum? İdrar yapsam çıkar mı ki
Oyy Maşallah güne ne güzel başladık sağlıkla gelsinKızlaaaar awox yaptım. İnnovita testler kesin doğru sonuç veriyor kızlar![]()
Kısmet yavrumAma böyle hiç belirti olmamadan da olabilir ki![]()
Senin de gördüm silik çizgi varrr.Yaaa inanamıyorum çok sevindim çooook. Allahım ne güzel hediye anne babasının en mutlu gününde haber vermiş41 kere
4 Ağustos normalde. Lh testi kullandım onun dışında ocean mummy ve aklıma geldikçe omega 3 aldım sadece beslenmeme hiç dikkat etmedim ama saçma şeyler de yemedim.
Çok teşekkür ederim. Umarım dilerim o güzel haberi verirsiniz
Pıhtılı ve ağrılı olur kuzum kan testinde çıkar
Hayırlı olsun tebrik ederimKızlaaaar awox yaptım. İnnovita testler kesin doğru sonuç veriyor kızlar![]()
Biliyordummm.Kızlaaaar awox yaptım. İnnovita testler kesin doğru sonuç veriyor kızlar![]()
Aramak yook full inançla yola devam çiçeğimKız zaten aramayacak kadar yok![]()
Çokkk güzel bir haberKızlaaaar awox yaptım. İnnovita testler kesin doğru sonuç veriyor kızlar![]()
Çok teşekkür ederim kuzum benim. 10 gün sonra aynı haberi senden bekliyorum.Oyy Maşallah güne ne güzel başladık sağlıkla gelsin![]()
Yaaa evet nerdeyse aynı oldu her şeh ve aynı gün haberi aldık.Senin de gördüm silik çizgi varrr.Bu süreçte nerdeyse çoğu şeyimiz aynı ilerledi. Önce senin sonra diğer canım kızların güzel haberlerini almak istiyorum. Allahım nasip etsin inşallah.
![]()
Çok teşekkür ederiiiim.Hayırlı olsun tebrik ederim![]()
Ya yaaaBiliyordummm.![]()
Çok şükür allah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsinÇokkk güzel bir haberGrup güne güzel başladı
![]()
Valla bu ay inanç yok da diğer ay inşallahAramak yook full inançla yola devam çiçeğim![]()
İnşallah balım dualarında unutma bizleriÇok teşekkür ederim kuzum benim. 10 gün sonra aynı haberi senden bekliyorum.
Yaaa evet nerdeyse aynı oldu her şeh ve aynı gün haberi aldık.sağlıkla ilerlesin gebeliklerimiz
Çok teşekkür ederiiiim.
Ya yaaa
Çok şükür allah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin![]()
Canım benim 17 pik 18 i de çatlama idi. 17-18-19 u değerlendirmiştik sadece. Benim göğüslerim olduğundan fazla şişti bu ay ama hiç acı, dokunamama hissim yok bir de sol ve sağ kasığıma Nadir bir batma hissi oluyor o kadar.
Yani belirgin bir belirti yoktu öyle miCanım benim 17 pik 18 i de çatlama idi. 17-18-19 u değerlendirmiştik sadece. Benim göğüslerim olduğundan fazla şişti bu ay ama hiç acı, dokunamama hissim yok bir de sol ve sağ kasığıma Nadir bir batma hissi oluyor o kadar.
Bu arada seninkini de merakla bekliyorum.![]()
Benimde 19-20 temmuz pik 21 de çatladı yumurtam geç çatladı 2 gün sürdü pik ama ben çok sık değerlendirdim hatta kocamı dolaba kaldırıyım mı diye sordum burda
Dualarım sizinle. Canı gönülden bunu diliyorum her biriniz için.İnşallah balım dualarında unutma bizleri![]()
Evet canım yoktu hatta sürekli test yapmayayım diye kız kardeşime gitmiştik il dışına orada cabbarlık edeceğim diye karpuz kucakladım kasıklarıma bir sancı girer gibi oldu ondan şüphelendim sadece. Reglime de 3 gün varken yapmış oldum testi.Yani belirgin bir belirti yoktu öyle mi![]()
Benimde 19-20 temmuz pik 21 de çatladı yumurtam geç çatladı 2 gün sürdü pik ama ben çok sık değerlendirdim hatta kocamı dolaba kaldırıyım mı diye sordum burdaen son çatladığı günde değerlendirdim
eşime bu ay bir takviye aldım destekleyici değerlendirme konusunda bana hiç sorun çıkarmadı. Ona bağladım bence kaliteyi arttırdı.
Belirti olarakta sadece bir kaç defa mide yanmam oldu ki ilk gebeliğimde de tek belirtim o olmuştu. Dün arkadaşıma sarılınca ya sen yanıyorsun dedi ki daha yeni duş alıp yanına gitmiştim yakın oturuyoruz. Batma hissi olmadı hiç. İlk gebeliğimde de kürtaj oluncaya kadar hiç bir belirtim oluşmadı
Dualarım sizinle. Canı gönülden bunu diliyorum her biriniz için.uzun süre kimseye söylemeyi düşünmüyorum ama burdaki kız kardeşlerime haber vermeyi istedim çünkü ben gebelik haberi veren burdaki herkes için aşırıııııı mutlu oluyorum ve bu beni motive ediyordu.
![]()
İnşallah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınızCanım benim 17 pik 18 i de çatlama idi. 17-18-19 u değerlendirmiştik sadece. Benim göğüslerim olduğundan fazla şişti bu ay ama hiç acı, dokunamama hissim yok bir de sol ve sağ kasığıma Nadir bir batma hissi oluyor o kadar.
Bu arada seninkini de merakla bekliyorum.![]()