- 5 Temmuz 2025
- 370
- 253
- 18
Bunu ben de merak ediyorum aynı gün çıkar mı acabaKızlar ya sağlık ocağına verilen kan testi ne kadar sürede çıkıyor enabızda bilginiz var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu ben de merak ediyorum aynı gün çıkar mı acabaKızlar ya sağlık ocağına verilen kan testi ne kadar sürede çıkıyor enabızda bilginiz var mı?
Gebelik testi çok yıpranmış görünüyor canım çizgi seçilmiyorKızlar tekrae test yaptım ovulasyon testi pik gebeliktede gözle görülür bir gölge var ne diyosunuz![]()
Test yıpranmış aşkım başka yok mu? Birde 23 çatlmaa olmuştu erken değil mi?Kızlar tekrae test yaptım ovulasyon testi pik gebeliktede gözle görülür bir gölge var ne diyosunuz![]()
Evet erken ama işte ben radyasyon lu alanda çalıştığım için ne kadar erken öğrensem kar buraya atınca kalite baya gidiyor arkadaşıma attım o da çizgi var dedi ama bilmiyorum yarım bi kan vericemTest yıpranmış aşkım başka yok mu? Birde 23 çatlmaa olmuştu erken değil mi?
Yaaa çok heyecan yaptım şuan hadi inşallah vardır haberdar et bizi başka test yok muEvet erken ama işte ben radyasyon lu alanda çalıştığım için ne kadar erken öğrensem kar buraya atınca kalite baya gidiyor arkadaşıma attım o da çizgi var dedi ama bilmiyorum yarım bi kan vericem
Yok aşkım bilmiyorum inşallah hayal kırıklığına uğramamYaaa çok heyecan yaptım şuan hadi inşallah vardır haberdar et bizi başka test yok mu
Belirti vs var mıydı şüphelendiren bir şeyYok aşkım bilmiyorum inşallah hayal kırıklığına uğramam
Geçen gün işte idrarım pembemsiydi ama peçeteye gelen bi şey yoktu bi de kasıklarım batıyor ama onu belirtiden saymıyorum ben artık ekstra olarak bu ovulasyon testlerinin sürekli pike yakın çıkması normalde çok silik çıkar bu zamanlardaBelirti vs var mıydı şüphelendiren bir şey
Bence varEki Görüntüle 3623898 Arkadaşlar bir gebenin günlüğünün doğruluk payı nedir sizce? Testte yazdığı gibi 10. Dakikada kontrol ettim. Bu çektiğim hali kurumuş hali tabi. Adete 5 gün var.
Geçen ay bende kuruma çıkardı ama hemen çıktıysa vardırEki Görüntüle 3623898 Arkadaşlar bir gebenin günlüğünün doğruluk payı nedir sizce? Testte yazdığı gibi 10. Dakikada kontrol ettim. Bu çektiğim hali kurumuş hali tabi. Adete 5 gün var.
Yerleşme demek kiGeçen gün işte idrarım pembemsiydi ama peçeteye gelen bi şey yoktu bi de kasıklarım batıyor ama onu belirtiden saymıyorum ben artık ekstra olarak bu ovulasyon testlerinin sürekli pike yakın çıkması normalde çok silik çıkar bu zamanlarda
ayy testten dolayı göremedim ama inşallah varrdırrrrKızlar tekrae test yaptım ovulasyon testi pik gebeliktede gözle görülür bir gölge var ne diyosunuz![]()
İnşallah Rabbim isteyen herkese versin aşkım bakalım kan sonucu çıkınca belli olacak daha sevinemiyorumYerleşme demek kiDarısı bizlere aminnnn
İnşallah balımayy testten dolayı göremedim ama inşallah varrdırrrr
Benim de sizlerle aynı günler sadece adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyordu dün baya şiddetli bugün o da geçtiCanım aynı durumdayız 6 Agustos benim de, daha test falan yapmıyorum![]()
Haber verrrrrrrrİnşallah Rabbim isteyen herkese versin aşkım bakalım kan sonucu çıkınca belli olacak daha sevinemiyorum
Bebeğim lh testi bayağı koyu ben de merak ettim diğer testinde yıpranmadan bir şey göremedim. Tekrarlayabilme şansım var mı? Ayy inşallah birlikte beklediğim 2. Kişi de sendin. Sıra senin güzel haberindeKızlar tekrae test yaptım ovulasyon testi pik gebeliktede gözle görülür bir gölge var ne diyosunuz![]()