Kızlar tekrae test yaptım ovulasyon testi pik gebeliktede gözle görülür bir gölge var ne diyosunuz🥹

Eklentiler

• IMG_5252.webp
    IMG_5252.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 58
Test yıpranmış aşkım başka yok mu? Birde 23 çatlmaa olmuştu erken değil mi?
Evet erken ama işte ben radyasyon lu alanda çalıştığım için ne kadar erken öğrensem kar buraya atınca kalite baya gidiyor arkadaşıma attım o da çizgi var dedi ama bilmiyorum yarım bi kan vericem

Evet erken ama işte ben radyasyon lu alanda çalıştığım için ne kadar erken öğrensem kar buraya atınca kalite baya gidiyor arkadaşıma attım o da çizgi var dedi ama bilmiyorum yarım bi kan vericem
Yaaa çok heyecan yaptım şuan hadi inşallah vardır haberdar et bizi başka test yok mu

Belirti vs var mıydı şüphelendiren bir şey
Geçen gün işte idrarım pembemsiydi ama peçeteye gelen bi şey yoktu bi de kasıklarım batıyor ama onu belirtiden saymıyorum ben artık ekstra olarak bu ovulasyon testlerinin sürekli pike yakın çıkması normalde çok silik çıkar bu zamanlarda

Geçen gün işte idrarım pembemsiydi ama peçeteye gelen bi şey yoktu bi de kasıklarım batıyor ama onu belirtiden saymıyorum ben artık ekstra olarak bu ovulasyon testlerinin sürekli pike yakın çıkması normalde çok silik çıkar bu zamanlarda
Yerleşme demek ki 🥲🥲 Darısı bizlere aminnnn

Kızlar tekrae test yaptım ovulasyon testi pik gebeliktede gözle görülür bir gölge var ne diyosunuz🥹
Bebeğim lh testi bayağı koyu ben de merak ettim diğer testinde yıpranmadan bir şey göremedim. Tekrarlayabilme şansım var mı? Ayy inşallah birlikte beklediğim 2. Kişi de sendin. Sıra senin güzel haberinde 🧿🥰

Back
X