- 9 Nisan 2025
- 524
- 254
- 18
Kesin var ya awoxa güveniyorum kuzucum. İnşallah yani şaşırdığım nokta 9. Gün çıkması acaba ikiz mi dedirtiyortatile gideceğim bir de o kısmı da kafamı kurcalıyor gitmesem mi bir sorun olur mu?
Canım benim ovulasyon 4 gündür pik çıkıyor adetime 5 gün var yani bilmiyorum eğer varsa evet gebeliği göstermiş olucakHayır hayır yani demek istediğim gebelik testi yerine yapanları görüyorum ben de az önce yaptım pik gibi görünmedi sadece t çizgisi normal çıktı. Yani gebelik testinin doğruluğundan emin degilsek onu da deneyebilir miyiz diye
İnşallah aşkımAyyyy gündüz hiç giremedim tek tek okuyunca ayyy kendim olmuş gibi sevindim karnıma ağrılar girdi heyecandanCherie C Clasroomteacher sıra sende hadi patlat o güzel haberi kuşum S seraysss77
Sağlıkla doğsun da ikiz de olsa sen üzerinden gelirsinİlk gebeliğimde regl gecikmesinin ilk günü yapmıştım bu kadar belli değildi değerim 350lerdeydi sanırım ayy allahın işine karışmak gibi olmasın ama zor olur. Tatilde gebeliğin ilk haftası stressiz geçer diye düşünüyorum
Tatile neden gitmiyorsun canim enfeksiyon vs gibide dolayimiKesin var ya awoxa güveniyorum kuzucum. İnşallah yani şaşırdığım nokta 9. Gün çıkması acaba ikiz mi dedirtiyortatile gideceğim bir de o kısmı da kafamı kurcalıyor gitmesem mi bir sorun olur mu?
Peki öncesinde 2 saat bir şey içmeme kuralını uyguladınız mı? Ben uygulamadım t çizgisi belirgin çıktı ama pik kadar da koyu değildiCanım benim ovulasyon 4 gündür pik çıkıyor adetime 5 gün var yani bilmiyorum eğer varsa evet gebeliği göstermiş olucak
Çok teşekkür ederim amin inşallah canım evet konuşmuştuk hepsine dikkat edeceğim. Sende var mı bir gelişme? Şimdiden iyi yolculuklar diliyorumTebrik ederim canım
İnşallah kanda da çıkar
Sağlıkla kucağına al inşallah
Geçen hafta burada seninle konuşmuştuk
Ben de yarın tatile gideceğim, gebelik çıkarsa diye doktora sormuştum
Yolculuk sırasında hem otur hem de arka koltukta yat dedi
Temiz denize girmekte sıkıntı yokmuş
Sadece hamileliğin ilk aylarında kramp girebilirmiş diye ayağının yere basabileceği yerlerde yüz dedi ve kıyıya paralel olarak yüz dedi
Bir de ıslak mayo ile durma dedi
Bunlar da aklında bulsun
Trombofili paneli testi yaptırmıştım kürtaj sonrası kalp atışı durmuştu ve sonuçlarım şu şekilde çıktı genetik doktoru sadece folic acid kullan dedi ama cuma aslında ondan gidiyorum ekstra kullanmam gereken bir şey var mı diye sormak içinTatile neden gitmiyorsun canim enfeksiyon vs gibide dolayimi
Arastirilan Mutasyon ve Polimorfizmler | Analiz Sonuçlar |
MTHFR (C677T): | 4G 4G |
PAI-1 (4G/5G): | HETEROZIGOT |
MTHFR (A1298C): | NORMAL |
FAKTÖR XIII: | NORMAL |
FAKTÖR II: | Normal |
Faktor 5 | HETEROZIGOT |
Sağlıklı olsunda tek duam buSağlıkla doğsun da ikiz de olsa sen üzerinden gelirsin
Canımcım çok teşekkür ederim. Çekincem tamamen sağlık kaynaklı yoksa sayılan her şeye normalde de dikkate ederim
Kizlar mthfr heterozigotTrombofili paneli testi yaptırmıştım kürtaj sonrası kalp atışı durmuştu ve sonuçlarım şu şekilde çıktı genetik doktoru sadece folic acid kullan dedi ama cuma aslında ondan gidiyorum ekstra kullanmam gereken bir şey var mı diye sormak içinkan sulandırıcı vs. Testten anlayan var mı bir bakabilirseniz kızlar
Arastirilan Mutasyon ve Polimorfizmler Analiz Sonuçlar MTHFR (C677T): 4G 4G PAI-1 (4G/5G): HETEROZIGOT MTHFR (A1298C): NORMAL FAKTÖR XIII: NORMAL FAKTÖR II: Normal Faktor 5 HETEROZIGOT
Canım ben anlamam ama Chatgpt attığımda kan sulandırıcı başlanabilir diyor tabi ki doktor daha doğru yönlendirecektirTrombofili paneli testi yaptırmıştım kürtaj sonrası kalp atışı durmuştu ve sonuçlarım şu şekilde çıktı genetik doktoru sadece folic acid kullan dedi ama cuma aslında ondan gidiyorum ekstra kullanmam gereken bir şey var mı diye sormak içinkan sulandırıcı vs. Testten anlayan var mı bir bakabilirseniz kızlar
Arastirilan Mutasyon ve Polimorfizmler Analiz Sonuçlar MTHFR (C677T): 4G 4G PAI-1 (4G/5G): HETEROZIGOT MTHFR (A1298C): NORMAL FAKTÖR XIII: NORMAL FAKTÖR II: Normal Faktor 5 HETEROZIGOT
Oraya bende attım öyle yorum yapınca cumaya randevu aldım bakalım ne diyecek. Çook teşekkür ederimCanım ben anlamam ama Chatgpt attığımda kan sulandırıcı başlanabilir diyor tabi ki doktor daha doğru yönlendirecektir
Hayırlısı olsun hakkında sıkı takip önemliOraya bende attım öyle yorum yapınca cumaya randevu aldım bakalım ne diyecek
Canım benim ya inşallah tabiki de dualarımdasınızHayırlısı olsun hakkında sıkı takip önemlisağlıkla kolaylıkla alırsın inşallah kucağına bizleri dualarınızda unutmayın
Ayy yeni gördüm maşallah sağlıkla artsın bacımCanım kızlar, sonucum çıktı.Ben şu an ne yapacağımı bilmiyorum doğrusu kimseye de erkenden söylemek istemiyorum. BAT a da 3 gün var. Nasıl bir yol izlemem gerekir?
Yaaa masallah masallah sagliklica kucağına alirsin inşallah kuzumCanım kızlar, sonucum çıktı.Ben şu an ne yapacağımı bilmiyorum doğrusu kimseye de erkenden söylemek istemiyorum. BAT a da 3 gün var. Nasıl bir yol izlemem gerekir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?