Kesin var ya awoxa güveniyorum kuzucum. İnşallah yani şaşırdığım nokta 9. Gün çıkması acaba ikiz mi dedirtiyor tatile gideceğim bir de o kısmı da kafamı kurcalıyor gitmesem mi bir sorun olur mu?

Tebrik ederim canım
İnşallah kanda da çıkar
Sağlıkla kucağına al inşallah
Geçen hafta burada seninle konuşmuştuk
Ben de yarın tatile gideceğim, gebelik çıkarsa diye doktora sormuştum
Yolculuk sırasında hem otur hem de arka koltukta yat dedi
Temiz denize girmekte sıkıntı yokmuş
Sadece hamileliğin ilk aylarında kramp girebilirmiş diye ayağının yere basabileceği yerlerde yüz dedi ve kıyıya paralel olarak yüz dedi
Bir de ıslak mayo ile durma dedi
Bunlar da aklında bulsun

Canım benim ovulasyon 4 gündür pik çıkıyor adetime 5 gün var yani bilmiyorum eğer varsa evet gebeliği göstermiş olucak

Sağlıkla doğsun da ikiz de olsa sen üzerinden gelirsin

Kesin var ya awoxa güveniyorum kuzucum. İnşallah yani şaşırdığım nokta 9. Gün çıkması acaba ikiz mi dedirtiyor tatile gideceğim bir de o kısmı da kafamı kurcalıyor gitmesem mi bir sorun olur mu?
Tatile neden gitmiyorsun canim enfeksiyon vs gibide dolayimi

Canım benim ovulasyon 4 gündür pik çıkıyor adetime 5 gün var yani bilmiyorum eğer varsa evet gebeliği göstermiş olucak
Peki öncesinde 2 saat bir şey içmeme kuralını uyguladınız mı? Ben uygulamadım t çizgisi belirgin çıktı ama pik kadar da koyu değildi

Çok teşekkür ederim amin inşallah canım evet konuşmuştuk hepsine dikkat edeceğim. Sende var mı bir gelişme? Şimdiden iyi yolculuklar diliyorum

Tatile neden gitmiyorsun canim enfeksiyon vs gibide dolayimi
Trombofili paneli testi yaptırmıştım kürtaj sonrası kalp atışı durmuştu ve sonuçlarım şu şekilde çıktı genetik doktoru sadece folic acid kullan dedi ama cuma aslında ondan gidiyorum ekstra kullanmam gereken bir şey var mı diye sormak için kan sulandırıcı vs. Testten anlayan var mı bir bakabilirseniz kızlar

Arastirilan Mutasyon ve PolimorfizmlerAnaliz Sonuçlar
MTHFR (C677T):4G 4G
PAI-1 (4G/5G):HETEROZIGOT
MTHFR (A1298C):NORMAL
FAKTÖR XIII:NORMAL
FAKTÖR II:
Normal
Faktor 5HETEROZIGOT

Son düzenleme:
Kizlar mthfr heterozigot
Pai 4g/ 4g copy paste yapinca kaydi

Canım ben anlamam ama Chatgpt attığımda kan sulandırıcı başlanabilir diyor tabi ki doktor daha doğru yönlendirecektir

Canım ben anlamam ama Chatgpt attığımda kan sulandırıcı başlanabilir diyor tabi ki doktor daha doğru yönlendirecektir
Oraya bende attım öyle yorum yapınca cumaya randevu aldım bakalım ne diyecek. Çook teşekkür ederim

Canım kızlar, sonucum çıktı. Ben şu an ne yapacağımı bilmiyorum doğrusu kimseye de erkenden söylemek istemiyorum. BAT a da 3 gün var. Nasıl bir yol izlemem gerekir?
Ayy yeni gördüm maşallah sağlıkla artsın bacım
Ben de kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Cinsiyetini öğrenene kadar da söylemem. İlk gebeliğimde herkes çok üzüldü, herkese tek tek anlatmak çok yordu beni. Artışı kontrol et kanaman ağrın sızın yoksa şimdi gitsen bile 10 gün sonra gel diyecek o yüzden artış için bir kaç defa baktır kandan sonra da istediğin zaman gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…