Yumurtlama zamanını gösterdiği için yani lh hormonunun en yüksek olduğu zamanı, belirleyici oluyor evet:) ilk hamileliğim ovülasyon testi ile oldu. Uygulamaya göre 14. gün yumurtlama gösteriyor ben de 11. gün yumurtlama olmuştu ilk hamilelikte. Bu ay ilk kez tekrardan ovülasyon yapmaya başladım 9. gün yumurtlama oldu mesela.Merhabalar burada çoğunlukla gebelik testi yerine ovulasyon testi yapanları görüyorum lh düzeyi belirleyici midir her zaman? Zaten vücutta dalgalanıyor sürekli ama gebelikte kesin koyulaşır mı?
Kimyasal kandada çok az değer çıkıp ama sonrası düşmesi kuzumCherie kimyasal olduğunu nasıl anlarım kuzum? İdrar yapsam çıkar mı ki
Hayır hayır yani demek istediğim gebelik testi yerine yapanları görüyorum ben de az önce yaptım pik gibi görünmedi sadece t çizgisi normal çıktı. Yani gebelik testinin doğruluğundan emin degilsek onu da deneyebilir miyiz diyeYumurtlama zamanını gösterdiği için yani lh hormonunun en yüksek olduğu zamanı, belirleyici oluyor evet:) ilk hamileliğim ovülasyon testi ile oldu. Uygulamaya göre 14. gün yumurtlama gösteriyor ben de 11. gün yumurtlama olmuştu ilk hamilelikte. Bu ay ilk kez tekrardan ovülasyon yapmaya başladım 9. gün yumurtlama oldu mesela.
Innovitiaya aşla inanmam bende pozitif vermişti ama awox böyleyse offf çok güzel ya hayırlı olsun canim yaaa bak ben bile heyecanladjmKızlaaaar awox yaptım. İnnovita testler kesin doğru sonuç veriyor kızlar
Bu ay benimde yok bakalimValla bu ay inanç yok da diğer ay inşallah
Ayyyy hadi hadi bi güzel haberde senden duyalimKızlar tekrae test yaptım ovulasyon testi pik gebeliktede gözle görülür bir gölge var ne diyosunuz
Aa onu bilmiyorum ben de ilk kez duydum öyleyse deneyeyim hatta bende :))Hayır hayır yani demek istediğim gebelik testi yerine yapanları görüyorum ben de az önce yaptım pik gibi görünmedi sadece t çizgisi normal çıktı. Yani gebelik testinin doğruluğundan emin degilsek onu da deneyebilir miyiz diye
ayy tebrik ederim inşallah vardırrr <3Canım axow yaptım gebelik var sanırım cuma randevu aldım bakalım
ahhh çok sevindimmmm tebrik ederiimmm <3 sağlıkla ilerlesinnnGünaydın canım hanımlarGününüz, haftanız güzel geçiyordur umarım. Cherie yaptım canım benim ve hala inanamıyorum, bugün evlilik yıl dönümümüz.
Canımsınızz, buradaki herkesi ayrı ayrı o kadar seviyorum kiAyyyy gündüz hiç giremedim tek tek okuyunca ayyy kendim olmuş gibi sevindim karnıma ağrılar girdi heyecandanCherie C Clasroomteacher sıra sende hadi patlat o güzel haberi kuşum S seraysss77
Aminn, çok teşekkür ederimahhh çok sevindimmmm tebrik ederiimmm <3 sağlıkla ilerlesinnn
Prelox alın kullansın haftada 3 de selenyum keçiboynuzu pekmezi orjinali olursa kara halile de tüketsinKızlar moralim bozuldu ya. Eşimin sperm testi böyle geldi chatgpt diyorki ne iyi ne kötü. Bilemedim. Tecrübesi,bilgisi olan varsa bi bakabilir mi ya
Çok mu Kötü canım sencePrelox alın kullansın haftada 3 de selenyum keçiboynuzu pekmezi orjinali olursa kara halile de tüketsin
Kuzum cuma rabdevu aldım gidip tüm testlerimi de yaptırcamKız bu gölge baya koyu kan ver bence var
Ayy hadi inşallah vardır ve güzel haberi alırız kuzumYarın direkt kan vericem balım bakalım ne çıkacak
Ahh çok teşekkür ederim bebeğim. En yakın zamanda senin yolculuğuna da şahit olmayı dilerimKuzum 2 gün pik geç çatlama olmuyorsağlıkla al kucağına inşallah hafif geçer süreç rahat ve konforlu bir gebelik diliyorum
Innovitiami bu ayyy bu tam bi fiyasko
Ben de önce inanmadım ona sonra awox yaptım onda da çıktı ama şöyle bir şey var kuzum 2 gün önce innovita yaptım testte hiç bir şey yoktuInnovitiaya aşla inanmam bende pozitif vermişti ama awox böyleyse offf çok güzel ya hayırlı olsun canim yaaa bak ben bile heyecanladjm
ayy tebrik ederim inşallah vardırrr <3
Amiiiin inşallah kuzum sen mucizenin tam karşılığısınahhh çok sevindimmmm tebrik ederiimmm <3 sağlıkla ilerlesinnn
2gun önce olmayip bugün çıktıysa kesin var bitanem yaaa kuz cuma nasil olcak zamanda gecmezKuzum cuma rabdevu aldım gidip tüm testlerimi de yaptırcamtsh yükselmişti ilk gebelikte
Ayy hadi inşallah vardır ve güzel haberi alırız kuzum
Ahh çok teşekkür ederim bebeğim. En yakın zamanda senin yolculuğuna da şahit olmayı dilerim
Ben de önce inanmadım ona sonra awox yaptım onda da çıktı ama şöyle bir şey var kuzum 2 gün önce innovita yaptım testte hiç bir şey yoktu
Amiiiin inşallah kuzum sen mucizenin tam karşılığısınçok teşekkür ederim. Sağlıkla ilerlesin hepimizin ki
Kesin var ya awoxa güveniyorum kuzucum. İnşallah yani şaşırdığım nokta 9. Gün çıkması acaba ikiz mi dedirtiyor2gun önce olmayip bugün çıktıysa kesin var bitanem yaaa kuz cuma nasil olcak zamanda gecmez
valla benim de aklıma geldi 9.günde bu kadar belirgin çizgi gören çok azdırKesin var ya awoxa güveniyorum kuzucum. İnşallah yani şaşırdığım nokta 9. Gün çıkması acaba ikiz mi dedirtiyortatile gideceğim bir de o kısmı da kafamı kurcalıyor gitmesem mi bir sorun olur mu?
İlk gebeliğimde regl gecikmesinin ilk günü yapmıştım bu kadar belli değildi değerim 350lerdeydi sanırım ayy allahın işine karışmak gibi olmasın ama zor olur. Tatilde gebeliğin ilk haftası stressiz geçer diye düşünüyorumvalla benim de aklıma geldi 9.günde bu kadar belirgin çizgi gören çok azdırArtışı sağlıkla takip edebileceksen ve dikkatli olacaksan git canım ama gebeliğin ilk haftaları o yüzden dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?