Yok yavrum normalde regle 1 hafta kala bel ve kasık ağrım olurdu oda yok akıntı da yok pek. O yüzden negatif diye düşünüyorum. Sadece bir kaç kez sağ bacağım ağrıdı oda çok yol yürüdüm gezeceğim diye ondan oldu sanırım e magnezyum da kullanmıyorum ara sıra kasılıyor 🤦🏻‍♀️
Merhaba benimde normalde akıntım olurdu gebe kaldığım ay hiç akıntı olmadı yumurtlama akıntısı dışında ☺️

Evet öyle canım inşallah ameliyata gerek kalmaz her ikimiz içinde çünkü varikosel ameliyatından 1 sene sonra ancak gebelik olabiliyomus🥺
Yaaa öylemiymiş🤦🏼‍♀️ ben sanki burda bi yerlerde okumuştum eşi ameliyat olduktan sonra 1-2 ay içindr hamile kalanları. Öyle sanıyordum yani

Chatgpt ye gönderdin mi canım o ne dediyse doktorda bugün onu dedi 😄 sizede takviye verir yüksek ihtimal bide varikosel yoksa 2-3 ay takviyeyi kullanıp tekrar gelin diyebilir
Biz ilk gittiğimizde bi ilaç var dedi size verdiğini söyledi bu spermi artiriyo çabucak toparlar dedi önce sonra da önce bi usg bakalim sonra veririz demisti doktorlarda chatcpt kullaniyo ordan soyluyo bence😃

Ben yerleşme durumunda bi belirti olur bi göğüs olur baş ağrısı bel ağrısı olur diye düşünüyorum hep diğer aylar deli gibi ağrılarım oldu bu ay yok sebebi de tatilde olduğum için bence. Sıcaktan dolayı ağrım yok diye düşünüyorum regl gelecek diye hissediyorum bakalım 😒
Hiçbir belirti olmadı bende sadece yerleştiği gün şiddetli regl olcak gibi ağrım vardı belki sende o da olmaz hemen kötü düşünme o göğüs hassasiyeti bel ağrısı anında olacak şeyler değil benim hala belim ağrımıyo kendini belirtilere bağlama modumu düşürmeee inşallah vardır

Biz ilk gittiğimizde bi ilaç var dedi size verdiğini söyledi bu spermi artiriyo çabucak toparlar dedi önce sonra da önce bi usg bakalim sonra veririz demisti doktorlarda chatcpt kullaniyo ordan soyluyo bence😄
Olabilir 😄 yaa inşaAllah şu ilaçlarla toparlarızda ameliyatlarla işimiz olmaz canım yaa. Bide benim kasıklarım bir ağrıyor anlatamam bat 5 ağustos eşime diyorum ki bu kadar koşturduk bide hamileymişim😄

Hiçbir belirti olmadı bende sadece yerleştiği gün şiddetli regl olcak gibi ağrım vardı belki sende o da olmaz hemen kötü düşünme o göğüs hassasiyeti bel ağrısı anında olacak şeyler değil benim hala belim ağrımıyo kendini belirtilere bağlama modumu düşürmeee inşallah vardır
Yerleşme olduysa o ağrı da olmadı işte 😒 neyse sabah olsun bakacağım ama akşam ovi çok silik çıkarsa biraz daha beklerim test için hayırlısı 🥲

Yok yavrum normalde regle 1 hafta kala bel ve kasık ağrım olurdu oda yok akıntı da yok pek. O yüzden negatif diye düşünüyorum. Sadece bir kaç kez sağ bacağım ağrıdı oda çok yol yürüdüm gezeceğim diye ondan oldu sanırım e magnezyum da kullanmıyorum ara sıra kasılıyor 🤦🏻‍♀️
Dur bakalım hiç belirti olmaması da belirti olabilir ❤️❤️❤️

Olabilir 😄 yaa inşaAllah şu ilaçlarla toparlarızda ameliyatlarla işimiz olmaz canım yaa. Bide benim kasıklarım bir ağrıyor anlatamam bat 5 ağustos eşime diyorum ki bu kadar koşturduk bide hamileymişim😄
Valla doktorların dediği değil Allahin dediği olur kimbilir canim.insallah vardır 🥰

İnşallah inşallahhhh yarın erken olabilir sanki 2 Ağustos mu beklesem diyorum ama akşam net ovi yaparım 🤣
Ben bu ay test yapmiycam yumurtlama olmuycak gibi bu ay onu geçtim zaten eşimin sperm sorunu var boşuna test almiycam oyuzden bakalim

Valla doktorların dediği değil Allahin dediği olur kimbilir canim.insallah vardır 🥰
Öyle tabi Rabbim bilir🙏 en azından şunu kabullendim biliyorum tedavi olmadan bu iş olmayacak şimdi ovu testi vücut ısısı kürler kovalamak yerine değerleri yükseltmeye odaklanmamız lazım. Allah yardımcımız olsun

Back
X