Kızlar ben doktora gitmeden baktım lekelenmem başlamış adet olacağım yani. Muayene etmedi yarın sabah kanları vereceğim. Kilo vermem gerektiğini, daha yeni olduğunu biraz daha denemem gerektiğini, pcos görünüm kilodan sebep olduğunu, ovülasyon takibi yapma önermiyoruz artık strese sokuyor dedi birde kesinlikle günaşırı ilişki. Pregnacare takviye önerdi hem erkek hem kadın kullanıyor. Kan sonuçlarına göre tekrar görüşeceğiz.

Selam kızlar, biliyorsunuz dün göndermiştim eşimin sperm sonucunu. Bugun doktora göstermeye gittik orta seviyede düşük dedi sonra ultrason istedi onuda çektirdik onada orta derece varikosel dedi. 1 ay kullanması için proxeed plus verdi sperm sayısını arttırmak için eğer hala düzelme olmazsa ameliyat olacak. Aylarca sorunu kendimde aradım o kadar vakşt kaybettik ona yanıyorum
Canım o çok popüler bayağı katkısı oluyormuş inşallah şifasını görecektir ❤️

Kızlar ben doktora gitmeden baktım lekelenmem başlamış adet olacağım yani. Muayene etmedi yarın sabah kanları vereceğim. Kilo vermem gerektiğini, daha yeni olduğunu biraz daha denemem gerektiğini, pcos görünüm kilodan sebep olduğunu, ovülasyon takibi yapma önermiyoruz artık strese sokuyor dedi birde kesinlikle günaşırı ilişki. Pregnacare takviye önerdi hem erkek hem kadın kullanıyor. Kan sonuçlarına göre tekrar görüşeceğiz.
Aslında reglden sonra gün aşırı olacaksa evet gerek yok. Ama oldu mu olmadı mı da strese neden oluyor. Sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap kuzu🌸 birkaç kilonun bile hem pcos hem de insülin direnci üzerinde dolayısıyla hormonlar üzerinde o kadar büyük bir etkisi var ki.. sen sağlığına odaklan biraz ben de ilk gebeliğimde minimum kiloyla istediğim için 5 kilo verip 50 kiloya düşmüştüm. Kilom normaldi ama acayip sağlıklı hissetmiştim

Kızlar bir jelden bahsediyorlar spermin daha kolay ulaşmasını sağlıyormuş. Hamile kalanlar olmuş. Gynoseed jel. Kullanan varmı yada hakkında bilgisi olan ??

Eklentiler

• IMG_2455.webp
    IMG_2455.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 34
Sıvı alımına dikkat ettin mi 😞 neyse ama daha var ki indir kaç gün kala artmıyor mu bu
Yani hatırladığım 1.5 saat önce almıştım sıvı. Ama aylardır yaparım ilk defa böyle çıktı normalde azıcık da olsa görürdüm çizgi baya net diyor uğraşma der gibi🥲

Yani hatırladığım 1.5 saat önce almıştım sıvı. Ama aylardır yaparım ilk defa böyle çıktı normalde azıcık da olsa görürdüm çizgi baya net diyor uğraşma der gibi🥲
Yani bu ne zaman pozitif oluyor bilmiyorum net bir şey de değil yani buna çok takma nolursun bekle diycem ama beklemezsin biliyorum gebelik testi yaparsın 🤍 sizin de düzenli iliski var bence bırak bu testi

İyiyim canım valla tahminimce yumurtlama zamanım geçti sanırım beklemedeyim ama boşa bekliyorum büyük ihtimal haftaya salı dahiliye doktoruna gidip tiroidlerime baktırıcam tekrar sen napıyosun canım
Ben de salı günü dahiliyeye gideceğim değerlerim ne durumda diye ilacım bitti de , valla benim de tahminimce yumurtlama bitti bekleyeceğim artık

Ben de salı günü dahiliyeye gideceğim değerlerim ne durumda diye ilacım bitti de , valla benim de tahminimce yumurtlama bitti bekleyeceğim artık
Elimde ovü testi kalmadı diye takipte edemedim bu ay tamamen karambole gitti yani senin bat ne zaman canım

Yani bu ne zaman pozitif oluyor bilmiyorum net bir şey de değil yani buna çok takma nolursun bekle diycem ama beklemezsin biliyorum gebelik testi yaparsın 🤍 sizin de düzenli iliski var bence bırak bu testi
Bazısında pik olmuyor karşılaştım burda bazısında da 10. Gün bile pik oluyor.. zaten pik beklemiyordum ama birazcık koyulaşma varsa diye yaptım ona göre gebelik yapacaktım.
Benim ilk gebelikte regl günü pikti ama öncesinde hiç yapmamıştım 🤦🏻‍♀️ şuan gebelik testi yapmamaya karar verdim belki reglden bir gün önce yaparım veya hiç yapmam 😒

Bazısında pik olmuyor karşılaştım burda bazısında da 10. Gün bile pik oluyor.. zaten pik beklemiyordum ama birazcık koyulaşma varsa diye yaptım ona göre gebelik yapacaktım.
Benim ilk gebelikte regl günü pikti ama öncesinde hiç yapmamıştım 🤦🏻‍♀️ şuan gebelik testi yapmamaya karar verdim belki reglden bir gün önce yaparım veya hiç yapmam 😒
Eğer dayanabilirsen bence de yapma ne zaman döneceksin tatilden döndüğünde regl tarihi geliyor mu

Back
X