Evet evet daha erken bekleyelim benimde bat 6 Ağustos 🌺 ağrın vs var mı benim aşırı derecede karnım ağrıyor bacağıma vuruyor
Bacağa vuran qgriya burda kaç kez şahit oldum gebelikten diyo hepsi aynı olcak diye birsey yok gercide ayy dun bende akşam yatınca bacaklarım birden acayip kasinmaya başladı yirtticaktim resmen kalktım yikadim artık şu sıcaklar beni mahvediyor ya

Eklentiler

• 20250801_101606.webp
    20250801_101606.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 44
  • 20250801_101626.webp
    20250801_101626.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 43
Evet evet daha erken bekleyelim benimde bat 6 Ağustos 🌺 ağrın vs var mı benim aşırı derecede karnım ağrıyor bacağıma vuruyor
Bende ağrı yok canım, sadece bazen (çok nadir) anlık batma/kıpırdama hissi oluyor kasıklarda

Kızlar benim de çatlamadan sonra 8.gün adetim de 4-5 ağustos gösteriyor hiç çizgi yok😞 burdan döner mi acaba bu ay çok erken regl sancısı yaşamıştım iki gün boyunca kasık ağrısı batma ümitlenmek de istemiyorum ama ilk kez böyle olmustu
benim de bugün çatlamadan sonra 8. gün az önce yaptım negatif, erken mi ki daha diyordum bende. Çıkarsa pazar yapınca çıkar da bekleyemedim bende

Bacağa vuran qgriya burda kaç kez şahit oldum gebelikten diyo hepsi aynı olcak diye birsey yok gercide ayy dun bende akşam yatınca bacaklarım birden acayip kasinmaya başladı yirtticaktim resmen kalktım yikadim artık şu sıcaklar beni mahvediyor ya
Valla hiç bilmiyorum inşallah öyledir ya. Sıcaklar herkesi perişan etti zaten şuan

Canım bacak ağrın neden acaba, geçen çok yürüdüm ondandır demiştin. Karın ağrısı belirti olabilirmiş gerçi ama belirtilere takılmamak lazım maalesef geçen ay kasıklarımda sanki deprem oluyordu ama bebiş olmadi🥲

Canım çok belirsiz ya gözle zor görünüyor koyulaşır sanıyodum ben bugün
canım bak ilk gebelik çatlamadan 11 gün sonra bu kadar silik çıktı bende kan da 53 çıkmıştı. Sende çizgi var yalancı testtir belki onu bilemem kanda anlaşılır . Çünkü geçen ay silik çizgi gördüm koşa koşa kana gittim 0.1 çıktı beta 🙈 bugün kan ver varsa kesin çıkar

Eklentiler

• IMG_3348.webp
    IMG_3348.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 46
canım bak ilk gebelik çatlamadan 11 gün sonra bu kadar silik çıktı bende kan da 53 çıkmıştı. Sende çizgi var yalancı testtir belki onu bilemem kanda anlaşılır . Çünkü geçen ay silik çizgi gördüm koşa koşa kana gittim 0.1 çıktı beta 🙈 bugün kan ver varsa kesin çıkar
Aaa bu test 53 betaya rağmenki halimii

Back
X