Canım bacak ağrın neden acaba, geçen çok yürüdüm ondandır demiştin. Karın ağrısı belirti olabilirmiş gerçi ama belirtilere takılmamak lazım maalesef geçen ay kasıklarımda sanki deprem oluyordu ama bebiş olmadi🥲
Yok bu benim regl öncesi oluyor bazen öyle ağrı değil direk bacağıma vuruyor kasık karın ağrım🤣 geçen ay bende bel ağrısı vs çekmiştim var diye düşünmüştüm 🤣

Aaa bu test 53 betaya rağmenki halimii
Evet hatta şimdi baktım 57 küsürmüş bu testte öğrendim ben silik çıkmıştı baya. Laboquick 26 Şubat pik çıkmış 27 Şubat çatlamış 9 martta gebelik testi ile öğrenmişim. En kesin çözüm hemen kan vermek belirsizlik zor bekleyince strese giriyor insan

Eklentiler

• IMG_3349.webp
    IMG_3349.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 38
Evet hatta şimdi baktım 57 küsürmüş bu testte öğrendim ben silik çıkmıştı baya. Laboquick 26 Şubat pik çıkmış 27 Şubat çatlamış 9 martta gebelik testi ile öğrenmişim. En kesin çözüm hemen kan vermek belirsizlik zor bekleyince strese giriyor insan
Ay şu an bi umutlandım aşkım çok iyi çıkmış beta o silikliğe göre

Önceden böyle bisey yoktu yalancı pozitifti kurumadı falan filan bu sene gördüm ben bunu oğullarımda negatifse negatifti pozitifse pozitif sonradan çizgi hiç oluşmadı iyce insanın hayalleriyle oynuyorlar vallahi

Benimde seninkinden az daha koyu çıkmıştı 100 çıkmıştı değerim doktor hatta bu değerle gebelik olmaz demisti 😃

Kızlar aynı test bi bakim dedim hiç ellemedim testi kendi kendine bu hale gelmiş sanki çizgi belirginleşmiş ama bozuk gibide geldi aynı zamanda ne diyosunuz

Eklentiler

• IMG_5291.webp
    IMG_5291.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar aynı test bi bakim dedim hiç ellemedim testi kendi kendine bu hale gelmiş sanki çizgi belirginleşmiş ama bozuk gibide geldi aynı zamanda ne diyosunuz
Yeni test al sen kuzum bunlar bosukmgibi çok yıpranmış emin olamıyor insan

Back
X