İnş bu ay olur da daha fazla bekletmez sizi bebişiniz. 🙏
Benim bu kadar erken ağrım sızım olmazdı hiç. Regl günü olur sadece. O yüzden biraz umutluyum ama bilemedim. Umutla bekliyoruz :)
İnşallah İnşallah Allahım hepimize nasip etsin hayırlısıyla 🥰

Benim her ay belirti oluyor hep hamileyim bu sefer kesin diyorum ama regl oluyorum artık belirtilerede bi güvenim kalmadı belkide psikolojik oluyor bilmiyorum
Bende öyleyim vallahi yoruldum artık her ay her ay

İnş bu ay olur da daha fazla bekletmez sizi bebişiniz. 🙏
Benim bu kadar erken ağrım sızım olmazdı hiç. Regl günü olur sadece. O yüzden biraz umutluyum ama bilemedim. Umutla bekliyoruz :)
Bazılarında göğüs ağrısı vs de olmuyor herkesin vücudu farklı belirti veriyormuş bakalım inşallah sende de vardır bende de 🙏🏻

Bazılarında göğüs ağrısı vs de olmuyor herkesin vücudu farklı belirti veriyormuş bakalım inşallah sende de vardır bende de 🙏🏻
Aynen kimisinde hiç bir belirti de olmuyormuş. Kimisinde regl den 7 gün önce bile çıkıyor. Hiç belli olmuyor. Herkesinki farklı işte :)
İnşallah bekliyoruz bakalım 🙏

Merhaba, reglime 5 gün var. Elimde kaset test vardı. Duramadım meraktan yaptım ama negatif :) bakalım regle kadar denerim ben testleri herhalde. Belirti olarak son 2 gündür sarımsı Beyaz arası kremsi kokusuz akıntı var. İç çamaşırını ıslatıyor. Ara ara Belim kopacak gibi ağrıyo. Bugün baya alt karın ağrısı oldu 1 saat önce başladı şimdi hafifledi. Göğüs ağrısı çok yok. Ucuna dokununca hafif ağrı var ama rahatsız edici değil. Gece uykusuzluk gündüz uyku hali var. Burun akıntısı oluyo son 1 gündür hemen geçiyo ama. Onun dışında başka Bi belirti yok. Ben genelde regl ağrısı da çok çekmem. Regl günü 2 saat hafif sızı olur biter. O yüzden bu belirtiler dikkatimi çekiyor. Bakalım umutla bekliyorum. Olmazsa da bir dahaki aya denemelere devam.

Siz de belirti var mı?
Seninle belirtilerimiz aynı ya

Cok fazla gaz sancim var kizlar boyle dun siskinlik vardi baski gibi bugun de kasik ve karin bolgesinde agri var. Usutmus de olabilirim akinti ya da meme hassasiyeti falan hicbisey yok daha bende. bariz belirtiler hisseden varsa yazsinn

Canım benim biliyorsun 5. 6. Günler pikti bugün normalde 15. Gun normal yumurtlama dönemimde pik olmadi ve hiç bir sızı agri yoktu. Yaklaşık 1 2 saattir adet sancisi gibi alt batinda agri var belimde çok kötü ağrıyor anlamadim yumurtlamadiysam gecikicem bu ay pik gördüğüm günler 1 gunu değerlendirmesi oda temizlenecek kafam karışık bu ay. Ama sanki sabaha adet olacam gibi agri var umarım yine ara kanamalar baslamaz😔

Eklentiler

• IMG_7655.webp
    IMG_7655.webp
    72,8 KB · Görüntüleme: 32
Back
X