Afedersiniz ama vajina içime doğru bi ağrı vuruyo bazen o neden oluyo acabaİnşallah hamilelik belirtileridir.Yoksa diğer aylarda hiçbir belirtiyi dikkate almıcam. Bu kadar belirti olup da olmazsa belirtilere de güvenmem artık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afedersiniz ama vajina içime doğru bi ağrı vuruyo bazen o neden oluyo acabaİnşallah hamilelik belirtileridir.Yoksa diğer aylarda hiçbir belirtiyi dikkate almıcam. Bu kadar belirti olup da olmazsa belirtilere de güvenmem artık.
Her ay böyle diyordum bendeİnşallah hamilelik belirtileridir.Yoksa diğer aylarda hiçbir belirtiyi dikkate almıcam. Bu kadar belirti olup da olmazsa belirtilere de güvenmem artık.
Gaz bende de cok oluyor söylemesi ayıp abdest dayanmıyor ya, bide sabah erkenden wc kalkıyorumCok fazla gaz sancim var kizlar boyle dun siskinlik vardi baski gibi bugun de kasik ve karin bolgesinde agri var. Usutmus de olabilirim akinti ya da meme hassasiyeti falan hicbisey yok daha bende. bariz belirtiler hisseden varsa yazsinn
Yumurtlamadan sonra bende de olmuştu yerleşme ağrısı diye cıkıyor chatgbt deAfedersiniz ama vajina içime doğru bi ağrı vuruyo bazen o neden oluyo acaba
Tamam cevabını direk burraya yazabilirsin burdan okuyayım
Ay ben kaçırmışım burayı öbür taraftayız sanıyordum. Vallahi ne oldu bu ay böyle ben anlamadım kızlar pik beklerken çizgi silinmeye başladı zaten yaptığım günden beri bu ovülasyon testlerini anlamadım ben
Eklediğin için teşekkür ederim
Rica ederim bebekEklediğin için teşekkür ederim![]()
Tarlusal ben kullandığımda ilaçtan 3 gün sonra adet olmuştum ilaçtan kaynaklı mı öyle oldu acabaTamam cevabını direk burraya yazabilirsin burdan okuyayım
Valla bilmiyorum ki daha önce de kullandım geldi böyle biraz gelip kesilmedi ilk defa bu durumu yaşiyorumTarlusal ben kullandığımda ilaçtan 3 gün sonra adet olmuştum ilaçtan kaynaklı mı öyle oldu acaba
Balım pik yaklaşık 20 mm ve sonra oluyor diye biliyorum belki de 18-19da çatlamıştır endişelenme hiçAy ben kaçırmışım burayı öbür taraftayız sanıyordum. Vallahi ne oldu bu ay böyle ben anlamadım kızlar pik beklerken çizgi silinmeye başladı zaten yaptığım günden beri bu ovülasyon testlerini anlamadım ben![]()
Eğer devamı gelmezse test yapValla bilmiyorum ki daha önce de kullandım geldi böyle biraz gelip kesilmedi ilk defa bu durumu yaşiyorum
Gaz bende de cok oluyor söylemesi ayıp abdest dayanmıyor ya, bide sabah erkenden wc kalkıyorum
Olabilir mi ki ama rengi kırmızıydı karın ağrım hafiften devam ediyor devamı gelir mü bilmiyorum iki güne belli olur demi iki gün daha gelmezse o zaman bir daha gelmez herhaldeEğer devamı gelmezse test yap
Bat pazar ama yarın awox test yapıcam galiba silik falan çıkarsa da gider kan veririmSende baya belirti var ya bak icime dogdu bat geldi mi senin bi test yapsana yarin sabah
Ben bu ay ovu test kullanmadım ya beni aşırı strese sokuyordu, uzayan akıntı 13-14. Günde başladı 16 ya kadar sürdü o günleri değerlendirdim, hala da değerlendiriyoruz gerçi korkarak amaValla bilmiyorum ki daha önce de kullandım geldi böyle biraz gelip kesilmedi ilk defa bu durumu yaşiyorum
Canım bu bal tarçın çörekotu kürü erken yumurtlama yapar mı bugün daha 11. gün ama ufaktan kasık ağrım var bide akıntım çoğaldı baya ovülasyon testi de yapmak istemiyorum strese sokuyo beni daha çokEğer devamı gelmezse test yap