Ben bu ay ovu test kullanmadım ya beni aşırı strese sokuyordu, uzayan akıntı 13-14. Günde başladı 16 ya kadar sürdü o günleri değerlendirdim, hala da değerlendiriyoruz gerçi korkarak ama 🤭
İnşallah tutmuştur benım de adet sıkıntım var tarlusal vermişti doktorum daha önce de kullandım ilacım bitti bugün sabah karın ağrım vardı adetim geldi ped dolmucak kadar aşırı değil sonra bir daha da gelmedi kesildi feci bi şekilde karnımın alt tarafı falan çok ağrıyor karbımı bastıramıyorum ılık ılık ağrıyor gelirmiki kesildikten sonra tekrar

Canım bu bal tarçın çörekotu kürü erken yumurtlama yapar mı bugün daha 11. gün ama ufaktan kasık ağrım var bide akıntım çoğaldı baya ovülasyon testi de yapmak istemiyorum strese sokuyo beni daha çok
Benimde öyle 2-3 gündür alt karnımda sancılar var hafif hafif. Akıntılar da başladı. Elimde az test var diye dün başladım ben ovülasyon testlerine. Henüz pik yok ama erken benim döngüm için zaten. Bende bu ay bal tarçın çörek otu yaptım bakalım etkisi olacak mı🥳

İnşallah tutmuştur benım de adet sıkıntım var tarlusal vermişti doktorum daha önce de kullandım ilacım bitti bugün sabah karın ağrım vardı adetim geldi ped dolmucak kadar aşırı değil sonra bir daha da gelmedi kesildi feci bi şekilde karnımın alt tarafı falan çok ağrıyor karbımı bastıramıyorum ılık ılık ağrıyor gelirmiki kesildikten sonra tekrar
Tarlusal etkisini göstermiş sabaha sökülür büyük ihtimalle karnını sıcak tut ayaklarını da 🙏🏻🫶🏼

Akşam Predictor Early ile test yaptım, negatif çıktı 😔
11 Haziran’da Ovitrelle vurulmuştum
Akıntım var ve göğüslerim dolgun
Özellikle uçlarına dokununca acıyor
Başka doğru düzgün belirtim yok
Bat 29 Haziran
İnşallah pozitife döner 🤲🏼😔

Benimde öyle 2-3 gündür alt karnımda sancılar var hafif hafif. Akıntılar da başladı. Elimde az test var diye dün başladım ben ovülasyon testlerine. Henüz pik yok ama erken benim döngüm için zaten. Bende bu ay bal tarçın çörek otu yaptım bakalım etkisi olacak mı🥳
İnşallah olur ya yeto yani kaç sene oldu 😩 ama ben çok kasmıyom bu ay tek yaptığım o kür oldu zaten dikkat etsem de olmuyo etmesem de olmuyo benim için değişen bi durum yok malesef

Olabilir mi ki ama rengi kırmızıydı karın ağrım hafiften devam ediyor devamı gelir mü bilmiyorum iki güne belli olur demi iki gün daha gelmezse o zaman bir daha gelmez herhalde
Evet evet her şey olabilir tabiki 🤭 inşallah bebiş vardır

Canım bu bal tarçın çörekotu kürü erken yumurtlama yapar mı bugün daha 11. gün ama ufaktan kasık ağrım var bide akıntım çoğaldı baya ovülasyon testi de yapmak istemiyorum strese sokuyo beni daha çok
Benim de 12 gün oldu ve başladı akıntım bence erken yumurtlatıyor çünkü benim hep 16 günde başlardı 🥹🥹❤️ inşallah sağlıkla tutar

🌸🤍 Bu grup, 👩🏻‍❤️‍👩🏻 anne olma hayali kuran güzel kalplerin 💞 bir araya geldiği, sevgi dolu 💗 bir yerdir.
Umutlarımızı 🌈, tecrübelerimizi 🧠 ve dualarımızı 🤲🏻 paylaşmak için buradayız. 🫶🏻
Her birimize 🤰🏻 en hayırlı zamanda 🕰️, en güzel 👶🏻 haberlerin gelmesini diliyoruz. ✨

Kalpten kalbe ❤️‍🔥 destekle, birlikte güçlüyüz 💪🏻🌿🤱🏻💫

Eki Görüntüle 3603627
:kahve:Kullanıcı adı:kahve::eek:Son Adet Tarihi:KK12::KK51:Beklenen Adet Tarihi:KK20::emir_bebek:Gebelik durumu:KK9:
Lavinn9 Lavinn9 11 Haziran16 Temmuz
nryyy nryyy 13 Haziran14 Temmuz
@aydk 13 Haziran9 Temmuz
akantus akantus 11 Haziran16 Temmuz
@1muamma 13 Haziran9 Temmuz
@1Annakarenina 10 Mayıs24 Haziran
@tugceZMR 1 Haziran27 Haziran
@Hzrgk 10 Haziran-------------
@MaviRuya7 31 Mayıs26 Haziran
Bahar7777 Bahar7777 15 Haziran13 Temmuz
ElizabethBennettt ElizabethBennettt 7 Haziran5 Temmuz
@behiya 4 Haziran6 Temmuz
@Kediseversarisin 31 Mayıs30 Haziran
@34zehra34 6 Haziran-------------
@n0101 6 Haziran4 Temmuz
@eds7 2 Haziran1 Temmuz
ladycharlotte ladycharlotte 2 Haziran1 Temmuz
pandelaA pandelaA 31 Mayıs30 Haziran
@lunekara 1 Haziran25 Haziran
@Civcivimmm 13 Mayıs-------------
@yesilelma13 31 Mayıs1 Temmuz
@Sofi123 5 Haziran26 Haziran
@HilalKiraz 7 Haziran5 Temmuz
@bettysbb 4 Haziran1 Temmuz
@egeansea 9 Haziran6 Temmuz
@23393 5 Haziran10 Temmuz
S selectran 31 Mayıs23 Haziran
Canım beni de ekler misin? Sat: 15 Haziran Bat: 10 Temmuz 🩷🩷

IMG_2055.webp
kızlar sizce var mı? sabah ilk idrarla denedim, önce hafif biz çizgi oluştu sanki 2. dakikadan sonra silinip gitti ama minicik bir şey görüyor gibiyim

1000012103.webp
kızlar günaydın 🥹 sanki var gibi ha ne diyorsunuz regle 4 gün var awox marka diye güvendim bu sefer 🙏🏻

Back
X