- 29 Aralık 2024
- 2.238
- 1.320
- 48
Benim de böyle olmuştu ilk takip ettiğim ay ikinci ayda çizgi belirginleşmeye başladığında günde iki kez yaptım sabah akşam olacak şekilde akşam olanda yakaladım piki belki sizin de öyle olup geçmiştirYaa ben kaçırdım büyük ihtimalle silik gidiyo bu ya bu ay zaten unutum yoktuda yine takipteydim hayirlisi
Umudun hep olsun güzelim, olumlu düşünelim biz. Belki sabah yaptın akşam pik oldu göremedin.. Gün aşırı değerlendirYaa ben kaçırdım büyük ihtimalle silik gidiyo bu ya bu ay zaten unutum yoktuda yine takipteydim hayirlisi
Anlattıklarına göre yerleşme kanaması olma ihtimali var. Adetin kanama görmeye başladiktan hemen sonra sökülür mü normalde? Dpo 8 ise çizgi olmaması normal. Belirtilere çok takılmamak lazım ama kanama düşündürüyor. Umarım gebelik vardırKızlar benim göğüs uçlarımda değişiklikler var ilk kez bu kadar belirgin çevresinde de minik topçuklar çıktı belim kopuyor ve kasıklarım çok batıyor bana dpo 8 di test yaptım çizgi göremedim bugün. ama az önce kilodumda açık kahverengi pembemsi lekelenme gördüm adetim düzenlidir hep öncesinde olmam hiç daha adete dört günüm var leke de peçeteye silince gelmiyor kilotta var sadece bu yerleşme kanaması mıdır ya
Evet adetim kanamadan sonra sökülür normalde yarın olmam lazım böyle bi durumda en geç çok da belirti arayıp umutlanmak istemiyorum ama duramıyorum da. Umarım hepimiz güzel haberler veririz birbirimize en kısa zamandaAnlattıklarına göre yerleşme kanaması olma ihtimali var. Adetin kanama görmeye başladiktan hemen sonra sökülür mü normalde? Dpo 8 ise çizgi olmaması normal. Belirtilere çok takılmamak lazım ama kanama düşündürüyor. Umarım gebelik vardır
Ben bu ay hsg çektirdim tam koyulasma oyuzden olmadi normalde diğer aylar koyulasma olmaya başlayınca gunde 2 yapiyodum ama bu ay tam koyulasmadiBenim de böyle olmuştu ilk takip ettiğim ay ikinci ayda çizgi belirginleşmeye başladığında günde iki kez yaptım sabah akşam olacak şekilde akşam olanda yakaladım piki belki sizin de öyle olup geçmiştir
Aynen kuzum gün aşırı yaptık hep bakalimUmudun hep olsun güzelim, olumlu düşünelim biz. Belki sabah yaptın akşam pik oldu göremedin.. Gün aşırı değerlendir
Senin ilk gebeliginmi ilksen eğer gogus ucunun cevresi buyur ve koyulasir bu gördüğün yerleşme olabilir takip et 2 gün sürer en fazlaKızlar benim göğüs uçlarımda değişiklikler var ilk kez bu kadar belirgin çevresinde de minik topçuklar çıktı belim kopuyor ve kasıklarım çok batıyor bana dpo 8 di test yaptım çizgi göremedim bugün. ama az önce kilodumda açık kahverengi pembemsi lekelenme gördüm adetim düzenlidir hep öncesinde olmam hiç daha adete dört günüm var leke de peçeteye silince gelmiyor kilotta var sadece bu yerleşme kanaması mıdır ya
Evet olursa ilk olacak inşallah. Anladım tamam çok teşekkür ederimSenin ilk gebeliginmi ilksen eğer gogus ucunun cevresi buyur ve koyulasir bu gördüğün yerleşme olabilir takip et 2 gün sürer en fazla
Rica ederimEvet olursa ilk olacak inşallah. Anladım tamam çok teşekkür ederim
Bide yanlış anlamasan kirikkalelimisinEvet olursa ilk olacak inşallah. Anladım tamam çok teşekkür ederim
Yok ben elazığlıyımBide yanlış anlamasan kirikkalelimisin
Teşekkür ederim canımGebelik testin sadece 1 adetse ve ziyan etmek istemiyorsan bence 2 gün daha bekle canım kesin ve net olsun
test yapsana canimMerhaba kizlar benimde listeye ekler misiniz en son adet tarihim 26 Haziran di bu ay 27 temmuzda olmam gerekiyordu olmadım bugünle birlikte 7 gün gecikmedeyim bekliyorum bakalım inşallah güzel şeyler ogreniriz
İsminden dolayı öyle dedim eşimin halası felan böyle bisey konuşurken aydakt der onun için dedimYok ben elazığlıyım
Aşkım bende 3 4 ay önce yaptırdım doktora sormuştum sıkıntı yok demişti. Zaten botoks eriyen bir şey olduğu için öncesinde etkisi yok ama gebelik anında önermiyorlarSelam kızlar ancak bitirdim yazışmalarınızıNegatifler moral bozmasın, daha güzeli en hayırlı zamanda nasip olsun. Benimde bugün reglim bitti artık yeni bir aya merhaba diyorum. Birde bir şey danışacağım. Botoks yaptıracağım alın, göz çevresi falan… Bu ay gebelik olursa bir sakıncası olur mu bilginiz var mı? Ben bu konuyu doktoruma sormuştum. Diş beyazlatma ve botoks sordum. Diş beyazlatma önermem etkileri 6 ay sürüyor dedi. Botoks için olumsuz bişey söylemedi. Ama yine de vücuda dışardan ek bir işlem olunca insan korkuyor. Deneyimi yada bilgisi olan var mı?
Şimdiye 10 kere test yapmıştımMerhaba kizlar benimde listeye ekler misiniz en son adet tarihim 26 Haziran di bu ay 27 temmuzda olmam gerekiyordu olmadım bugünle birlikte 7 gün gecikmedeyim bekliyorum bakalım inşallah güzel şeyler ogreniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?