Daha yeniymiş canım üzme kendini bir süre korunduktan sonra rahim anca kendine geliyormuş. Gerçi ben sana ne desem sen yinede üzüleceksin çünkü bende aynı şeyleri yaşıyorum Ama naçizane sana tavsiyem şimdiden hormon,hsg testlerini yaptır hatta eşinde sperm testi versin. Bizim doktor aylardır dene dene diyip durdu çok oyaladı testleri çok geç yaptırdık meğersem eşimde birçok sorun varmış zaten gece gündüz hergün de denesekte olmazmış.

Evet aslında doktorlarda 1 sene deneyin demek yerine bi kontrolleri yapsa boşa uğraşma diye bir sorunda olmaz doktorların kendi uğraşmak istemiyor ama özele gideceğim bu ay baksınlar bi bakalım

Canim bu uğurlu listeye beni de eklermisin bat.30 temmuz
Sat..29 Ağustos
İnşallah güzel haberler veririm

İnşallah nasılsın canım toparladın mı

Çok şükür canım toparlandım işte kürtajdan sonra 60. Günde ilk reglimi oldum kan verdim sonuçlarım gayet güzel çıktı doktorum artık denemelere baslayabilirsin dedi güzel haberler bekliyorum dedi

Kızlar maalesef hamile değilim 0.2 çıktı gerçekten üzdü bu sefer çok umutlanmıştım
Hadi ya bende üzüldüm. Bir daha yumurtlama oldu o zaman ilkinde çatlamama durumlarında böyle bir daha yumurtlama olabiliyormuş. Bence sen değerlendir bugünü yine de. Zaten varya böyle beklentiye girince falan değil de aman ne olursa olsun dediğin an oluyor galiba.

Awox canım kuruma çıkarıyor diye duydum burda ama yalancı pozitif görmedim hiç

şuan şok oldum yalancı pozitifti demek ama oviler neden o şekilde çıktı ?
Çünkü kademeli açılıyor ben bu ayda gördün kaç kere pik gördüm ve gerçekmiş doktor kontrolünde anlamış olduk yani kademeli açılma yaşıyor oda benim gibi geç açılıyor bir ayda belki iki defa yumurta büyüyor birden fazla

Selam kızlar yeni üye oldum siteye 1 senedir evliyim ilk defa bu ay regl günüm geçti test yapmak istiyorum ama cesaretim yok acaba yapsammı yoksa erkenmi bilemedim elimde normal test var 1 tane gebelik varsa çıkarmı normal testte? Yazımda hata varsa kusura bakmayın azeriyim ben kelimeleri düzgün yazamamış ola bilirim)

Selam canım kaç gün gecikti adetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…