- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Amann artık umut etmiyorum 2 gündür sürekli test yap testlere bak beni yordu gerçekten mental açıdan çökük bi haldeyim tek temennim iyiki eşime söylemedim onunda umutlanıp üzülmesi daha çok üzerdi beniBenimde verdim çıkmadı 2gun sonra çıkmıştı kuzum bekle ya
Ovulasyon günlerdir pik canım artık onu da bırakıcam kafayı yedirtti banaOvulasyon pikse acaba yumurtlama mı oluyor değerlendir istersen gebelik yoksa yumurtlama vardır
Cidden çok üzüldüm nedense gebesin diye hissetmiştim. Testlere de güven kalmadı artıkOvulasyon günlerdir pik canım artık onu da bırakıcam kafayı yedirtti bana
Aynen maalesefCidden çok üzüldüm nedense gebesin diye hissetmiştim. Testlere de güven kalmadı artık
Çok üzüldüm canım ama Allah büyüktür umudunu yitirme. Ne kadar zamandır deniyorsunuzKızlar maalesef hamile değilim 0.2 çıktı gerçekten üzdü bu sefer çok umutlanmıştım
6 ay olduÇok üzüldüm canım ama Allah büyüktür umudunu yitirme. Ne kadar zamandır deniyorsunuz
Daha yeniymiş canım üzme kendini bir süre korunduktan sonra rahim anca kendine geliyormuş. Gerçi ben sana ne desem sen yinede üzüleceksin çünkü bende aynı şeyleri yaşıyorum6 ay oldu
Evet aslında doktorlarda 1 sene deneyin demek yerine bi kontrolleri yapsa boşa uğraşma diye bir sorunda olmaz doktorların kendi uğraşmak istemiyor ama özele gideceğim bu ay baksınlar bi bakalımDaha yeniymiş canım üzme kendini bir süre korunduktan sonra rahim anca kendine geliyormuş. Gerçi ben sana ne desem sen yinede üzüleceksin çünkü bende aynı şeyleri yaşıyorumAma naçizane sana tavsiyem şimdiden hormon,hsg testlerini yaptır hatta eşinde sperm testi versin. Bizim doktor aylardır dene dene diyip durdu çok oyaladı testleri çok geç yaptırdık meğersem eşimde birçok sorun varmış zaten gece gündüz hergün de denesekte olmazmış.
Canim bu uğurlu listeye beni de eklermisin bat.30 temmuzBu grup, anne olma hayali kuran güzel kalplerin bir araya geldiği, sevgi dolu bir yerdir.
Umutlarımızı, tecrübelerimizi ve dualarımızı paylaşmak için buradayız.
Her birimizeen hayırlı zamanda , en güzel haberlerin gelmesini diliyoruz.
Kalpten kalbedestekle, birlikte güçlüyüz
LİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLER
VE
TARİH GÜNCELLEMEK İSTEYENLER
ÖZELDEN MESAJ ATSIN...
(çoğu zaman araya karışıyor, bazen de görsem bile unutuyorum )
Eki Görüntüle 3603627
Kullanıcı adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Gebelik durumu
Lavinn9 11 Temmuz 11 Ağustos
@1Annakarenina 25 Haziran 25 Temmuz @tugceZMR 1 Haziran 27 Haziran
@Hzrgk 10 Haziran ------------- @MaviRuya7 31 Mayıs 26 Haziran
@Bahar7777 14 Temmuz 11 Ağustos @ElizabethBennettt 7 Haziran 5 Temmuz
@behiya 4 Haziran 6 Temmuz @Kediseversarisin 29 Haziran 28 Temmuz
@34zehra34 6 Haziran ------------- @n0101 6 Haziran 4 Temmuz
@eds7 2 Haziran 1 Temmuz @ladycharlotte 2 Haziran 1 Temmuz
@Civcivimmm 13 Mayıs ------------- @yesilelma13 31 Mayıs 1 Temmuz
@Sofi123 5 Haziran 26 Haziran @HilalKiraz 7 Haziran 5 Temmuz
@23393 5 Haziran 10 Temmuz @selectran 26 Haziran 21 Temmuz
@Life Lover 31 Mayıs 29 Haziran @Hayalim kizim 9 Temmuz 8 Ağustos
@herhangibiri00 3 Haziran 5 Temmuz haifa 24 Haziran -------------
@Peru123lima 13 Haziran ------------- @yesmakarna 10 Haziran -------------
@venusunannesi 12 Haziran ------------- @Nazlizmir 10 Haziran 10 Temmuz
@kugukusu 8 Haziran 8 Temmuz @birinsantanesi 20 Haziran 16 Temmuz @mavera_32 1 Haziran 7 Temmuz @sarsarpapatya 10 Haziran 11 Temmuz @arthur12 25 Haziran 26 Temmuz @narinasrak 28 Haziran 1 Ağustos @kadinlarrkulubu 20 Haziran 20 Temmuz @marmelad01 10 Haziran 7 Ağustos @esocannnnn 21 Mayıs 13 Temmuz @soguknevalee ------------- 10 Temmuz
İnşallahCanim bu uğurlu listeye beni de eklermisin bat.30 temmuz
Sat..29 Ağustos
İnşallah güzel haberler veririm
@eds7 | 2 Haziran | 1 Temmuz | |
@ladycharlotte | 2 Haziran | 1 Temmuz |
@Civcivimmm | 13 Mayıs | ------------- | |
@yesilelma13 | 31 Mayıs | 1 Temmuz |
@Sofi123 | 5 Haziran | 26 Haziran | |
@HilalKiraz | 7 Haziran | 5 Temmuz |
İnşallahnasılsın canım toparladın mı
Hadi ya bende üzüldüm. Bir daha yumurtlama oldu o zaman ilkinde çatlamama durumlarında böyle bir daha yumurtlama olabiliyormuş. Bence sen değerlendir bugünü yine de. Zaten varya böyle beklentiye girince falan değil de aman ne olursa olsun dediğin an oluyor galiba.Kızlar maalesef hamile değilim 0.2 çıktı gerçekten üzdü bu sefer çok umutlanmıştım
Çünkü kademeli açılıyor ben bu ayda gördün kaç kere pik gördüm ve gerçekmiş doktor kontrolünde anlamış olduk yani kademeli açılma yaşıyor oda benim gibi geç açılıyor bir ayda belki iki defa yumurta büyüyor birden fazlaAwox canım kuruma çıkarıyor diye duydum burda ama yalancı pozitif görmedim hiç
şuan şok oldum yalancı pozitifti demek ama oviler neden o şekilde çıktı ?
İnşallah canım benim sağlıkla olsunÇok şükür canım toparlandım işte kürtajdan sonra 60. Günde ilk reglimi oldum kan verdim sonuçlarım gayet güzel çıktı doktorum artık denemelere baslayabilirsin dedi güzel haberler bekliyorum dedi
Selam canım kaç gün gecikti adetinSelam kızlar yeni üye oldum siteye 1 senedir evliyim ilk defa bu ay regl günüm geçti test yapmak istiyorum ama cesaretim yok acaba yapsammı yoksa erkenmi bilemedim elimde normal test var 1 tane gebelik varsa çıkarmı normal testte? Yazımda hata varsa kusura bakmayın azeriyim ben kelimeleri düzgün yazamamış ola bilirim)
1 gün geçti dahaSelam canım kaç gün gecikti adetin
Gebelik testin sadece 1 adetse ve ziyan etmek istemiyorsan bence 2 gün daha bekle canım kesin ve net olsun1 gün geçti daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?