Merhabalar, benim bat 5 Ağustos. Yumurtlamayı bilmiyorum ama 24-25 tem olabilir. 1 ağustosta Prodoctor erken test yaptım çizgi çıkmadı. Bugün çöpe atarken bu çizgiyi farkettim incecik bir çizgi ama olsa dün ilk saatlerde de farkederdim bu kuruma çizgisi değil mi?

Eklentiler

• IMG_3388.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 43
yav benim bat bugün, normalde bata göre bi gün önce lekelenmem başlar, gelen giden yok. akşam da heyecanla test yaptım (awox) e tek çizgi çıktı. flashla evir çevir kontrol de ettim ama boş yani. e hala regl olmadım. testlerim bozuk değildir dimi bdbsbs

Aşkım bende 3 4 ay önce yaptırdım doktora sormuştum sıkıntı yok demişti. Zaten botoks eriyen bir şey olduğu için öncesinde etkisi yok ama gebelik anında önermiyorlar
Reglim yeni bitti şu sıralar yaptırsam yumurtlama dönemine kadar en aşağı 12-14 gün var. Sağol kuzum bilgilendirme için

Bence kuruma çizgisi cnım ya çıkarsa hemen çıkıyor çünkü yarın bir daha yap bakalım

Bir ümit bu ay inş tutar vajina enfeksiyonun var kalamiyorum ama dua edermisiniz sat 22 temmuz bat 20 agustos

Günaydın kızlar, dayanamayıp bugün de ilk idrarla test yaptım laboquick gebelik ile. Negatif 6sını bekleyemiyorum, bugün 11. gün olacak akşam saatlerinde

Günaydın kızlar, dayanamayıp bugün de ilk idrarla test yaptım laboquick gebelik ile. Negatif 6sını bekleyemiyorum, bugün 11. gün olacak akşam saatlerinde
Günaydın beybi ben test yapamadım ama ateşle takip ediyorum bugün düştü regl yaklaşıyor demek yarın bi ovi yapar diğer ayı bekleyeceğim..
hangi günleri değerlendirmiştin ? Çatlama 22si miydi ?

Günaydın beybi ben test yapamadım ama ateşle takip ediyorum bugün düştü regl yaklaşıyor demek yarın bi ovi yapar diğer ayı bekleyeceğim..
hangi günleri değerlendirmiştin ? Çatlama 22si miydi ?
22 çatlama iğnesi oldum 23 pikti. 23-24 Temmuz'da çatlama gerçekleşti.

Ateş olayı kesin mi, düşünce regl miymiş tam bilmiyorum ama inşallah öyle değildir çiçeğim
Yani geçen ay da takip yapmıştım bence kesin.
Yumurtlamadan sonra her gün sabah yataktan kalkmadan dil altından ölçüm yapıyorum. Regl yaklaştığı zaman düşüş başlıyor. Gebelik oluştuysa artmaya veya sabit kalmaya devam ediyor.
Gerçi bugün Chatgpt sordum yerleşmeden sonra bir günlük düşüş olabilir diyor ama istisnaymış
23nde çatlama oldu bugün düşüş gördüm geçen ay da aynı şekilde olmuştu 3 4 gün sonra regl olmuştum muhtemelen doğru

Günaydın kızlar lh testlerim aşırı silik gidiyor bakalım ne zaman pik olur ya da olacakmi bir an önce yumurtlama sonrasi gerilim bölüme geçmek istiyorum

Bu arada lh takip ederken hangi saatleri takip ediyorsunuz aksam 8 den sonra gecmi oluyor
Günaydın kızlar lh testlerim aşırı silik gidiyor bakalım ne zaman pik olur ya da olacakmi bir an önce yumurtlama sonrasi gerilim bölüme geçmek istiyorum

Anladım canım inşallah ististadır
edebiyatc sen ne kadar süredir deniyorsun? Yaş kaçtı bu arada
Ben 30 yaşımdayım canım, nisan ayından beri deniyoruz Sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…