Reglim yeni bitti şu sıralar yaptırsam yumurtlama dönemine kadar en aşağı 12-14 gün var. Sağol kuzum bilgilendirme içinAşkım bende 3 4 ay önce yaptırdım doktora sormuştum sıkıntı yok demişti. Zaten botoks eriyen bir şey olduğu için öncesinde etkisi yok ama gebelik anında önermiyorlar
Bence kuruma çizgisi cnım ya çıkarsa hemen çıkıyor çünkü yarın bir daha yap bakalımMerhabalar, benim bat 5 Ağustos. Yumurtlamayı bilmiyorum ama 24-25 tem olabilir. 1 ağustosta Prodoctor erken test yaptım çizgi çıkmadı. Bugün çöpe atarken bu çizgiyi farkettim incecik bir çizgi ama olsa dün ilk saatlerde de farkederdim bu kuruma çizgisi değil mi?
Bir ümit bu ay inş tutar vajina enfeksiyonun var kalamiyorum ama dua edermisiniz sat 22 temmuz bat 20 agustosBu grup, anne olma hayali kuran güzel kalplerin bir araya geldiği, sevgi dolu bir yerdir.
Umutlarımızı, tecrübelerimizi ve dualarımızı paylaşmak için buradayız.
Her birimizeen hayırlı zamanda , en güzel haberlerin gelmesini diliyoruz.
Kalpten kalbedestekle, birlikte güçlüyüz
LİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLER
VE
TARİH GÜNCELLEMEK İSTEYENLER
ÖZELDEN MESAJ ATSIN...
(çoğu zaman araya karışıyor, bazen de görsem bile unutuyorum )
Eki Görüntüle 3603627
Kullanıcı adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Gebelik durumu
Lavinn9 11 Temmuz 11 Ağustos
@1Annakarenina 25 Haziran 25 Temmuz @tugceZMR 1 Haziran 27 Haziran
H Hzrgk 10 Haziran ------------- @MaviRuya7 31 Mayıs 26 Haziran
@Bahar7777 14 Temmuz 11 Ağustos @ElizabethBennettt 7 Haziran 5 Temmuz
@behiya 4 Haziran 6 Temmuz @Kediseversarisin 29 Haziran 28 Temmuz
@34zehra34 6 Haziran ------------- @n0101 6 Haziran 4 Temmuz
@eds7 2 Haziran 1 Temmuz @ladycharlotte 2 Haziran 1 Temmuz
@Civcivimmm 13 Mayıs ------------- @yesilelma13 31 Mayıs 1 Temmuz
@Sofi123 5 Haziran 26 Haziran @HilalKiraz 7 Haziran 5 Temmuz
@23393 5 Haziran 10 Temmuz @selectran 26 Haziran 21 Temmuz
@Life Lover 31 Mayıs 29 Haziran @Hayalim kizim 9 Temmuz 8 Ağustos
@herhangibiri00 3 Haziran 5 Temmuz @haifa 24 Haziran -------------
@Peru123lima 13 Haziran ------------- @yesmakarna 10 Haziran -------------
@venusunannesi 12 Haziran ------------- @Nazlizmir 10 Haziran 10 Temmuz
@kugukusu 8 Haziran 8 Temmuz @birinsantanesi 20 Haziran 16 Temmuz @mavera_32 1 Haziran 7 Temmuz @sarsarpapatya 10 Haziran 11 Temmuz @arthur12 25 Haziran 26 Temmuz @narinasrak 28 Haziran 1 Ağustos @kadinlarrkulubu 20 Haziran 20 Temmuz @marmelad01 10 Haziran 7 Ağustos @esocannnnn 21 Mayıs 13 Temmuz @soguknevalee ------------- 10 Temmuz
Bu arada benim bu ay da test negatifReglim yeni bitti şu sıralar yaptırsam yumurtlama dönemine kadar en aşağı 12-14 gün var. Sağol kuzum bilgilendirme için
Günaydın beybiGünaydın kızlar, dayanamayıp bugün de ilk idrarla test yaptım laboquick gebelik ile. Negatif6sını bekleyemiyorum, bugün 11. gün olacak akşam saatlerinde
22 çatlama iğnesi oldum 23 pikti. 23-24 Temmuz'da çatlama gerçekleşti.Günaydın beybiben test yapamadım ama ateşle takip ediyorum bugün düştü regl yaklaşıyor demek yarın bi ovi yapar diğer ayı bekleyeceğim..
hangi günleri değerlendirmiştin ? Çatlama 22si miydi ?
Kız dur bakalım belki daha idrara yansımamıştır22 çatlama iğnesi oldum 23 pikti. 23-24 Temmuz'da çatlama gerçekleşti.
Ateş olayı kesin mi, düşünce regl miymiş tam bilmiyorum ama inşallah öyle değildir çiçeğimKız dur bakalım belki daha idrara yansımamıştırben ateşle takip ettiğim için regl beklerim artık ama sen iğne olmuşsun umut var bence
Yani geçen ay da takip yapmıştım bence kesin.Ateş olayı kesin mi, düşünce regl miymiş tam bilmiyorum ama inşallah öyle değildir çiçeğim
Günaydın kızlar lh testlerim aşırı silik gidiyor bakalım ne zaman pik olur ya da olacakmi bir an önce yumurtlama sonrasi gerilim bölüme geçmek istiyorum
Anladım canım inşallah ististadırYani geçen ay da takip yapmıştım bence kesin.
Yumurtlamadan sonra her gün sabah yataktan kalkmadan dil altından ölçüm yapıyorum. Regl yaklaştığı zaman düşüş başlıyor. Gebelik oluştuysa artmaya veya sabit kalmaya devam ediyor.
Gerçi bugün Chatgpt sordum yerleşmeden sonra bir günlük düşüş olabilir diyor ama istisnaymış
23nde çatlama oldu bugün düşüş gördüm geçen ay da aynı şekilde olmuştu 3 4 gün sonra regl olmuştum muhtemelen doğru
Ben 30 yaşımdayım canım, nisan ayından beri deniyoruz
Bende 30 yaşındayım. Mart ayında bi kaybım oldu kürtaj oldum. O zamandan beri devamAnladım canım inşallah ististadır
Ben 30 yaşımdayım canım, nisan ayından beri deniyoruzSen?
Günaydın Öğlen saat 2-3 civarında yapıyordum ben canımBu arada lh takip ederken hangi saatleri takip ediyorsunuz aksam 8 den sonra gecmi oluyor
Bende 1-4 arası yapıyorum genelde ekstra yapmazsamBu arada lh takip ederken hangi saatleri takip ediyorsunuz aksam 8 den sonra gecmi oluyor
Çok üzüldüm canım, ilk çocuğun mu olacak senin de yaniBende 30 yaşındayım. Mart ayında bi kaybım oldu kürtaj oldum. O zamandan beri devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?